Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
По подолго време влагам на форумов и како што можам да забележам владее голем песимизам за мечот против Барселона. :) И чудно ми е.. Многу луѓе кои ги видов деновиве после ждрепката, повторуваа дека не се ич сигурни дека Барса ќе го помине Милан. Испаѓа дека другиве фудбалски пратиоци појше веруваат во Милан отколку неговите навивачи. Глупо.

Мене јасно ми е дека играме против една Барселона, ама никако не ми иде во глава како некој навивач на Милан може да пишува како ќе не отвореле, за никаде ќе сме биле и слично. Едноставно не разбирам. Треба да бидеме реални, да, ама дајте малце еуфорија, подобра атмосфера за натпреварот. Јас сум скептичен оптимист, ама ипак оптимист. :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Што му требаше на Алегри да го игра Тиаго ако било ризично.. не му е првпат вака да заебе.. Само Бонера да не игра со Барса,ќе го шинат чоекот, Неста Мексес и не е така лош тандем ама не сме ги виделе уште заедно.. Се на се,запишете си скудето годинава..па догодина здравје повеќе среќа со повреди и ждрепка..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Само Силва да се врати...не барам ништо повеќе.Годинава повредите ни ебаа маамта,а капак на тоа е што главните играчи ни се повредуваат.Незнам што имаме толку згрешено ама на најважната утакмица да ги немаш Силва,Абате,Робињо,Пато,Касано и на тоа да се додаде суспензијата на Бомел ... :facepalm: Дај боже утре да изјават дека е се во ред со Силва,Абате и Робињо ама ако се знае какви малери сме тогаш веројатноста е поголема да излезат со соопштение дека Боа ја обновил повредата,а Мексес скршил рака на тренинг.:tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
122
Поени од реакции
48
Еден за Рома ме потече, имало фаул у напад одма пред де роси да игра со рака. Имаше такво нешто или јок?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Јасна е намерата на Алегри со тоа што го ризикуваше Силва пред дуелот со Барса, приоритет му е серија а. Со оглед на ждрепката се понатаму во ЛШ е само бонус и сигурно Алегри му е многу поважно да си обезбеди скудето отколку да се фокусира целосно на ЛШ каде што ќе биде многу тешко против Барса. Јас тоа што се надевам е доколку Милан испадне од ЛШ, барем да биде поштено и со голема борба.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Прво полувреме ТОП цело време напаѓачки,ги утепавме не излегоа од нивна половина но по една акција и лошо избивање на Амброзини 0-1 за Рома.Второ полувреме обратна слика,Рома повеќе напаѓаше и по една игра со рака во пеналтикот пенал за Милан,Ибра во 53 за 1-1.Рома продолжи со подобрата игра но по една убава асистенција на Боатенг(?) во 82 мислам минута Ибра го лобира Стекеленбург и со глава ја довршува акцијата за 2-1.Емануелсон мислам дека денес разочара апсолутно се молев да го извади,Ибра многу топки ми се чини дека загуби и се форсираше сам во некои ситуации,Месбах играше поофанзинвно имаше добри продори солиден.Другите мислам дека држеа некоја солидна квалитетна граница.
МУНТАРИ !! :D:D

М

- Миланело -

Гостин
Гледам низ интернетов се мотка една слика, демек вакви ќе бидат новите дресови за идната сезона. Е сега колку е вистина ова или некој шарлатан сака само пари да земе ќе видиме, а и заборавиле да остават место за скудетото на средина :icon_lol:

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
По повод победата синоќа .. си купив нов дрес од Кадабра . . :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom