P
PewDiePie
Гостин
Дидак нема да дебитира никогаш. Очигледно е тешко дупе штом до сега не доби никаква шанса а не е дека Алегри нема гз да стави копиљаци во прв состав(Меркел и Страсер)сигурно е како талентите Грими,Кардачио,Адија и останати.Дидак нема да дебитира сезонава! Барем според мене...
Не ми е јасно само зошто ќе се изглупира така лошо Алегри и ќе го стави Одо лев бек,јест да со Наполи тогаш имаше 2 асистенции ама нека не претерува и он сега. Емануелсон би го ставил ич око нема да ми трепне.
Агентот на Бомел изјавил дека тој само размислува за Милан и ќе одлучи на крајот на сезоната каде ќе ја продолжи кариерата.
Агентот на Сисоко изјавил дека Милан пак биле заинтересирани за него,по мене му прави лоша услуга сака да му качи цена и на крај овој пак ќе си остане во Лион.
Исто како агентот на Пирло кога изјави дека го бараат и од Италија и од Шпанија,класичен потег за да извади некое милионче плус за новиот договор на Пирло,среќа што Галијани не паѓа на такви финти.(до душа он и ги измислил тие финти :tv
Интересна изјава имаше Ибра после натпреварот со Тотенхем у стил демек оваа година немаме доволно силен состав за Л.Ш. но веќе наредната ќе имаме и ќе се бориме и на тој фронт.Ми се допадна проектот (на владата) и затоа сум тука.
Ова би требало да значи квалитетен трансфер пазар на Лето.
Со Наполи реално гледно нема да биде лесно ама јас мислам дека ќе тепаме и ќе си зголемиме предност пред нашиот главен конкурент за Скудето годинава(да интераши добро прочитавте )
На миланњус имаше статија дека Меркел ќе добиел предност пред Боатенг зошто ќе му требало уште некоја утакмица на Ботенг да се врати во формата пред повредата.