Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Стив_Миланезу брату мој, знаев дека има и други змејови освен мојот по светов! Па каде си ти досега? Таму ли некаде across the Narrow Sea? Во Астапор ли? :icon_lol: Враќај ваму тоа хашишот сеа ми е попотребен од било кога! :D
Конечно некој мој на фан клубот :icon_lol:

Шала на страна за ова, не се согласувам со мислењата тука кои викаат дека е боље да го чуваме Пацини отколку да го земаме Дестро. Од појше причини не се согласувам со тоа. Се согласувам дефинитивно дека имаме други приоритети и дека појше ни требаат нови и квалитетни играчи во одбрана и среден ред отколку напад, ама конкретно за ситуацијата Пацини - Дестро, недвосмислено го бирам Дестро. И мислам дека би бил добро засилување.

И во голем дел се согласувам со соопштението на Курва Суд. И чекам некаква реакција од управата, ако се барем малку загрижени и со намера да излезат од гомнава, ќе реагираат некако. Ако не се, нека летаат глави.

И во ниеден случај не сум за бркање на Инзаги и носење нов тренер затоа што мислам дека кривицата на другите е драстично поголема и поопасна од онаа на Инзаги као тренер и мислам дека замена на тренерот би било само игнорирање на вистинскиот проблем, одлагање на вистинското и искрено решавање на проблемите и обид да се замачкаат, пренасочат и исперат вистинските причини за гомната во кои се наоѓаме.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
џабе се огласуваат курва суд, ова го праеле и во блиското минато - али џабе!

еве да се земе дестро нема да биде лошо, сигурно е во подобра форма од нашите напаѓачи, иако не ми е толку по ќеф.... али може да избрка солидна работа

за муњоз не верувам да го земат, нереално ми е....
во средината и не сме така лоши на имиња али во многу лоша форма се сите, како и на другите позиции играчите
барем двајца уште да земат од кои еден дестро би бил задоволен. ете муњоз ако можат да загризат подобро би било идеално засилување.... ама зампарини тешко да го пушти кај нас знаете нели колку го мрази милан зампарини мада за пари педерот стар се би направил - а милан пари нема! :icon_mrgr:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
http://www.rossoneriblog.com/2015/01/27/curva-sud-too-many-failures-and-overpaid-players-galliani-is-responsible-for-this-situation/

Иначе Муњоз има договор уште годинава а Зампарини рече дека не сака да го изгуби за 0 евра па најверојатно ќе проба да извлече 1-2 милиона од Милан сега. Милан напиња за Муњоз бидејќи сакаат да му го раскинат договорот на Мексес после она со Маури. Инаку 4 утакмици е казнет Мексес.[DOUBLEPOST=1422366427][/DOUBLEPOST]Бокети утре на медицински најверојатно заедно со Дестро, фали уште играчот да се согласи бидејќи договорот со Рома е постигнат. 2-3милиона за позајмица + 12-13 за откуп.

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.474
Поени од реакции
14.910
Овие трансфери (Бокети, Дестро, #) се типични за Милан.

Заем со право на откуп, проблематичен играч и блиски односи со неговиот менаџер, подолго време следење на играч и пропуштена прилика да се донесе кога тој бил аткрактивен на пазарот.

И уште нешто, ниту еден не е играч од среден ред и тоа е типично за Милан...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако ги пренесувам трансферите ич не сум хајпнат, проблеми еден куп во тимот и згора на се се носат играчи ко Бокети и Тарабт.

Дестро ми е онака трансфер...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.474
Поени од реакции
14.910
Не е далеку денот кога на терен во дресот на Милан ќе истрчат 11 фудбалери кои се позајмени со право на откуп... :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
http://www.rossoneriblog.com/2015/01/27/curva-sud-too-many-failures-and-overpaid-players-galliani-is-responsible-for-this-situation/

Иначе Муњоз има договор уште годинава а Зампарини рече дека не сака да го изгуби за 0 евра па најверојатно ќе проба да извлече 1-2 милиона од Милан сега. Милан напиња за Муњоз бидејќи сакаат да му го раскинат договорот на Мексес после она со Маури. Инаку 4 утакмици е казнет Мексес.[DOUBLEPOST=1422366427][/DOUBLEPOST]Бокети утре на медицински најверојатно заедно со Дестро, фали уште играчот да се согласи бидејќи договорот со Рома е постигнат. 2-3милиона за позајмица + 12-13 за откуп.
700 000 евра за позајмицата и 16мил за откуп

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.933
Поени од реакции
50.736
хеахехаххае Бокети бее.... жими све мислев дека Бово ќе биде, ама ако, ја и со овој сум задоволен, добар играч, стандарен во Ротор и Криља Советов, одлично ќе се вклопи со стилот на игра на Милан и ќе добие со него голем скок во квалитетот одбраната.

Не ми се ни прави муабет за играчиве што се донесоа и општава ситуација, ова веќе одамна не е смешно. Ова е како лош скеч .

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.474
Поени од реакции
14.910
Врв би било Прециози да не го пушти Антонели и да го донесат Де Чеље. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ја не можам да скопчам зошто му се јавувал и го барал Таарабт.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.054
Поени од реакции
7.007
Нека ги земат сите и Тарабт и Дестро и Бориело нека го вратат и Матри и сите и нека играат со 6 напаѓачи у прва постава. Одбраната ни е промаја никаква средина они пак за напаѓачи запнале.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
за тие 16 милки што би се дале за Дестро може да се пренасочат во CM ама незнам кај им е паметот. Ете тоа детето од Борусија Xhaka..Hitzfeld многу го фалел

Инаку Дестро би бил подобра опција од Пацо во секој случај. А овој Бокети незнам ни шо играч е.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Posle ispadna ovaa opcija na Sky koja e definitivna mislam.

Komentari za Destro? Ocekuvas da bide dobar za Milan? Gukni neshto.
Стварно незнам што да кажам за Дестро, ете пишав во нашиот фан клуб, едноствано не одговара многу на Рома, а башка оваа полусезона игра топло ладно. Лани за полусезона беше одличен, ако се сеќаваш после тешката повреда се врати против Милан во декември и одма даде гол, до крајот на сезоната околу 10 постигна. Можеби на Милан повеќе би му одговарал, ама скептик сум, покрај тоа што вака така дава голови и оваа сезона, проблемот е што не знае да прими топка буквално не знае да ја залепи за себе, нешто што ужасно ме нервира, како да изгубил од техниката што ја има и млад е, а не трча доволно, на 23-24 години треба да ора по теренот, а не да дозволува еден Тоти на 38 години да го надтрчува.
Велам 30-70% се шансите ова да ви биде погоден трансфер, добро е што зимате млад напаѓач,свежа крв, со прилично мала плата :)

Не дека Адриано од Шахтој е нешто многу подобро од Дестро, ама во секој случај повеќе одговара на нашата игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom