Abe mocko,mene iskreno mi e gajle kolku sme...Ja sum bil i poise koga imalo i ke bidam i poise koga ke ima...A vie nemate so da kazete osven kolku sme i so praime....Pa so na kurov ste napraile be kurtoni edni,edna koreografija ubava ne ste osmislile...Se tesite so toa kolku sme za da go vadite toa Maalskiot tim koj sto 30 godini nemoze da uspee samo na dnoto sedi...Cccc se gleda najisfrustrirani na forumov ste...site zabeluzvaat.Aj furaj si
Чекај од кај сега една кореографија искочи. Ја не викам не, точно е тоа дека сте имале повеќе кореографии од нас, само работата била да вие сте иделе само на МЗТ, додека Фемили биле на секој натпревар (можеби не како со Работнички ама имало барем 300)
Да не почнам да ти кажувам колку екипи немаат титула освоено, а имаат најдобри навивачи. Gate 13 кој важат за најдобри навивачи чекаат цели 11 години титула, а дали тоа ги прави дека се лоши навивачи - НЕ!
Друга работа, не знам од кај МЗТ маалски клуб? По што е маалски клуб? По тоа што го има најголемиот успех во Европа, по тоа што после Работнички има највеќе финалиња, по тоа што после работнички има највеќе Купови...?
Никој не кажа дека севкупно Работнички не е подобар од МЗТ. Факт е дека Работнички е синоним за кошарката во Македонија, меѓутоа во поглед на навивачи сте далеку зад Family Aerodrom. Како ќе ми објасниш ти на мене дека сум исфрустритран кога 17 години немаме титула, а ние сме се повеќе и повеќе, и се подобри и подобри.
Едно прашање до тебе, ама да ми одоговриш конкретно да не го избегнуваш одговорот?
ЗАШТО БОЈКОТИРАВТЕ ОВИЕ 5 ГОДИНИ?
Ама конкретен одогвор (не мора од тебе, може и друг од Сити Парк Бојс да одговори)