Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добра игра цело време напаѓавме и во прво и примивме еден ептен глуп гол..лошо е ова со Силва ќе биде многу тешко без него и без Абате со Барса ќе не отворат ако играат Бонера со Мексес..Амброзини дебакл изигра незнам како ќе биде и со него против Барса ќе биде екстра тешко се загуби денеска не знаеше кај се наоѓа..слаба позиција ни е таа кога го нема Ван Бомел..Ел Шарави добро играше најдобро според мене сезонава изигра..имаше добри потези добро дриблаше за малце не даде гол статива погоди.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Изгубив и тоа малку надеж што имав за натпреварот со Барса. :unsure:
Барем да компензира малку горниот па да повреди барем еден од Иниеста, Чави или Меси ама не, не изеба здраво со ждрепката па сега згора на тоа и удри по најдобрите играчи да не избламираат холивудските актери уште на Сан Сиро, а колку само бев оптимист дека оваа сезона конечно ќе не просветли некоја среќа и дека ќе прогураме некако до финале.

Како и да се надеваме дека комшиите ќе направат утре чудо и на некој начин титулата 90% (без рачки :pos:) ќе ни ја дадат но Јуве со 3 бода од тој натпревар сеуште не смее да се отпишува сепак има уште да се весла до крај а 4 бода и не е некоја голема предност.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Тијаго Силва (најдобриот дефанзивец во светот) аут за мечот со Барса.Абате и Робињо под знак прашалник.Пато во Америка.Стандардниот деструктивец Ван Бомел суспендиран.Левите бекови ко муви без глави се.

Имад да не наполнат до врв Барселона!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Тијаго Силва (најдобриот дефанзивец во светот) аут за мечот со Барса.Абате и Робињо под знак прашалник.Пато во Америка.Стандардниот деструктивец Ван Бомел суспендиран.Левите бекови ко муви без глави се.

Имад да не наполнат до врв Барселона!
Ако Тиаго не игра, ова на Барса ќе му дојде сега или никогаш, јас би бил најзадоволен со 0-0 на првиот меч, но зборуваме за Милан во Лигата на Шампионите се е можно.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ако Тиаго не игра, ова на Барса ќе му дојде сега или никогаш, јас би бил најзадоволен со 0-0 на првиот меч, но зборуваме за Милан во Лигата на Шампионите се е можно.
Па зборуваме за Милан а не за вториот состав на Милан.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Па зборуваме за Милан а не за вториот состав на Милан.
Јас Силва уште не го отпишувам за против Барса, нигде не прочитавме дека било сериозно, башка Боатенг и Аквилани од 1 минута, и доколку се врати Абате имаме шанси, но ајде ќе почекаме до среда.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.126
Позитивно ако гледаме, се што може Силва може и Неста, проблемот е што Силва и Мекцес изградија партнерство, а Мекцес и Неста немаат заедно играно ниеднаш, а сефтето ќе го прават ни помалце ни повеќе - против Барса, каков флуид и соработка ќе имаат е само проблемот тука, иначе не е толкав проблем.

Ибра денес згази и доминираше ко со мали деца да игра.... кога ќе го има со Барса вториот контакт со топка накај 73 минута сетет се на него :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Силва не изгледаше толку лошо кога излезе сигурно не сакаше да се докусури ептен и затоа бараше измена.
Па и Неста - Мексес не е лош тандем.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Моменталниов Неста неможе никако да се спореди со Силва.Има што да покаже и Неста ама Силва е Силва и нема што да се дискутира тука.
п.с Има официјално соопштените дека Силва нема да игра или се ова се сведува на претпоставки ?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Кога би можел Абате да игра друго ќе биде..

Абате - Неста - Мексес - Антонини (нема да има проблем, играч за големи утакмици е) :cool:
Ночерино - Амбро - Аквилани
Боатенг
Робињо Ибра

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Кога би можел Абате да игра друго ќе биде..

Абате - Неста - Мексес - Антонини (нема да има проблем, играч за големи утакмици е) :cool:
Ночерино - Амбро - Аквилани
Боатенг
Робињо Ибра
Шарави..Робињо најверојатно нема да игра!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Овие Рома не се живи ако не ни дадат некој бош гол.Кога го постигна голот Освалдо ми се врати слика на оној гол на Бориело од минатата сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom