Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се согласвам, јас Силва го преболив, ама Неста не можам уште.. Кога веќе сакаа да си ги наполнат џеповите со пари од Силва, требаше да му понудат уште едногодишен договор во Милан, и те како ќе ни е потребно неговото искуство сега кога земавме 2ца надежни стопери..
Малдини уште вршит некоја функција кај нас?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Kolku pati treba da ti povtoram deka thiago silva stana toj sto e blagodarenie na NESTA toj e edinstveniot vinovnik zasto thiago stana toa sto e. Thiago gi imase site predispozicii za soliden centralen defanzivec edinstveno mu nedostigase mudrosta na nesta potocno skolata na milan i filozofijata za odbrana , dodeka zapata nema od kogo da ja nasledi taa odbrana i igra sigurno ne od BONERA I YEPES ti se molam . E samo zatoa zapata ne mozi da bide THIAGO SILVA (uste ne mi se veruva deka go izgubivme,najdobriot igrac normalno posle GATUSSO:( )
Не бе нема од кого да ја наследи.. БАРЕЗИ и ТАСОТИ не се дел од тренерскиот тим на милан....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Можи некој да ми кажи дали има некој трансфер или слично оти не бев тука и имам 194 мислења за читање, а то се многу :) .

И да, малку сме изгубиле од реал (го видов само резултатот):icon_lol:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Можи некој да ми кажи дали има некој трансфер или слично оти не бев тука и имам 194 мислења за читање, а то се многу :) .

И да, малку сме изгубиле од реал (го видов само резултатот):icon_lol:
Запата едино шо го земавме сеа за сеа.....за понатаму ќе видиме...се збори за Роси, Дос Сантос, Кака, Сахин, Нианг ...али само шпекулации..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

се збори за Роси дека е виден во придружба со Алегри како и на турнејава во Америка кога игравме со Реал имаше слика од него..можно е да понудат слично како за Запата позајмица пошто има ризик долго време е повреден.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ме израдува изјавата на Дешамп вчера дека не бил сигурен дали Мексес ќе остане во Милан. Више почнаа да се појавуваат комбинации со негово заминување, а мене ми се свиѓа тоа затоа што уопште не го сакам Мексес во Милан.
Ајде што е киксер, слаб на важни утакмици, нему формата почна да му оди во надолна линија после едно отсуство кое го имаше минатата сезона. После првенството се врати дебел во Милан и не изигра ниту една пријателска, не ме интересира од какви причини.
Се надевам дека ќе го реактивираат Мбива последниве денови или било кој друг ќе донесат наместо Мексес. Астори можда. :) А уште подобро би било да го искористат како компензација во некоја трампа. Читав Марсеј бил заинтересиран, па може Месбах и Мексес во пакет да им ги продаеме.

Мислам дека ќе бидат бурни последни 20-ина дена од маркетов. И од купувачки и од продавачки аспект за нас. :) Мексес, Месбах, Касано имаат реални шанси за да си заминуваат. Можда и Виља ако го подвалиме некому. За Касано сум индиферентен, ама другиве двајца дај Боже да ги шитнеме.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Што е сеа работава со Мексес? Какви проблеми имал со клубот? :facepalm:
Или само празни моабети на Дешамп...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Што е сеа работава со Мексес? Какви проблеми имал со клубот? :facepalm:
Или само празни моабети на Дешамп...
Не верувам дека Дешамп би зборел напамет, не се наивни такви изјави, а и досега барем не се појави никаков демант ни од Мексес ни од некој во Милан.
Јас кажав мое мислење.. Никако не би се потпрел на Мексес као загарантиран централен дефанзивец во Милан. Попрво би се потпрел на Запата и Ачерби као пар на таа позиција. Или евентуално некој нов.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Малдини уште вршит некоја функција кај нас?

Малдини никад не ни вршел некоја функција кај нас, за жал... Изјавил дека му ја понудиле работата која ја доби Пипо но не бил заинтересиран да биде тренер....

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Кога шо како?
И Пато кога ќе се пликлучит на тимов?
како што прочитав не се враќал у милан, се навикнал на лондоската клупа за резерви. според него - подобра немало.
не го очекувајте у брзо време :icon_mrgr:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
како што прочитав не се враќал у милан, се навикнал на лондоската клупа за резерви. според него - подобра немало.
не го очекувајте у брзо време :icon_mrgr:
Колку само ќе те демантира Пато сезонава не си свесен :)

Инаку миланњус објави дека има контакт со Роси

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Не верувам дека Дешамп би зборел напамет, не се наивни такви изјави, а и досега барем не се појави никаков демант ни од Мексес ни од некој во Милан.
Јас кажав мое мислење.. Никако не би се потпрел на Мексес као загарантиран централен дефанзивец во Милан. Попрво би се потпрел на Запата и Ачерби као пар на таа позиција. Или евентуално некој нов.
Не се сложуем ја со ова за Мексес, топраа треба да изигра плавушата, у овие моменти најпотребен ни е кога нема никој стабилен да се потпреш... ако ништо друго барем на клупа да биде. Башка искусен играч е у Сериа А, ако не за ЛШ у Италија би требло да биде добар.. па и појќе од добар ;)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Mоментално да Т.Силва е подобар..... и точно е дали 10 ги има како него...но не гледам причина зашто и Запата не би станал таков.... Иначе за Бенатиа да јак е физички и псички али игра на исто ниво на кое играше и Запата дур беше во удине...иначе за головите нема нешо многу дадено...5 гола само за удине до сега...исто толку има и запата...така да има време ќе видиме како ќе се покаже запата
да, али бенатиа на 30тина утакмици има дадено 5 гола, додека овој за 5-6 сезони
како и да е, солиден - добар трансфер е запата. со мексес/ачерби би требало да бидат добра двојка. мислам дека со мексес ќе игра
и да, неможи сите да станат најдобри дефанзивци у свет, како силва.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.001
Малдини треба да разбере дека одличен фудбалер не мора автоматски да значи дека ќе биде добар за секоја друга функција во клубот (без разлика дали ќе е повеќе спортска или административна), дека треба од почеток да учи и да гради кариера чекор по чекор. Тој беше премногу суетен (и ја би бил да сум таков играч :D) и не сакаше да почнува од почеток. Мислам дека му понудија и нешто друго, а не само да биде тренер на копиљаците како сега на Инзаги.

Kajgana Shop

На врв Bottom