Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Abe ne vikam ja deka ne treba da se osudi... Ali 10 godini e stvarno premnogu...Mu ja zemaat mladosta za da posluzi kako primer na drugite...Demek taka kje go sprecat huliganstvoto...Ubavo si pisuva na blogot...Siluvacite,pedofilite,mafijasite dobivaat simbolicni pa duri i uslovni kazni za toa so go praat...A na eden navijac koj burno izreagiral vo krizna situacija i ja branel navijackata kultura i svojata tribina(toa malkumina go razbiraat) da mu se zacepa kazna od 10 godini za primer na drugite...So vikaat na blogot, u vremeto na Milosevic nemalo vakvi represii a sea so ovaa kvazi-demokratija se pokazuva deka nema pravdina ...

A dzandarot e OK...Vestacite ustanovile deka zivotot ne mu bil zagrozen, deka bil nadvor od zivotna opasnost iako imal seriozni povredi....Uros Misic e osuden so obvinenie deka sakal na nacini ubistvo...Cim vestacite utvrdile deka nemalo osnov za toa normalno e deka nekoj se prai lud u celata zbrka...

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
rokot na Strumica i e do utre,a i ako e zaradi nea,da ne i davat fora da se priprema uste edna nedela poveke ili se otkazuva pa ovie od KFM da se reorganizirat,doobjasni ako moze

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
rokot na Strumica i e do utre,a i ako e zaradi nea,da ne i davat fora da se priprema uste edna nedela poveke ili se otkazuva pa ovie od KFM da se reorganizirat,doobjasni ako moze
pojma nema nisto ne mi objasnija,mozno e da im ponudat kako na mavrovo lani da im plakaat oni sudii i takvi raboti, ama neznam ova go kazuvam na pamet

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Абе лани вака со маврово беше ако ви текнува и во последен момент палтија за да играат

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Абе лани вака со маврово беше ако ви текнува и во последен момент палтија за да играат
I se otkazaa posle na sredinata i go upropastija cel raspored.Podobro e ako ne biva nisto da se otkazat uste sega.Cekaj ci ja strumica se ispustija timovi kako Ovce pole i ekipata od Prilep.Znaeme deka Vitaminka bese seriozno zaenteresirana za da vleze kako sponzor vo kosarkata megutoa opst vpecatok bese deka premnogu bi bile 12 timovi i ne mu ja prifatija molbata za vajld karta i covekot se otkaza.Znaci nepotrebno cekajci bukvalno nikoj(so ogled na sostojbata vo sr) se ispusti seriozen covek kojsto imase namera da ulozi golemi pari...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
МЗТ ќе запеете ли и вие некогаш прва титула кој ве знае:pos: доста летавте у облаци веќе 20 години срамота е :helou:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
МЗТ ќе запеете ли и вие некогаш прва титула кој ве знае:pos: доста летавте у облаци веќе 20 години срамота е :helou:
Нема потреба да те коментирам, ја разбирам твојата исфрустрираност што немаш за кого да навиваш. Воедно ова е мој последен пост од мене кон тебе пошо немаме ја и ти што да разговараме.

П.С. Ај бегај од темава

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ја разбирам твојата исфрустрираност што немаш за кого да навиваш.
Искрено,и кај мене се случува иството исфрустиран сум до крај !!!Во глава ме удира,кога ќе ми текне дека нема да гледам кошарка.:(:(:tapp:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ajde kretence setaj si od temava...Ako si zainteresiran moze da ti finansiram dvajca igraci vo strumica...Ajde za nekoja godina zdrajve boze ke se vratite nema gajle:zver::pos2::pos2: p.s vreme e da se stavi kljuc na fan klub strumica:je:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
izgleda nemalo da se odlozuva ligata, strumica definitivno nema da igra, ke se igra po ist raspored, samo so 9 ekipi i koga ke treba nekoj da igra so strumica ke bide sloboden toa kolo

Kajgana Shop

На врв Bottom