Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Не гледав, ама сепак жал ми е :pipi:
хаха .. како и да е честито залужена победа, не сум јас како многу форумџии да се жалам на судиски одлуки, да беше некој на мое место ќе кажеше дека имаше фаул врз Хајнце пред пеналот, како некој лик од тука мислам кога ми зборуваше како за постигнувањето на голот на Рома против лацио имало контра фаул 1 мин пред топката да дојде до Хуан па тој да а шутне па да ја начека Борини и да ја стави во гол :D .. сакам да кажам дека тоа се ситничарски работи, кои тука форумџиите им даваат големо значење, а им служат само како изговор да не признаат пораз, а ја ќе кажам дека без пеналот или со пеналот вие заслуживте да победите, а на нас треба да ни биде криво што не успеавме да извлечеме поволен резултат а имавме шанса, спортски поздрав ;)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
без Силва,Абате и Ван Бомел ќе биде екстра тешко против Барса а и Робињо ако не игра бравос ќе бидеме дебакл..Шарави нема да претне не е он за вакви натпревари.
Амброзини е ван форма комплетно појма немаше со Рома најслабо изигра,Неста ако може да игра со Барса ќе биде добро нема да биде проблем со Мексес они двајца да играат само десен бек кој ќе игра поарно Замброта он знае да изигра добро на вакви натпревари,и лево не сме добри но пак Мезбах во последно време игра се подобро па изгледа он ќе игра пошто мислам дека картони има и Антонини така прочитав.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Робињо, Неста и Макси биле подготвени за Барселона.
А Касано се враќал за Фиорентина. :love:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
The line-up that Allegri used during today's training: Abbiati; Bonera-Mexes-Nesta-Antonini; Nocerino-Ambro-Seedorf; Boateng; Ibra-Robinho.

Тесна одбранава... меѓутоа што е тоа е, составов е далеку од потценување и мислам дека ќе може да им се парира на Барса. Алегри рече дека 2 главни опции постојат за тактиката на Милан, а тоа е да се бранат и да идат на контра напад или да играат отворено и да се обидат да го освојат секој дел од теренот (ко со Арсенал). Според мене со оваа формација би било лошо да се браниш па се надевам дека Алегри ќе нападне и нема лесно да ја препуштаат топката.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
The line-up that Allegri used during today's training: Abbiati; Bonera-Mexes-Nesta-Antonini; Nocerino-Ambro-Seedorf; Boateng; Ibra-Robinho.

Тесна одбранава... меѓутоа што е тоа е, составов е далеку од потценување и мислам дека ќе може да им се парира на Барса. Алегри рече дека 2 главни опции постојат за тактиката на Милан, а тоа е да се бранат и да идат на контра напад или да играат отворено и да се обидат да го освојат секој дел од теренот (ко со Арсенал). Според мене со оваа формација би било лошо да се браниш па се надевам дека Алегри ќе нападне и нема лесно да ја препуштаат топката.
Значи со здрав Аквилани и Емануелсон ти да излезиш со Сидорф тоа е рамно на самоубиство.... јес да изигра добра утакмица во Барса ама тоа е 1 на 10 лоши. И бонера изигра добро као стопер со Рома и ај сеа да го стајме и прв стопер во тимот.
Осекам дека Алегри ке ја ебе утакмицава максимално,кога веке играме со бочни бекови ради реда само да има 11 играчи (дуо БОНТОНИНИ) стај барем брзи играчи во средина а не Сидорф влечугата кој прај по 5-6 кикса во одбрана и пушта балони во напад.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Идеална формација би била

Абијати
Антонини - Неста - Мексес - Месбах(само дека е побрз од Бонера)
Ночерино(ќе помага на Антонини) - Амбро - Емануелсон(ќе му помага на Месбах)
Боатенг
Ибра - Робињо

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Идеална формација би била

Абијати
Антонини - Неста - Мексес - Месбах(само дека е побрз од Бонера)
Ночерино(ќе помага на Антонини) - Амбро - Емануелсон(ќе му помага на Месбах)
Боатенг
Ибра - Робињо
нешто слично очекував и јас па и најидеална формација ни е оваа незнам зошто би играл Сидорф нема сили да ги брка он..Емануелсон би го покривал одлично Мезбах би го помагал а исто и Ночерино на другата страна.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Робињо, Неста и Макси биле подготвени за Барселона.
А Касано се враќал за Фиорентина. :love:
За првите тројца вервам, а за Касано не вервам.
Нон стоп велат 4-5 дена пауза па излегва 4-5 недели.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Затоа е тренингот де, да си ги испроба играчите и тактиката и да види кој е најспремен. Ништо чудно на крај и со 2-3 промени да биде конечната формација.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Само да не игра Амброзини, друг кој сака нека игра

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Кој да игра бе брат деструктивец -копач ај кажи ми кој би бил идеален за тебе на ова место ако знеаме дека ги нема Бомел,Мунтари,Гатузо па и Фламини и Страсер и Силва кој играше некој наптревар на таа позиција. Амброзини е една и единствена опција за тука и колку и да е дрво (со Рома го покажа тоа) мора со него да се игра.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
И ти си во право другар...
--- надополнето: 26 март 2012 во 16:53 ---
Со толку повреди знам дека ќе биде претешко против Барселона.

Јас лично, се крстам на овај Биков, Ѕверов, Монструмов или како сакате наречете го што го гледате подолу на сликава.Само тој можи да го однеси Милан до победа!

Kajgana Shop

На врв Bottom