Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
да, али бенатиа на 30тина утакмици има дадено 5 гола, додека овој за 5-6 сезони
како и да е, солиден - добар трансфер е запата. со мексес/ачерби би требало да бидат добра двојка. мислам дека со мексес ќе игра
и да, неможи сите да станат најдобри дефанзивци у свет, како силва.
72 Има изиграно бенатиа за Удине...иначе секако дека неможат сите да бидат ко Силва али никад не се знае...има предизпозииции да биде..сеа како ќе се погоди ќе видиме само да изигра неколку утакмици во дресот на милан :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
да, али бенатиа на 30тина утакмици има дадено 5 гола, додека овој за 5-6 сезони
како и да е, солиден - добар трансфер е запата. со мексес/ачерби би требало да бидат добра двојка. мислам дека со мексес ќе игра
и да, неможи сите да станат најдобри дефанзивци у свет, како силва.

и шо ако има на 30 утакмици 5 гола дадено, а запата има толку за 5-6 сезони ? негова работа е дава голови или негова работа е што подобро да го чувa нашиот гол ?

Тим Хоуард (мислам он беше) има дадено гол, значи он најбољи голман е ?

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
760
Имал контакт Милан-Вилареал за Роси, Милан го сака на позајмица , нешто опциа како на Запата .
Ако немат намера да донесат некој екстра Тевез ,Џеко , Дамиао , подобро Роси а не некој си Матри , Пацини, Бориељо ......

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Имал контакт Милан-Вилареал за Роси, Милан го сака на позајмица , нешто опциа како на Запата .
Ако немат намера да донесат некој екстра Тевез ,Џеко , Дамиао , подобро Роси а не некој си Матри , Пацини, Бориељо ......
Со роси И нианг ако го земат на коњ сме...нападот ни е осигуран
ке остане уше 1 средина и лев бек...и гајле неаме :)

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
760
Со роси И нианг ако го земат на коњ сме...нападот ни е осигуран
ке остане уше 1 средина и лев бек...и гајле неаме :)
Супер е ова комбинациа , но како што читам Роси е повреден и најмалку 5 месеци аут , а Нианг е пред потпис со Тотенхем

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575

Џузепе Роси у придружба на Абате, Антонини и Касано...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Роси и на твитер беше напишал дека ќе оди да го гледа натпреварот. И Нијанг бил во Миланело па ќе видеме што ќе испадне на крај од се ова.
Milan would only sign Giuseppe Rossi on a 1-year loan deal with a buyout clause.

AC Milan are on the cusp of beating Arsenal, Tottenham and Manchester City to the signing of Caen teenager M'Baye Niang.

Milan haven't received any offers for Mexes yet.

Milan have spent €4.9m so far this summer: €4m on Acerbi, €0.5m on Gabriel and €0.4m on Zapata. :pos:

636297521.png

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Palermo have emerged as the latest interested party in Milan's full-back Djamel Mesbah, with a deal rumoured to discussed today. (y) :D :icon_lol:

According to today’s edition of La Gazzetta dello Sport , Palermo are looking for a replacement for Federico Balzaretti who they’ve sold to Roma earlier this month and they want to sign Mesbah from Milan. It’s believed that Milan and Palermo representatives will have a meeting today to discuss a possible deal.
Milan currently have three players for LB: Mesbah, Luca Antonini, Didac Vila (whose future is still unclear). In addition, Mattia De Sciglio, Daniele Bonera, Kevin Constant and Urby Emanuelson can also play there.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
"Milan have lost the two best central defenders in the world, and now it is up to me to prove that I am Milan quality. Thiago Silva's legacy? It does not scare me," Zapata told La Gazzetta dello Sport.

"I know that I am a good player, and I know that I have what it takes to succeed at Milan if I work hard. I joined Milan because it's a great club that is always competing for titles.

"I was very happy when I found out that Milan were interested in signing me. And I could not wait to start training at Milanello."

+
Милан сега се заинтересирани за
Nacho Monreal

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Се појќе ми иде дека нашиве се спремаат за Пеп догодина...

Типот си набавил куќа од Комо во (во близина и Берло и Амброзини имале куќи) и низ Италија ептен ујачаа шпекулациите дека е можно уште у Јануар да седне на клупата на Милан ако има некоја лоша серија Макс..

Џузепе Роси пред да се повреди долго време беше мета на Барса, и у неколку наврати Пеп имаше изјавено дека го почитува многу Роси..

И се почести се шпекулациите дека Касано и МекЦес може да не напуштат, уште они остаа од оние "лудите"...

Пеп не сака такви, он сака школарци шо би рекол Ибра...

Не го сакам Пеп многу пута сум кажал, али он ако дојде ќе треба да се поинвестира малу појќе така да ако е за доброто на клубот нека дојде, мада ја Макс сум си го засакал :love:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Се појќе ми иде дека нашиве се спремаат за Пеп догодина...

Типот си набавил куќа од Комо во (во близина и Берло и Амброзини имале куќи) и низ Италија ептен ујачаа шпекулациите дека е можно уште у Јануар да седне на клупата на Милан ако има некоја лоша серија Макс..

Џузепе Роси пред да се повреди долго време беше мета на Барса, и у неколку наврати Пеп имаше изјавено дека го почитува многу Роси..

И се почести се шпекулациите дека Касано и МекЦес може да не напуштат, уште они остаа од оние "лудите"...

Пеп не сака такви, он сака школарци шо би рекол Ибра...

Не го сакам Пеп многу пута сум кажал, али он ако дојде ќе треба да се поинвестира малу појќе така да ако е за доброто на клубот нека дојде, мада ја Макс сум си го засакал :love:
незнам пеп колку е добра идеа...неаме такви играчи за да успее филизофијата на пеп....ќе треба да се инвестира малку повеќе доколку дојде... Макс не е толку лош со играчите што ги имаше на располаѓање лани (башка многуте повреди) извади максимум...едино лошо кај макс е што Го утиња времето на измените...некад премногу чека за да напраи измена....али ќе видиме има време...не би требало да го сменат ако има успешна сезона...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
незнам пеп колку е добра идеа...неаме такви играчи за да успее филизофијата на пеп....ќе треба да се инвестира малку повеќе доколку дојде... Макс не е толку лош со играчите што ги имаше на располаѓање лани (башка многуте повреди) извади максимум...едино лошо кај макс е што Го утиња времето на измените...некад премногу чека за да напраи измена....али ќе видиме има време...не би требало да го сменат ако има успешна сезона...
Racunaj guardiola ako dojde, kje se raboti na mladi igraci, talenti. Nesto sto dolgo vreme ne e praktika u milan, a delumno i alegri ja snosi odgovornosta.
Mada sepak, Galliani i Berlusconi se na celo, taka da koj i da dojde kako trener pak glavnite dzvezdi u idnina kje se prodavaat(u izminatite 6 godini cetiri glavni igraci bea prodadeni). Mi se sviga na pr. koga bi dosol pep, antonini,bonera nikad ne bi dobile sansa da zaigrat tuku vila/de sciglio, u takvi uslovi merkel bi bil daleku pokonstatnten(za razlika od sega - go shutnaa kako stoka u genoa, a deteto imase potencijal),sharaawy isto. - takva zamisla imam,nemora da znaci deka e tocno, ama u segasniot milan so alegri na celo ne se raboti na dolgorocen plan, sekoja godina rekonstrukcii, na nekoi pozicii 1000 dusi se kupuvaat, na nekoi neame ich. Daleku e segasniot milan od glory days kako sto bevme naviknati da gi gledame do 2007ma. Mozebi premnogu pesimizam, ama toa e .

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Racunaj guardiola ako dojde, kje se raboti na mladi igraci, talenti. Nesto sto dolgo vreme ne e praktika u milan, a delumno i alegri ja snosi odgovornosta.
тоа да .. дека ќе преферира млади играчи од школата на милан ( ги има и тоа доста талентирани) али неаме постари играчи за да му успее неговата филозфиија...неаме толку технички потковани играчи...затоа незнам колку е добро Пеп да дојде...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Начо Монреал добар бек е но за него има заинтересирани и други клубови,ако се знае ситуацијата во Малага распад систем е си заминаа и шеиците продаваат се..може да го земат за добра сума.

Kajgana Shop

На врв Bottom