Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Sledeni dva kiksa se so Samdoria i Brescea sigurno a za brojot na Mexes mislam deka vo negoviot dres ke bide 5 ..... ama vo Arsenal aahah pozz
аахах шеќер бе :) ја уште од сеа идам уплаќам у Спорт лајф. иначе Мексес е росонеро више,и ти да не планираш да станеш росонеро? :)

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Абе ве читам како ги жалите, па не ги жалите 30милиончиња за Гансо, па мајке ми не ги давате од џеб глеате дека дури сега ги вади Берлу парите што ги зема од Кака, избори му се ближат мора да се поднови Милан малку и некој глас плус да си земе. Ете и сеа изјавил ако земат скудето, а ќе земат ќе не почасти уште со 2ца будали и ќе продолжиме да си газиме у сериа А, а за ЛШ никогаш ништо не се знае ако не зееме 2011/2012 после таа сезона уште сеа ја капариса чичо :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Како и да е не заборавајте дека имам тежок распоред до крај :tv:
Остај распоредот без Ибрахимовиќ не знам што ќе се прави гол не можиме да дадеме.:icon_lol:

@mexes-5 welcome и редовен да бидеш во фан клуб Милан.:pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
За Гансо не смеат да се жалат пари,човекот ќе биде ѕвер,и дај не се брукајте маме му дали ќе вредел ? Па не е он Кутињо.

Не збори така за Кутињо, дечкото има квалитети многу, као на пример, личи на Пато по малце тоа му е можда и најголемиот квалитет :pos:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ако не успеат со Гансо, Хернанес можеби ќе дојде. А, наводно раководството увидело дека Пато е доста подобар кога игра без Ибра и има шанси да не го откупат Ибра на лето. Според мене овие двајца би биле најдобар напаѓачки тандем, но, Алегри, YOU ARE DOING IT WWWRONG! Треба да го стави Ибра позади Пато, а Пато најистурен така би било 100% пати подобро, но Макс, едноставно како да се плаши тоа да го направи...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
на Милан му треба скудето, не добри резултати... а за тоа треба дебело да се плаќа :)

Имаат шанси Наполи за скудето, не велам не, ама ретки се тие случаи каде со мали финансирања се постигнуваат големи успеси. Оваа сезона тоа сe Наполи и Борусија Дортмунд. А ко за тимови од ЛШ би ги спомнал Порто и Монако (2004 год).

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Сампдорија ги газиме у сабота у 21:45 така ? Гансо е наш само ги провоцираат комшикиве да се лажат уште :)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Гледам на официјалниов фан шоп на Милан во Италија има бесплатна достава на нарачки ако направиш сметка над 70 евра...се заштедува бааги на пример што гледав за еден дуксер и една маица кои коштаат 70 евра доставата до дома ти е бесплатна а заштедуваш дури 40 евра поштарина :toe: не е лошо

Kajgana Shop

На врв Bottom