Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
abe gabe e muabetot feni ovaa godina e zakon mzt e slab so ovaa ekipa sto ja imate ne veruvam da vlezete nitu vo play off
Баш ти фала. Уште твоето мислење го чекавме и сега можеме да прекинеме да одиме на Мзт, пошто, нели Фени бил законот :tapp:

Јас кога викав дека од Гаго и Кромидче нема да најдеме подобри, ме правеа будала, а сега ги донесоа, Деспотовиќ, Конзулов и Земчо...вака или онака гледано, послаби се новиве
 
Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
sakam da vi prenesam pozrdav od The NIghtmare koj saka da im prenese na naviviacite od drugite klubovi deka nikogas nema da naucite kako se naviva.pozz
 
Член од
4 јануари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
dali uste treba da se objasnuvame koja e najdobrata navivacka vo mk? pa toa e kristalno jasno...FAMILY AERODROM ! aerodromskite tifozi se sekogas so MZT! a site drugi navivacki grupi znaat kako si pominale vo i nadvor od ,,jane sandanski'' zatoa ne ljubomorete.LJUBOMORATA E OPASNA RABOTA!!!
 
Член од
4 јануари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
abe vazno strumica padna sred aerodrom! toa pokazuva kakvi borci se mzt i na terenot i na tribinite...
 

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Караколев "надвор" само со отштета!


Никола Караколев ќе може да си замине од екипата на МЗТ Скопје само доколку тој, лично, или клубот што сака да го ангажира ќе платат соодветна отштета за неговите услуги.

Неофицијално, ова е ставот на клубот од "Јане Сандански" по повод с$ поизразената желба на младинскиот репрезентативец во иднина да не го носи дресот на МЗТ Скопје.

Како што е познато, тој веќе поднесе барање за предвремен раскин на договорот со "сино-белите" од Аеродром. Барање кое Регистрациската комисија на КФМ го отфрли како неосновано и го упати Караколев да се жали пред Арбитражната комисија на КФМ.

Во меѓувреме Караколев потврди дека уште во текот на овој преоден рок сака да "се пресели" во екипата на Фершпед Работнички. Тој дури месец дена е активен на тренинзите на "шпедитерите", што само ја докомплицира и онака замрсената ситуација со негов евентуален "излез" од МЗТ Скопје.

Со таа одлука младиот кошаркар го навлече и гневот на навивачите на МЗТ Скопје, кои на последните натпревари истакуваа и пароли со заканувачка содржина кон Караколев.

Затоа и се чини дека единствена опција во овој момент е Караколев да си "ја плати" својата "слобода". Односно за предвремен раскин на договорот со клубот во кој ја стекнал афирмацијата, а кој истекнува(л) за две години да постигне "согласност" со МЗТ Скопје, кој има свои "аргументи", т.е. документацијата од Регистрациската комисија на КФМ.

www.sport.com.mk
 

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
E сеа баш ме занима што ќе направи педерчето.15 илјади евра нема да дадат за него 100%...
 
Член од
2 јули 2007
Мислења
471
Поени од реакции
26
Овој караколев го знам повеке време и надвор од терените е одвратен тип па изгледа го доби тоа што го бараше на професионален план па се надевам дека Ф.А ке му го пружи тоа и на приватен :pos::pos::pos:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom