Фан клуб: МЗТ Скопје

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Povtorno ke te prasam,siguren si deka se 20 godini ? Ako ne go svakas prasanjevo kazi mi...:vozbud::vozbud:
Abe more centarce edno ke ti najdam slika ke ti postiram service crew koa se formirani i ne go drvi so isti prasanja ok??? 87 se formirani toa e prvoto ime na navivacka grupa na klubot mzt posle toa se piramida i segasnite family:wink:

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Abe more centarce edno ke ti najdam slika ke ti postiram service crew koa se formirani i ne go drvi so isti prasanja ok??? 87 se formirani toa e prvoto ime na navivacka grupa na klubot mzt posle toa se piramida i segasnite family:wink:

Abe Selodromce ja znam koga ste formirani i koj se service crew...Ne me interesira toa,nego me interesira koga kaza 20 godini najdobri,e toa mi e smesno...20 godinida;Najdobri ?!?!?! Neznam bas dali ste najdbori 20 godini ili zadnji 4 sezoni!!! :tv:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Pa i naredni 4 5 godini sigurno zaso vie ne ste ni konkurencija znam kakva e situacijata kaj vas ke ima molenje za navivanje za sto poise da bidete ako bidete so MZT barem 150 dusi toa e golem napredok za vas...Ama ko so znam koki nema da casti veke ruceci za da idete da navivate:wink:

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Pa i naredni 4 5 godini sigurno zaso vie ne ste ni konkurencija znam kakva e situacijata kaj vas ke ima molenje za navivanje za sto poise da bidete ako bidete so MZT barem 150 dusi toa e golem napredok za vas...Ama ko so znam koki nema da casti veke ruceci za da idete da navivate:wink:

Me boli kur kolku sme,a treba i tebe da te boli kur.Toa e kaj nas...Ke ostanete najdobri da ama ke vidime dali 4-5 godini...Inace na koki rucecite...hahaha uste pagaj na toa.I 30 dusi da sme ke ve ebeme ke...Ajde sea papa ke se vidime na sezona!!!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Me boli kur kolku sme,a treba i tebe da te boli kur.Toa e kaj nas...Ke ostanete najdobri da ama ke vidime dali 4-5 godini...Inace na koki rucecite...hahaha uste pagaj na toa.I 30 dusi da sme ke ve ebeme ke...Ajde sea papa ke se vidime na sezona!!!

:uvo:So ke ebes ti be vie moze megu sebe da se ebete malce cpg...Ajde gospod neka vi e na pomos i zalepete nekoj plakat po grad da bidete poise ova cisto dobar sovet vi davam:pop::pop:

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Abe mocko,mene iskreno mi e gajle kolku sme...Ja sum bil i poise koga imalo i ke bidam i poise koga ke ima...A vie nemate so da kazete osven kolku sme i so praime....Pa so na kurov ste napraile be kurtoni edni,edna koreografija ubava ne ste osmislile...Se tesite so toa kolku sme za da go vadite toa Maalskiot tim koj sto 30 godini nemoze da uspee samo na dnoto sedi...Cccc se gleda najisfrustrirani na forumov ste...site zabeluzvaat.Aj furaj si

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
ABe pederce edno centarsko pa sto kur me boli sto se raspadnele be?? Toa e koa vi e glaven tamu Vince pijanicata so idese so traktor na utakmica,Koki ne se zamara veke ne ni casti ruceci za da se vratite na tribina,toj Gogo pocnal pesni da prai za Makedonija izigrava Poet,a za tie drugite svinji od karpos neam komentar za niv e samo ilinden i vivendi...Ajde od utre pocnete so molenje ve molam da se sobereme so poise za na utakmica i vreme i za lepenje plakati uste sea dve nedeli pred utakmica i fatete natamu nakaj pripor dracevo i tako dalje

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.134
Штрајкувач иди мести флаши и канти,не кажувај гачки овде...

Kajgana Shop

На врв Bottom