Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Занчи колку сум глуп што се трудам да барам стрим за овие мизерии.

Инаку денес гледајќи го мачењево ми текна какви играчи играа во Милан, а какви се денес и кои се во најава да дојдат и искрено страм ме фати.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.470
Поени од реакции
14.909
Занчи колку сум глуп што се трудам да барам стрим за овие мизерии.

Инаку денес гледајќи го мачењево ми текна какви играчи играа во Милан, а какви се денес и кои се во најава да дојдат и искрено страм ме фати.
Па што праваше ти претходните три години? :D

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.053
Поени од реакции
7.007
Сите се изгубени... За тоа виновник е Инзаги...
Да де Инзаги е крив што се дрводелци. И Сидорф беше исто крив претходно. Се знае кој е крив док се вампириве уште живи ќе биде вака дај бар нека го продадат клубот пошо полошо неможе да биде.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кога сме кај наследници на Галијани, би сакал да биде некој што го познава добро клубот, што е редовен на стадион, што има изгледано катаљон фудбалски натпревари и некој што ги има гените на гореспоменатиот великан.

Јас имам една желба

која се надевам ќе стане реалност! Мора да стане порано или покасно!

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
па се надевав на подобри времиња :D, само не колку стив_миланезот :)
НЕ ГУБИ НАДЕЖ ПАК ЌЕ БИДЕМЕ ТОЈ МИЛАН НА КОГО СИТЕ МУ СЕ ПЛАШЕА !!!!!!!!!!!!!!!!!! СНЕ БИЛЕ И ЌЕ БИДЕМЕ ПАК НА ВРВОТ НА ЕВРОПА

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.470
Поени од реакции
14.909
Да де Инзаги е крив што се дрводелци. И Сидорф беше исто крив претходно. Се знае кој е крив док се вампириве уште живи ќе биде вака дај бар нека го продадат клубот пошо полошо неможе да биде.
Секако дека проблем е и кај играчите, тие се и поголем проблем од Инзаги. Но, ова е и недостаток на систем на игра...[DOUBLEPOST=1422407764][/DOUBLEPOST]
НЕ ГУБИ НАДЕЖ ПАК ЌЕ БИДЕМЕ ТОЈ МИЛАН НА КОГО СИТЕ МУ СЕ ПЛАШЕА !!!!!!!!!!!!!!!!!! СНЕ БИЛЕ И ЌЕ БИДЕМЕ ПАК НА ВРВОТ НА ЕВРОПА
Рече Берлускони, ги преброја парите и зема телефон да заврти на некоја швалерка... :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
абе ајде не серете сеа за бокети толку многу!
добар играч си беше додека беше во италија, доста ценет а и во русија си играл стандард
не знам што е причината што го шиткаат спартак али очигледно паднал у форма
и мислам дека е купен за лев бек да игра пошто и на таа позиција може да игра
мада сепак јас би го земал муњоз пред него... а замислете да го земат и муњоз :D тоа би било супер конечно би ја подзакрпиле добро одбраната

сеа отворив и википедија и гледам колку многу играчи имаме на позајмица у стилот на оние дамиута филкор хотор иноченти коми барета .... па дај бе мавни ги веќе еднаш раскини му договор или продади ги за 0 или некоја минорна цена сигурно некој тим ќе ги купи

http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Ezio_Fossati
а и на овој мора да му се даде шанса мислам дека ќе прерасне најмалце у стандард серија а играч[DOUBLEPOST=1422412569][/DOUBLEPOST]дестро некако не ми е по ќеиф што знам ....
класичен таљански напаѓач за 10-13 гола у сезона и тоа додека е у форма
а и многу скап некако 16 милиона иако не ги даваме од џеб али за тие пари сигурен сум дека може подобар напаѓач да се најде
па ибра го купивме за 20 милиони :pos:
ене нека понудат за дибала 20 милиони па да видиме дали нема да прифатат палермо :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Секако дека проблем е и кај играчите, тие се и поголем проблем од Инзаги. Но, ова е и недостаток на систем на игра...[DOUBLEPOST=1422407764][/DOUBLEPOST]

Рече Берлускони, ги преброја парите и зема телефон да заврти на некоја швалерка... :)
Не сум убедлив како Стив али тоа е, он си е уникат( One of a kind ):icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
абе ајде не серете сеа за бокети толку многу!
добар играч си беше додека беше во италија, доста ценет а и во русија си играл стандард
не знам што е причината што го шиткаат спартак али очигледно паднал у форма
и мислам дека е купен за лев бек да игра пошто и на таа позиција може да игра
мада сепак јас би го земал муњоз пред него... а замислете да го земат и муњоз :D тоа би било супер конечно би ја подзакрпиле добро одбраната
Шо да не му падни формата 3 години пробва во Италија да се врати, со Јуве знам преговара веќе 2 и спартак никако не го пушта е сега почна клечки да му крши. Муњоз може да биде зверче многу го ценам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
И антонели ќе сме го зимале.

ова според стив ќе ни биде најдобар преоден рок во историјата на клубот :Д

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ако зимаат веќе сигурно ќе летаат и некој играчи, поготово во одбранава Мексес највероватно ќе лета а и во срединава ако дојде некој ќе лета Есиен сигурно.

Kajgana Shop

На врв Bottom