koj let vo oblaci be KOPAC !!! na vrvot sme 20 goini na navivackata scena !!!
Strumica RIP:smir:
Фала на сочуството.РИП:smir:
da siguren sum... serwice crew se formirani 1987...
Abe more centarce edno ke ti najdam slika ke ti postiram service crew koa se formirani i ne go drvi so isti prasanja ok??? 87 se formirani toa e prvoto ime na navivacka grupa na klubot mzt posle toa se piramida i segasnite family:wink:Povtorno ke te prasam,siguren si deka se 20 godini ? Ako ne go svakas prasanjevo kazi mi...![]()
Jas ednas odgovaramna prasanja... znaes koj postavuvaat isti prasanja dva pati ???:pos2:Povtorno ke te prasam,siguren si deka se 20 godini ? Ako ne go svakas prasanjevo kazi mi...![]()
Abe more centarce edno ke ti najdam slika ke ti postiram service crew koa se formirani i ne go drvi so isti prasanja ok??? 87 se formirani toa e prvoto ime na navivacka grupa na klubot mzt posle toa se piramida i segasnite family:wink:
Pa i naredni 4 5 godini sigurno zaso vie ne ste ni konkurencija znam kakva e situacijata kaj vas ke ima molenje za navivanje za sto poise da bidete ako bidete so MZT barem 150 dusi toa e golem napredok za vas...Ama ko so znam koki nema da casti veke ruceci za da idete da navivate:wink:
Me boli kur kolku sme,a treba i tebe da te boli kur.Toa e kaj nas...Ke ostanete najdobri da ama ke vidime dali 4-5 godini...Inace na koki rucecite...hahaha uste pagaj na toa.I 30 dusi da sme ke ve ebeme ke...Ajde sea papa ke se vidime na sezona!!!