Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
останаа без play, влезе далмах место огнен и играа нападот со 3ца центри. Имаше фаул врз чековски, се направи прекин и влезе Мијајлович. Тоа беше :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.353
Не бе нема шанси така да било, сигурно бил Мијајлович на терен. :)
П.С. Само Господ знае дали ќе се брка Ацо по четириве убедливи победи. :D
Да да се деси при крај на втора четвртина, излага Огнен и влага Дејвис и немаше плеј у тој момент и таков Дејвис ја фаќа збунет не знае што да прави и одеднаш мести рогови, тоа прво му дојде на памет. :pos:
А за Ацо брат, искрено јас ич не го сакам, ептен ме курчи, али нека не го бркаат за да не направат иста грешка како лани и да ја заебат цела сезона, нека го остават човекот да си го заврши започнатото па ако успее во ред ако не успее ќе си иде и чао пријатно.

П.с. Гечевски- човек на кој треба да му заблагодариме што ни овозможува да гледаме убава и модерна кошарка, убедливо најдобар играч во целото првенство и тоа за две класи е боље од сите.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454

Тимот кој есенскиот дел го заврши на првото место со идентични бодови со Фени, но подобра кош разлика!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.312
Поени од реакции
46.869
Фени се први, 1 пораз имаат, МЗТ има 3.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.312
Поени од реакции
46.869
Немаат исто бодови, ко што ти реков, 1 пораз Фени, оној од МЗТ, овие 3, што значи 2 бода помалку на табелата.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Немаат исто бодови, ко што ти реков, 1 пораз Фени, оној од МЗТ, овие 3, што значи 2 бода помалку на табелата.
Фени има утакмица помалку од нас и затоа имаме ист број на бодови (27) , но мислам дека ние сме први на табела бидејќи имаме подобра кош разлика (y)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Фени има утакмица помалку од нас и затоа имаме ист број на бодови (27) , но мислам дека ние сме први на табела бидејќи имаме подобра кош разлика (y)
Сметај го и ова коло.. ако не е пресметано во табелата

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Сметај го и ова коло.. ако не е пресметано во табелата
Не е пресметано во табелата, а рачунајќи дека Фени Индустри беа слободни ова коло израчунај како ќе изгледа со додадените бодови на МЗТ што ги освои вчера против Куманово, па и стаи уште 29 кош разлика од вчера :D
Со мојава весела математика вака изгледа моменталната табела
1. МЗТ Скопје Аеродром 15он +196кош 27бод
2.Фени Индустри 14он +149кош 27бод
3.Торус СЦБТ 14он +80 24бод
.....
.....
.....

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^
И јас рачунав така, ама Син ме збуни :D.
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:49 ---
Не е пресметано во табелата, а рачунајќи дека Фени Индустри беа слободни ова коло израчунај како ќе изгледа со додадените бодови на МЗТ што ги освои вчера против Куманово, па и стаи уште 29 кош разлика од вчера :D
.....
.....
.....
199 :P

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
.....
.....
.....
Jaс како што знам се рачунаат победи/порази.. е Фени мислам има помалце порази од вас, така да..
Кош разлика не игра улога, освен ако немаат исто победи/порази.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Jaс како што знам се рачунаат победи/порази.. е Фени мислам има помалце порази од вас, така да..
Кош разлика не игра улога, освен ако немаат исто победи/порази.
Ај ќе почекаме КФМ да ја апдејтира табелата и да видиме кој се први/втори зашто и јас не сум сигурен како ги рачунаат ;)
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:32 ---
Ние бојкотираме управа зашто не сте влегле и непееме цела четвртина, а вие се заканувате на 14годишни и земате шалови......... РЕЗИЛ
Се гледа на кое ниво се спуштате и од каде доаѓате!!!:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom