Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Исто и јас го прочитав, они го процениле Сантон на 8 мил така да Коснтант незнам колку би го процениле можда 3-4 мил.
За # доста зависи тоа дали Кпр ќе влезе во прва лига, ако не влезат сигурно ќе остане кај нас а ако влезат ќе бараат добра сума за него сигурно.

Ако влезат сумата е 7 милиони, ако не влезат ќе биде нешто симболично околу 1-2 милиони, така рече агентот на #[DOUBLEPOST=1400778940][/DOUBLEPOST]
мене овоа констант за сантон ми е пресмешно хахаха :icon_mrgr: тоа е исто ко сега статуамелија да им го даваме на реал за некој како касиљас :tapp::icon_lol:
тепачкава на дедо бонера и статуата - the clash of the titans :vozbud:

Што го напраевте Сантон бе? Ешли Кол ?? :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Robinho looks set to be on his way to Turkey after agreeing terms with Besiktas.

The team’s most decisive player was Mario Balotelli who gave the team 17 points out of the total of 57, 29.8% to be exact.
Valter Birsa’s two goals gave the team a not insignificant 6 points with wins over Sampdoria and Udinese. :X3:

Последно уредено:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
7 милиони за Робињо се супер со оглед на платата што ја зима ја на менаџер неможам толку да го продадам :icon_lol:. Е сеа што нема да купат ни 1 асолен играч цело лето тоа е друго ќе донесат уште некој цереп у одбрана на заем уште еден цереп средина копач некој на заем и ќе му речат на Инзаги да ги однесе у ЛШ другата сезона.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Milan are interested in hiring Sevilla's coach, Unai Emery, and Gallian has already contacted him.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
7 милиони за Робињо се супер со оглед на платата што ја зима ја на менаџер неможам толку да го продадам :icon_lol:. Е сеа што нема да купат ни 1 асолен играч цело лето тоа е друго ќе донесат уште некој цереп у одбрана на заем уште еден цереп средина копач некој на заем и ќе му речат на Инзаги да ги однесе у ЛШ другата сезона.
Реално ако останат Кака,Тарабт,Хонда,Монтоливо,Мунтари.Де Јонг во средина екипата и не е дотолку лоша за Италјански услови..е сега вие шо сакате Милан пак да биди европски гигант тоа мало морген..

Италјанското е слабо првенство и со малце квалитет и повеќе среќа можи да се постигни добар резултат..ви треба еден добар бек бидејќи Абате се влечи како кур последните две сезони, и двајца нови одбранбени кои ќе бидат прва постава бидејќи Запата,Мексес и Рами се за никаде..нападот и средината не ви се лоши

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Ајде колеги,на ФОРЦА-МИЛАН..........треба денес да му се отвори тема и честита роденден.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
867
Поени од реакции
258
п.с знам дека не сум баш во тек окулу овоа, ама кога ли дошол нашиов нов спортски директор кој само он си знае кој е? :icon_mrgr:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
п.с знам дека не сум баш во тек окулу овоа, ама кога ли дошол нашиов нов спортски директор кој само он си знае кој е? :icon_mrgr:
Шеф на скаутите бил и сеа го промовирале у директор. Марионетка на Галијани е повеќе од очигледно.

Спортскиот на Верона изјави дека кога би прифатил да дојде у Милан сигурно не би прифатил да биде марионетка на Галијани. Што е точно. Затоа никој асален нема ни да сака да дојде и тоа е тоа.
Скаутингот ужасен и сега овој унапреден. Хаос.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
И така со извесно количество хашиш во мене, надуван, летам на грбот на змејот, моментално во еден паралелен универзум и гледам како Милан го договара Унаи Емери, а овој со него во кофер го носи Ракитиќ.:icon_lol:

Реално, приказнава појше ми е за Ракитиќ, отколку за Емери, за кого немам мислење засега. И мислам дека за жал, појше ми е хашишосана отколку реална.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Реално ако останат Кака,Тарабт,Хонда,Монтоливо,Мунтари.Де Јонг во средина екипата и не е дотолку лоша за Италјански услови..е сега вие шо сакате Милан пак да биди европски гигант тоа мало морген..

Италјанското е слабо првенство и со малце квалитет и повеќе среќа можи да се постигни добар резултат..ви треба еден добар бек бидејќи Абате се влечи како кур последните две сезони, и двајца нови одбранбени кои ќе бидат прва постава бидејќи Запата,Мексес и Рами се за никаде..нападот и средината не ви се лоши
Абе екипата е солидна али ова више не е Милан го напуниа тимот со цигани и церепи :icon_lol:, башка се знаеше порано Милан секад се стремеше да биде на врвот а сеа откога остаре вампиров парите по лекови ги дава уместо у Милан и тоа е. Барем да го продаде клубот. Ај ако напраат нов стадион може ќе се опраат али ќе видиме.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Овој Питер Лим што сакаше нас да не купи најавува многу добри трансфери во Валенсија. :свиркам:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Овој Питер Лим што сакаше нас да не купи најавува многу добри трансфери во Валенсија. :свиркам:
нека, милан вреди над милјарда, не го продаде милан онаа продадената душа Берлускони, и сега ќе тепаме у место сезона - две ако не донесат салам играчи.

Kajgana Shop

На врв Bottom