- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Барем да компензира малку горниот па да повреди барем еден од Иниеста, Чави или Меси ама не, не изеба здраво со ждрепката па сега згора на тоа и удри по најдобрите играчи да не избламираат холивудските актери уште на Сан Сиро, а колку само бев оптимист дека оваа сезона конечно ќе не просветли некоја среќа и дека ќе прогураме некако до финале.Изгубив и тоа малку надеж што имав за натпреварот со Барса.![]()
Ако Тиаго не игра, ова на Барса ќе му дојде сега или никогаш, јас би бил најзадоволен со 0-0 на првиот меч, но зборуваме за Милан во Лигата на Шампионите се е можно.Тијаго Силва (најдобриот дефанзивец во светот) аут за мечот со Барса.Абате и Робињо под знак прашалник.Пато во Америка.Стандардниот деструктивец Ван Бомел суспендиран.Левите бекови ко муви без глави се.
Имад да не наполнат до врв Барселона!
Па зборуваме за Милан а не за вториот состав на Милан.Ако Тиаго не игра, ова на Барса ќе му дојде сега или никогаш, јас би бил најзадоволен со 0-0 на првиот меч, но зборуваме за Милан во Лигата на Шампионите се е можно.
Јас Силва уште не го отпишувам за против Барса, нигде не прочитавме дека било сериозно, башка Боатенг и Аквилани од 1 минута, и доколку се врати Абате имаме шанси, но ајде ќе почекаме до среда.Па зборуваме за Милан а не за вториот состав на Милан.
Шарави..Робињо најверојатно нема да игра!Кога би можел Абате да игра друго ќе биде..
Абате - Неста - Мексес - Антонини (нема да има проблем, играч за големи утакмици е)
Ночерино - Амбро - Аквилани
Боатенг
Робињо Ибра