Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешал
А како му беше јузерот на балистот ооо фроза милан оооо форза шкенди шампионс шкениии ооо форза? :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Касано вчера доби син гледам никој не пишал како да ве постсетам..

од поновиве вести се поизгледно е дека Ван Бомел ќе го продолжи договорот на уште една година тоа значи еден од Гатузо или Пирло ќе оди аут највероватно ништо чудно и двајцата..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Касано вчера доби син гледам никој не пишал како да ве постсетам..

од поновиве вести се поизгледно е дека Ван Бомел ќе го продолжи договорот на уште една година тоа значи еден од Гатузо или Пирло ќе оди аут највероватно ништо чудно и двајцата..
Мора да имаме тројца копачи во тимот...моментално се 4 Бомел,Гатузо,Страсер и Фламини....еден ке лета а Пирло нема ништо заедничко со овие /

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мора да имаме тројца копачи во тимот...моментално се 4 Бомел,Гатузо,Страсер и Фламини....еден ке лета а Пирло нема ништо заедничко со овие /
Од тоа што одамна не сме го виделе на терен си го заборавил капитенот, мене многу ми фали и мислам дека со Ван Бомел многу јако дуо би биле, има повеќе фудбал во него отколку во Гатузо. Не е критична оваа позиција, нас ни треба нов Пирло а Гансо може да се каже дека е тоа донекаде, а вака општо вистинскиот нов Пирло според мене е Модриќ и мислам дека многумина од тука ќе се сложат со тоа.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Од тоа што одамна не сме го виделе на терен си го заборавил капитенот, мене многу ми фали и мислам дека со Ван Бомел многу јако дуо би биле, има повеќе фудбал во него отколку во Гатузо. Не е критична оваа позиција, нас ни треба нов Пирло а Гансо може да се каже дека е тоа донекаде, а вака општо вистинскиот нов Пирло според мене е Модриќ и мислам дека многумина од тука ќе се сложат со тоа.

Ја не се сложувам!

Не сакам такви ситни играчи у Милан ! Пирло не е нешто голем но у дуел игра за Модриќ е Шекил О'Нил. Тој Модриќот бетер од Снајдер е, а и имаше 2-3 потешки повреди изминативе 2 сезони !

Модриќ у Милан не би се снашол ни пола сезона !

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.238
Абе овие од Телма утре ќе не давет комбиниран нас и Интер, или ќе се вклучет само ко ќе дават Парма голој, а цело време нас ќе не давет?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.799
Поени од реакции
49.823
Ја не се сложувам!

Не сакам такви ситни играчи у Милан ! Пирло не е нешто голем но у дуел игра за Модриќ е Шекил О'Нил. Тој Модриќот бетер од Снајдер е, а и имаше 2-3 потешки повреди изминативе 2 сезони !

Модриќ у Милан не би се снашол ни пола сезона !
Не е нешто битна физичката градба. Баш дека Пирло е ситен покрај него игра Гатузо како телохрантел, му чисти простор, му чува грб и во едно 300 случаи сум приметил како му прави и кошаркарски блокови. :D

Модрич мене ми се свиѓа страшно, мислам дека е единствен што може да му парира на Пирло по визија, интелигенција и читање игра, плус ненормално е технички поткован..

Како и да е, он во Милан е бајрам со паметот, никад нема да дојде, а и рака на срце не ни е нешто потребен во моментов. Единствено што сакам е кога ќе заврши сезонава да се донесат одма Мекцес и Таиво и да имаат цел тренажен процес, ако се пецне тој Гансо-добро ако не здравје, битно сакам првиот тим да е заедно цело лето(добро откако ќе заврши Копа Америка и Бразилците се вратат) и да видите како ќе се товари скудето догодина уште во Фебруар.

Утре комбиниран преност со Интер делиме термин што е многу глупо али ај сеа тоа е..... у странство плаќаат за да гледаат фудбал :D

P

PewDiePie

Гостин
Утре мислам ќе го даваат интер па ако падне гол на Сан Сиро ќе се уклучуваат,али во случај да не даваат нас поголем дел од времето слушајте го бранче кога после три кофи изедени гомна ќе каже:"Многумина сметаа дека одбрана на Милан е веќе стара но сепак таа е најдобрата,најмалку голови има примено Милан годинава" незнам дали сте го приметиле ама нема пренос да не го каже ова.

Што си прават бајрам со паметот оние од миланњус,опасно го дрват деновиве со роналдо........мани тоа Џубре.
Раиола изјавил дека Ибра ќе остане во Милан до година,незнам зошто ама ова ич не ми е за верување(иако сакам да остане зошто Ибра=Скудето) се си мислам дека ќе го откупат и е ќе го пратат негде. Хипотетички ако веќе се оттарасуваат од него боље нека го трампаат за Џеко или Балотели и да ни доплатат нешто арапине од Сити.....иако боље би му било на Ибра да не однесе у финале у купот и да го освои,сам,пошто вакви гомнарии на крај на сезона најмалку ни требаат од него.
Ако успее да се договри уште сега Гансо ќе биде sweet,за ко што спомна пејо што порано и подобро да се уклопи тимот.

За Мексес и Таиво се ќути ама мислам дека се веќе завршена работа. Исто ако е паметен Галијани да се оттараси од Антонини и Одо и да ги донесе Зиглер и Босингва за замени,и онака се free,плус Астори да се врати и ете ти одлична одбрана,за без пари.

Незнам само што ќе се прави со она телено Бориело,Рома гарант нема да го откупи и ќе ни се тутне пак кај нас,мора да го подметнеме негде.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Незнам само што ќе се прави со она телено Бориело,Рома гарант нема да го откупи и ќе ни се тутне пак кај нас,мора да го подметнеме негде.
можно е во Јувентус да иде, а и искрено мислам најдобра опција би било тоа и за двата клуба и за него.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ќе биде вклучен во трансферот на Боатенг со Џенова... најубо и за него и за нив, најдобрата сезона ја изигра таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom