И јас го приметив седеше у "ложата" во редот на Ивица Коневски со бел дуксер, али не бев сигурен дали е он или неНатпреварот со Куманово го проследил Дамјан Стојановски, експресна замена за Ристе.![]()
Ама од Лукоил изјавиле дека го сакаат Марин, е сеа дали е Марин доволно глуп да седне на клупата на бугарска екипа тоа е друга работа... Сигурно може далеку подобро.Марин Докузовски на клупата на Лукоил
http://on.net.mk/sportal/kosharka/marin-dokuzovski-na-klupata-na-lukoil
Ради Бугаров има шанси Дамјан да останае у Лукоил, али се надевам дека ќе го направи вистинскиот потег и ќе си дојде у МЗТ да си гази.![]()
Штом после ЕП не потпиша за јак тим ( Жалгирис го барале, жими г'зот) или ќе иде во Бугарија или ќе си остане во Македонија ( Торус ).Ама од Лукоил изјавиле дека го сакаат Марин, е сеа дали е Марин доволно глуп да седне на клупата на бугарска екипа тоа е друга работа... Сигурно може далеку подобро.
Yeah right... Ко да не знаат сите зошто Стефанов последниве 4 утакмици не влегува во игра...На последните неколку меча во игра кај МЗТ не влегува Ристе Стефанов, кој требаше да биде еден од лидерите на екипата. Но без Стефанов тимот победува убедливо. Тодоров вели дека тоа што репрезентативецот не игра не значи дека се откажал од неговите услуги.
- Стефанов е одличен играч. Има многу дилеми дали тој ќе си оди или не. Ристе е дојден да биде лидер во екипата. Ако не број 1, тогаш еден од првите тројца заедно со Гечевски и Чековски. Не се откажуваме така лесно од него – рече тренерот на МЗТ.
Нели е најавен Дамјан Стојановски. What is this shit now?Засега во МЗТ не размислуваат за засилувања, но тоа не значи дека по Нова година нема да дојде нов квалитетен играч.
- Ако дојде ново лице, тоа мора да биде навистина квалитетно. Не носиме играч колку да се пополни составот. Тоа мора да биде класа играч. Засега на радар немаме таков играч – беше ставот на Тодоров.
Па сигурно нема да каже: Дамјан доаѓа во јануари, Ристе го бркаме дрво беше до сега.Yeah right... Ко да не знаат сите зошто Стефанов последниве 4 утакмици не влегува во игра...
Нели е најавен Дамјан Стојановски. What is this shit now?
Зошто цело интервју ми делува некако нереално?![]()
Бре бре не знаев дека е така, на заебанции е ставена табелава зошто на претходниве страни дебатираа кој би бил прв а кој втор.Sto se palite so tabelava, koga feni i da izgubi i da pobedi pak ke bide prv......
И испадна дека јас сум во правоБре бре не знаев дека е така, на заебанции е ставена табелава зошто на претходниве страни дебатираа кој би бил прв а кој втор.![]()
Што сакаше Авторот на овој Глуп текст да каже,ама сериозно?Од кај искочи овој тодоров благе везе нема со реалност. Цел тим изгледа вештачки и без никаква хемија, за посветеност или страст према Аеродром муабет да не праиме. МЗТ на куров шампион, ама сериозно.
И шо е работава со тој Кејд Дејвис, ја колку што сум чул у американски колеџ со Блејк Грифин заедно играл, биле двајцата клучни играчи, а во една македонска лига е мувла. Тодоров![]()