Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Ne vredi....Ne vredi da zboris...Aj uzivaj si pak ke ti kazam,i zamaraj se za vas ne za nas ili od tolku bolka i placenje posle utakmici NEMOZETE da ne ostavite a...hahaha zal mi e

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Me boli kur kolku sme,a treba i tebe da te boli kur.Toa e kaj nas...Ke ostanete najdobri da ama ke vidime dali 4-5 godini...Inace na koki rucecite...hahaha uste pagaj na toa.I 30 dusi da sme ke ve ebeme ke...Ajde sea papa ke se vidime na sezona!!!
уште постои сити парк бојс ? нели се распаднавте ?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Se najavuva golema brojka protiv mzt:pos2::pos2::pos2: zimi kurov poise od niv troduplo ke bideme ke si pomislam deka igrame vo jane sandanski a ne vo luna parkot

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.123
Знаеш ли фегету дека во вашиот стаж имате повеќе време поминато во штрајк него на трибина,или да те потсеќаме треба.
Не си ја патете душата co тоа дека постоите и дека сте фактор,убедувајте се меѓу себе,10 души сте се на се,лесно ќе ви иде.
Беда сте јадни сте и крај!!!зашто иначе би правеле бедни фори ко од “Сам Дома’’ :pos: :pos:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Abe mocko,mene iskreno mi e gajle kolku sme...Ja sum bil i poise koga imalo i ke bidam i poise koga ke ima...A vie nemate so da kazete osven kolku sme i so praime....Pa so na kurov ste napraile be kurtoni edni,edna koreografija ubava ne ste osmislile...Se tesite so toa kolku sme za da go vadite toa Maalskiot tim koj sto 30 godini nemoze da uspee samo na dnoto sedi...Cccc se gleda najisfrustrirani na forumov ste...site zabeluzvaat.Aj furaj si
Чекај од кај сега една кореографија искочи. Ја не викам не, точно е тоа дека сте имале повеќе кореографии од нас, само работата била да вие сте иделе само на МЗТ, додека Фемили биле на секој натпревар (можеби не како со Работнички ама имало барем 300)

Да не почнам да ти кажувам колку екипи немаат титула освоено, а имаат најдобри навивачи. Gate 13 кој важат за најдобри навивачи чекаат цели 11 години титула, а дали тоа ги прави дека се лоши навивачи - НЕ!

Друга работа, не знам од кај МЗТ маалски клуб? По што е маалски клуб? По тоа што го има најголемиот успех во Европа, по тоа што после Работнички има највеќе финалиња, по тоа што после работнички има највеќе Купови...?

Никој не кажа дека севкупно Работнички не е подобар од МЗТ. Факт е дека Работнички е синоним за кошарката во Македонија, меѓутоа во поглед на навивачи сте далеку зад Family Aerodrom. Како ќе ми објасниш ти на мене дека сум исфрустритран кога 17 години немаме титула, а ние сме се повеќе и повеќе, и се подобри и подобри.

Едно прашање до тебе, ама да ми одоговриш конкретно да не го избегнуваш одговорот?

ЗАШТО БОЈКОТИРАВТЕ ОВИЕ 5 ГОДИНИ?
Ама конкретен одогвор (не мора од тебе, може и друг од Сити Парк Бојс да одговори)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.123
“Не сме задоволни дека не играме Европкупови,не ни е интересно стално сме шампиони’’ или у превод “Малце сме срамота е да се појавиме’’

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
pedercevo barem si priznava deka sme podobri... abe a toj vince sea kaj e ?? komiti, romanticari ili cpg ??? koki pak da ne pravi transfer kaj nas?? auuu da be zaboraviv on otide vo peackite vodi... za gogo- dante aligeri ne mi se pravi muabet...

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
AAAAAAA pederce centarsko javi se da ti ebam se pedersko....koa neznaes so zboris tisina...ili vikni si nekoja feget drugarce da ti prai drustvo na forumov sam vaka peder ne ide rabotava

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еве една информација од мене за вас...Вчера тато седел со Виктор и Виктор му рекол дека ќе игра за вас оваа сезона..:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom