Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
голема грешка ќе биде ова на милан ако ги продадат двајцата најдобри играчи!
али пак и кога ќе замислам ако може да се земат -
огбона/деде
коларов
сахин/кедира
тевез/хулк
џеко

а уствари ако не го земат и верати ќе бидам многу разочаран :D

ќе бидеме уште пострашни, али којзнае дали ќе земат доволен број добри играчи или пак ќе крпат

али сепак не ми се верува дека ќе ги дадат силва и ибра!

^

Само не ми го спомињајте тој Ериксен бога ви, го глеав на Европското тапа е дечкото, по исфорсирано чуече од него немам видено, поисфорсиран е од Гансо и Нејмар заедно, Кака таков никаков повреден, и едната нога да му ја исечат, го земам пред Ериксен !
конечно еден на овој фан клуб со реално мислење за ериксен! (y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Ibra said yes to PSG
Sky Sport 24 brings important news about Mino Raiola. In the afternoon there will be a meeting with PSG, Zlatan Ibrahimovic has accepted the proposal, but the agent will bring the important requirements. And 'yes, but then came under very very important, more than 12 million which was paid with the Rossoneri. Now the ball is in Paris, you will see that in the afternoon with his lawyer with Raiola and Rigo.
Ќе зимал 14мил +бонуси. Значи кој и да земеме не очекувајте ЛШ следна сезона освојува ПСЖ :icon_lol:
Ајде сега правите листа Галијани утресабајле иде на пазар па да му пратиме список. :pos:
Добро го пишав Ериксен по што бевме заинтересирани за него а не сум пишал некоја фантазија или некој недостапен фудбалер.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
А чекај нели Силва го продолжи договорот пред некој ден. Кој курац сеа сакаа и него да го продада ?

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
така и Кака коа го продадовме земавме многу играчи...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Claudio Vigorelli, agent David Astori and Mattia Destro, today was in place at Milan, and met with Adriano Galliani.- Milannews.it
Овој трансфер бил одамна планиран затоа пред некој ден пратиjа понуда за Џеко и Коларов и сите се чудевме еј што ќе ни е напаѓач па и 20 мил даваат а и преговараа за Дестро.
Силва уште вчера се согласил, денес Ибра е сега дали они сами си избрале да заминат а можело да кажат НЕ или клубот ги продава демек ќе правиле некоја си револуција, трета светска војна. :pos:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
^Не верувам Силва да си оде , ама ибрата може алчно е тава.

А ако си оде сакам да се земе или Хулк или Тевез , и еден ДМФ. :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Значи да сумираме, ако се земат:

Џеко/Тевез/Балотели, Кака/Гансо, Диара/Чаби Алонсо/Шахин/Стротман , Коларов, Деде/Астори, и Дестро за тие пари дали би бил Милан посилен одколку што е сега ??
(болдираниве се мои желби :) )

Абиати​
Абате - Деде - Мекцес- Коларов​
Монтоливо - ЧабиАлонсо - Боатенг​
Кака​
Пато - Џеко​

Клупа: Амелија, Ачерби, Бонера, Антонини, Вила, Де Шиљо, Амброзини, црнците тројца, Касано, Фараонот !!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
А чекај нели Силва го продолжи договорот пред некој ден. Кој курац сеа сакаа и него да го продада ?
Само усен договор беше постигнат, додека на хартија сеуште не беше официјално (така разбрав), најверојатно се чекаше на ова.... последен потег на ПСЖ.

Инаку никаква логика ми нема да си замине Т. Силва, јасно е дека се преговара за Ибра, меѓутоа мислам дека медиумите заедно со него во пакет го ставаат и Силва колку да ја напумпаат приказната. Реално на Милан доволно им е само Ибра да го продадат за солидна сума, и потоа на позајмица да земат некој. Еве Керол се спомнува дека добил одобрение од претседателот на Ливерпул за да замине во Милан на позајмица, не дека ми е по кејф играчов, но барем така Силва би останал.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо ви е бе на вас? Хулк не мојт Челзи да го купит, шо понудвит астрономски суми за него, не пак ние со позајмица со можност за откуп.. Не бидете будали, каков Хулк кој ве илажал...
И пак не ми е јасно зошто Силва? Нека ојт носов ајде, со си него и Робињо, ама зошто Силва? Нека го остает чоекот, ептем ќе се разнишаме без него..

Ама пак зато сеа Мексес и Пато :свиркам:

OMGWTFBBQ Керол не ти е по кејф? Според мене страшен играч, млад, висок снажен.. Италјанско му легнало и те како.. Поготово на позајмица ако дојт би оставил просотр да се инвестира малце и во средината..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Само ќе кажам: Милан ја прави најголемата грешка во својата историја.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Керол не ти е по кејф? Според мене страшен играч, млад, висок снажен.. Италјанско му легнало и те како.. Поготово на позајмица ако дојт би оставил просотр да се инвестира малце и во средината..
Џеко е многу подобра опција според мене.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Шо имаш ти против босанците бе ??

А?

А?

А?

А?

:cenzura:
Напротив, баш ми се многу ок, многу опуштени, интересни, духовити, супер за друштво! :) Е сеа она опуштени не знам колку е застапено кај Џеко и колку му треба на Милан! :) Само тоа.. А и менталитетов наш балкански го знаеме, малце сум скептик, ама го сакам Џеко во Милан, па што сака нека е..

Нека праат што ќе праат. Астори ми е желба. Не сакав баш наместо Силва да дое, ама ај.. Дестро-мило ми е што е Италијанец и можда најнадежен млад играч во Италија, ама не му треба ептен притисок да иде као наследник на Ибра, би било заебано за него.
Тевез- ако Бога знаат нека не ми го носат во Милан. Поготово не као замена за Ибра. Уопште не верувам во тој играч. Ич не го сакам во тим.
Со Ачерби,Астори и Дестро во екипа, тоа е проект за наредни 10 години. Еве ви тим за 10 години. :) Релативно млади, Италијанци... Со овие тројца, еден треквартиста Кака/Гансо и еден задњи везни, со скроз нов тим идемо даље. Ќе биде заебано, поготово за воигрување (за квалитет верувам дека ГиБ имаат добар план), ама нас ни останува да навиваме и да се надеваме на најдобро. Ако ништо друго, барем ќе имам млад, перспективен и поиталијански Милан.

Овие во ПСЖ виделе се, ама тек ќе си го видат сеа Ибра плата коа ќе им побара. Ако мислеле лесно ќе поминат, овој матер ќе им наебе.
И со Ибра нека не се надеваат на ЛШ!:pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Пато/Ел Шарави/Касано/Робињо - Џеко/Дестро/Тевез? Ван Перси? no bad​
Па нека си иде Ибра им барал 14 мил но тие му давале 12 мил дали ќе се договорат или ќе остане ќе видеме.​

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Пато/Ел Шарави/Касано/Робињо - Џеко/Дестро/Тевез? Ван Перси? no bad​
Па нека си иде Ибра им барал 14 мил но тие му давале 12 мил дали ќе се договорат или ќе остане ќе видеме.​
Можда и ќе се земе некој од овие.. :)
Јас мислам ќе се остане со ку**т враце и на 31 Галијани со изјава бевме во минус мораше да се покријат трошоците,ама и вака имаме квалитетен тим.. :icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Можда и ќе се земе некој од овие.. :)
Јас мислам ќе се остане со ку**т враце и на 31 Галијани со изјава бевме во минус мораше да се покријат трошоците,ама и вака имаме квалитетен тим.. :icon_lol:
Нема шанси, доколку се порадат двајцата, макар и само Ибра да се продајт, ќе мора да купат нешто и да се оправдет... Мислам не шо било, ќе се донесит некој млад надежен сигурно.. А ако си одет двајцата, се надевам на целосна револуција.

Kajgana Shop

На врв Bottom