- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 767
Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешалЗашто ? Ако не е тајна ??
Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешалЗашто ? Ако не е тајна ??
А како му беше јузерот на балистот ооо фроза милан оооо форза шкенди шампионс шкениии ооо форза?Извини, моја грешка, тој што сум го пријавил беше hooligans, сум се помешал
А како му беше јузерот на балистот ооо фроза милан оооо форза шкенди шампионс шкениии ооо форза?
Го избриша јузерот.Абе знае некој шо се деси со членот ФОРЦА МИЛАН од форумов го снема..
Мора да имаме тројца копачи во тимот...моментално се 4 Бомел,Гатузо,Страсер и Фламини....еден ке лета а Пирло нема ништо заедничко со овие /Касано вчера доби син гледам никој не пишал како да ве постсетам..
од поновиве вести се поизгледно е дека Ван Бомел ќе го продолжи договорот на уште една година тоа значи еден од Гатузо или Пирло ќе оди аут највероватно ништо чудно и двајцата..
Од тоа што одамна не сме го виделе на терен си го заборавил капитенот, мене многу ми фали и мислам дека со Ван Бомел многу јако дуо би биле, има повеќе фудбал во него отколку во Гатузо. Не е критична оваа позиција, нас ни треба нов Пирло а Гансо може да се каже дека е тоа донекаде, а вака општо вистинскиот нов Пирло според мене е Модриќ и мислам дека многумина од тука ќе се сложат со тоа.Мора да имаме тројца копачи во тимот...моментално се 4 Бомел,Гатузо,Страсер и Фламини....еден ке лета а Пирло нема ништо заедничко со овие /
Од тоа што одамна не сме го виделе на терен си го заборавил капитенот, мене многу ми фали и мислам дека со Ван Бомел многу јако дуо би биле, има повеќе фудбал во него отколку во Гатузо. Не е критична оваа позиција, нас ни треба нов Пирло а Гансо може да се каже дека е тоа донекаде, а вака општо вистинскиот нов Пирло според мене е Модриќ и мислам дека многумина од тука ќе се сложат со тоа.
^That!Абе овие од Телма утре ќе не давет комбиниран нас и Интер, или ќе се вклучет само ко ќе дават Парма голој, а цело време нас ќе не давет?
Не е нешто битна физичката градба. Баш дека Пирло е ситен покрај него игра Гатузо како телохрантел, му чисти простор, му чува грб и во едно 300 случаи сум приметил како му прави и кошаркарски блокови.Ја не се сложувам!
Не сакам такви ситни играчи у Милан ! Пирло не е нешто голем но у дуел игра за Модриќ е Шекил О'Нил. Тој Модриќот бетер од Снајдер е, а и имаше 2-3 потешки повреди изминативе 2 сезони !
Модриќ у Милан не би се снашол ни пола сезона !
можно е во Јувентус да иде, а и искрено мислам најдобра опција би било тоа и за двата клуба и за него.Незнам само што ќе се прави со она телено Бориело,Рома гарант нема да го откупи и ќе ни се тутне пак кај нас,мора да го подметнеме негде.
Ќе биде вклучен во трансферот на Боатенг со Џенова... најубо и за него и за нив, најдобрата сезона ја изигра таму.Незнам само што ќе се прави со она телено Бориело,Рома гарант нема да го откупи и ќе ни се тутне пак кај нас,мора да го подметнеме негде.