Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
И со Ибра нека не се надеваат на ЛШ!:pos:
они сиротите неможат француско да освојат, лш ќе бркале. море нек си ебат матер! :)
мада ако идат овие двајцата кај нив ќе ми биде мило да освојат француско (за нив титула од никакво значење :) )

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Можда и ќе се земе некој од овие.. :)
Јас мислам ќе се остане со ку**т враце и на 31 Галијани со изјава бевме во минус мораше да се покријат трошоците,ама и вака имаме квалитетен тим.. :icon_lol:
Не верувам тоа со празни раци да останат се продаваат најдобрите играчи, а не повреден Кака и луд Реал што даде 65 мил, ама тогаш ги имавме звездите од средниот ред и се покри загубата па се расфлаа земаа надежи некои кои не се снајдоа, а сега ги нема и мора да се купуваат добри и проверени играчи.
Само е лошо ако после нив заминат Боатенг и Касано. А веќе Пато изјавил дека му е сеедно што заминуваат бидејќи секој си имал свој живот не го гледал на другите. (y)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
они сиротите неможат француско да освојат, лш ќе бркале. море нек си ебат матер! :)
мада ако идат овие двајцата кај нив ќе ми биде мило да освојат француско (за нив титула од никакво значење :) )
Ако рачунаме по она што го викаат “проклетството на Ибра“ тогаш му иде ние догодина да освоиме ЛШ. :)

Ибра е вистина играчиште и мајсториште и се тоа, ама јас некако нема да патам многу по него. Ќе се најде квалитетен напаѓач, Милан секогаш имал такви. Реално, не знам уште колку сезони можеме да рачунеаме на него, ипак има 30 години. Да не испадне сеа “грозјето е кисело“, спрема Ибра сум некако индиферентен. Со здрав Пато (на кој се надеваат со оглед на тоа што не иде во обзир негово продавање), со уште еден квалитетен напаѓач, не се секирам уопште за нападот.

Добро што Макси Лопез замина во Сампдорија - него ќе го земеа као замена.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Leonardo: "I confirm we (PSG) are negotiating for Ibra and Thiago Silva. Today I meet with Raiola. I only will speak when things are done."

Значи сепак во право биле медиумите дека и за Силва се преговарало. Ќе биде интересно да се види како Милан ќе го “засили“ тимот, ако овие двајца си заминат...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Leonardo: "I confirm we (PSG) are negotiating for Ibra and Thiago Silva. Today I meet with Raiola. I only will speak when things are done."

Значи сепак во право биле медиумите дека и за Силва се преговарало. Ќе биде интересно да се види како Милан ќе го “засили“ тимот, ако овие двајца си заминат...
Астори/Огбона - Тијаго Силва
Дестро - Ибра

sad but true

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Најинтересни ми се оние крајно песимистички сценарија што се пишуваат, поцрни дури и од судбината на Македонија. :D

Во следната сезона за Милан ќе навиваме само јас, Нинчович и Бонбоњерчето, а и Марли најверојатно, гледам дека и најомразениот Кака веќе го сака во тимот... :) само ние ќе си пишуваме во фан клубот, а другите ќе доаѓаат како фанови на други клубови и ќе не реметат... :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Најинтересни ми се оние крајно песимистички сценарија што се пишуваат, поцрни дури и од судбината на Македонија. :D

Во следната сезона за Милан ќе навиваме само јас, Нинчович и Бонбоњерчето, а и Марли најверојатно, гледам дека и најомразениот Кака веќе го сака во тимот... :) само ние ќе си пишуваме во фан клубот, а другите ќе доаѓаат како фанови на други клубови и ќе не реметат... :)
+1 и ја ке ви праам друштво... :D коа ќе освоиме скудето на сите ке им се смееме...хахаха

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Чекајте бе и јас не сум негативец, сигурен сум дека ќе се инвестира и само Ибра ако замини, а не камоли и Силва.. Мада не сакам да си ојт вториов..

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
За Милан ќе сум и при 2 доживотни :)

А у врска со трансвериве, Ибра мислим дека ќе иде а Силва ќе остане. А дали ќе се инвестираат истите пари ..ќе видиме
btw нели Ибра треба да иде па да бидемо шампиони у ЛШ :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
На крај ни Џеко ни Меко, ќе ги земат Астори и Дестро само, и ете Метузалем го раскинал договорот со Лацио ќе го приберат и него, и ќе ги покријат дупките !!

Лошо ми мириша работата, а уште полошо кој ќе ми текне дека имамо место само за еден нон-еу играч што значи дека Џеко и Коларов нема шанса да дојдат заедно ...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Hm_Hm Испровоцира со она дека само ние ќе бидеме за Милан, мене не ми текна на таа тактика.. Сеа ќе привлечеме појше, ќе се пријават! :D
Вистина нема потреба од црни сценарија, буквално нова ера почнува во Милан. Останува да се надеваме дека не е почеток на крајот, туку само почеток на нова генерација. Нвивачи сме, тоа ни е работата.

На ваков радикален потег се решаваат само храбри луѓе. Тие кои имаат топки да го направат ова на овој начин. Сите скокнаа за Силва. Гиб: “Чекајте тоа не е се, да видите што спремаме, двајцата ќе ги продадеме“ :) Управата покажала дека знае да се снаоѓа кога им жежи испод гз и јас им верувам и овојпат.
После ваков трансфер, после онолку гнев јасно им е дека им се спрема пекол од навивачите. Мора да имаат добро алиби. Сигурно имаат.
Јас сум возбуден да видам како ќе изгледа тимот на Милан на 31 август. Појше возбуден и љубопитен отколку тажен и снужден.:)

Димче го нема.. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Габриел ќе си направи Португалски пасош или ќе иде на позајмица. Таиво и он е нон-еу или грешка сум?
Предвреме да ги договорат они кои сакаат да ги купат немој после да заебат работа па да бараме некои избеглици. :гомце:
Веќе Астори ги одбил Русите чека на нашите.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
^ zavisi kako kje se zasilime. Verojatno planot na B&G e da se prodadat ibra + silva za pogolemi pari otkolku shto se shpekulira, i so tie pari da se kupat 3ca mladi igraci.
I vise preku glava mi e od shpekulaciite. Vo letniot period nema utakmici a najmnogu se nerviram (pred se radi transfer politikata).
Ostanuva da vidime shto ke izleze. Ja iskreno sakam da si odi ibra, jest da e jak, ama vo bitnite utakmici go nema. Shto kje mi e igrach koj kje dade 2 gola i 1 asistencija protiv Siena/Cagliari/Parma koga nemoze da dade nieden gol protiv Juventus,Inter,Napoli i tn.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Габриел ќе си направи Португалски пасош или ќе иде на позајмица. Таиво и он е нон-еу или грешка сум?
Таиво мислам дека има француски пасош. За Страсер не сум сигурен, ама мислам дека и тој има италијански пасош. Габриел е више регистриран како non-EU играч. Ќе имаме право на уште еден само, освен ако не ми избега некој во прорачунициве. И не сум сигурен со Тијаго Силва дали се ослободува non-EU место.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Јас сум возбуден да видам како ќе изгледа тимот на Милан на 31 август. Појше возбуден и љубопитен отколку тажен и снужден.:)
Исто и јас... но, само да се инвестираат овие пари, а не Дестро, Астори и готово... :)

Патем, за Берлускони можат многу работи да се кажат, но факт е дека тој е одличен бизнисмен. За да се справи Милан со криза потребен му е Берлускони бизнисмен, а не Берлускони политичар. Во криза бизнисмените преземаат многу подобри мерки од политичарите, тие мерки се непопуларни но корисни за да тргне фирмата. Милан може да се однесува сега како фирма за време на самоуправувањето, но така може да се опстане само ако Берлускони реши секоја година да фрла големи пари за клубот, а по се изгледа тоа не му е желба. Целото семејство изјави дека фудбалот се менува и дека клубовите мора да бидат самоодржливи, кој ќе се прилагоди на новите текови, тој ќе биде успешен.

Kajgana Shop

На врв Bottom