- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 1.544
- Поени од реакции
- 770
Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешалЗашто ? Ако не е тајна ??
Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешалЗашто ? Ако не е тајна ??
А како му беше јузерот на балистот ооо фроза милан оооо форза шкенди шампионс шкениии ооо форза?Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешал
А како му беше јузерот на балистот ооо фроза милан оооо форза шкенди шампионс шкениии ооо форза?![]()
Го избриша јузерот.Абе знае некој шо се деси со членот ФОРЦА МИЛАН од форумов го снема..
Мора да имаме тројца копачи во тимот...моментално се 4 Бомел,Гатузо,Страсер и Фламини....еден ке лета а Пирло нема ништо заедничко со овие /Касано вчера доби син гледам никој не пишал како да ве постсетам..
од поновиве вести се поизгледно е дека Ван Бомел ќе го продолжи договорот на уште една година тоа значи еден од Гатузо или Пирло ќе оди аут највероватно ништо чудно и двајцата..
Од тоа што одамна не сме го виделе на терен си го заборавил капитенот, мене многу ми фали и мислам дека со Ван Бомел многу јако дуо би биле, има повеќе фудбал во него отколку во Гатузо. Не е критична оваа позиција, нас ни треба нов Пирло а Гансо може да се каже дека е тоа донекаде, а вака општо вистинскиот нов Пирло според мене е Модриќ и мислам дека многумина од тука ќе се сложат со тоа.Мора да имаме тројца копачи во тимот...моментално се 4 Бомел,Гатузо,Страсер и Фламини....еден ке лета а Пирло нема ништо заедничко со овие /
Од тоа што одамна не сме го виделе на терен си го заборавил капитенот, мене многу ми фали и мислам дека со Ван Бомел многу јако дуо би биле, има повеќе фудбал во него отколку во Гатузо. Не е критична оваа позиција, нас ни треба нов Пирло а Гансо може да се каже дека е тоа донекаде, а вака општо вистинскиот нов Пирло според мене е Модриќ и мислам дека многумина од тука ќе се сложат со тоа.
^That!Абе овие од Телма утре ќе не давет комбиниран нас и Интер, или ќе се вклучет само ко ќе дават Парма голој, а цело време нас ќе не давет?
Не е нешто битна физичката градба. Баш дека Пирло е ситен покрај него игра Гатузо како телохрантел, му чисти простор, му чува грб и во едно 300 случаи сум приметил како му прави и кошаркарски блокови.Ја не се сложувам!
Не сакам такви ситни играчи у Милан ! Пирло не е нешто голем но у дуел игра за Модриќ е Шекил О'Нил. Тој Модриќот бетер од Снајдер е, а и имаше 2-3 потешки повреди изминативе 2 сезони !
Модриќ у Милан не би се снашол ни пола сезона !
можно е во Јувентус да иде, а и искрено мислам најдобра опција би било тоа и за двата клуба и за него.Незнам само што ќе се прави со она телено Бориело,Рома гарант нема да го откупи и ќе ни се тутне пак кај нас,мора да го подметнеме негде.
Ќе биде вклучен во трансферот на Боатенг со Џенова... најубо и за него и за нив, најдобрата сезона ја изигра таму.Незнам само што ќе се прави со она телено Бориело,Рома гарант нема да го откупи и ќе ни се тутне пак кај нас,мора да го подметнеме негде.