the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
na vas znaminja vi kradat:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:marsot vi go kradat strumicani HAHAHAHAHA :pos2::pos2::pos2:
na vas znaminja vi kradat:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:marsot vi go kradat strumicani HAHAHAHAHA :pos2::pos2::pos2:
na vas znaminja vi kradat:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ama pesnite vasi vi gi kradat![]()
![]()
![]()
ah so mrazam vaka da pobeduvam decista so argumenti..................ama pesnite vasi vi gi kradat![]()
![]()
![]()
Знамето му го украдоа на цајканите не ни го украдоа нас. Нас не држат за они знамето да ни го крадат. Страмота "Јака струмичка организација".ah so mrazam vaka da pobeduvam decista so argumenti..................
eve ja vikam deka marsot e prevzemen,sto znaci deka nie ne sme go izmislile ama sepak vo MKD ne bi trebalo nikoj drug da go pee.
znaci od edna strana marsot ne e nas.
ama vaseto zname pripagjalo celosno na vasata "navijacka grupa" ako mozam voopsto taka da ja narecam.ako e znameto na "kozari" togas ne e na nikoj drug sto znaci deka vie ste tuka ismeanite posto na vas direktno vi go ukrale.
pa cajkanite li se odgovorni za vaseto zname....................Знамето му го украдоа на цајканите не ни го украдоа нас. Нас не држат за они знамето да ни го крадат. Страмота "Јака струмичка организација".
Па знамето беше одма под нас, но не повлечија нагоре и се наредија 2 реда цајкани. Кога го зимаа знамето сите рипнавме надоле но бевме спречени, тегнати (и блузон ми скинаа), а ајдукот успеа да се прошета низ терен покрај толку обезбедување (што не е дозволеноpa cajkanite li se odgovorni za vaseto zname....................
aj dosta te molam ,nema smisla vakvi glupi opravduvanja da barate..........
"Stramota" :pos2::pos2::pos2::pos2: bas taka,ama za vas..........
Па знамето беше одма под нас, но не повлечија нагоре и се наредија 2 реда цајкани. Кога го зимаа знамето сите рипнавме надоле но бевме спречени, тегнати (и блузон ми скинаа), а ајдукот успеа да се прошета низ терен покрај толку обезбедување (што не е дозволено), али тоа е минато и како и да било пак е страмота.
И ајде тоа е минато што ке се памти, и мислам да не дискутираме повеќе на таа тема.
Знамето му го украдоа на цајканите не ни го украдоа нас. Нас не држат за они знамето да ни го крадат. Страмота "Јака струмичка организација".
Мене да ми украдат главен транспарент ни мочана титула освоена со судии нема да ми биде утеха.KOJ NEMOZE DA ZBORI ZA TITULA I ZA PROSLAVA...NEKA ZBORI ZA MARSOVI I ZNAMINJA...AKO TOA IM E UTEHA
da ama nie gi imame dvaesetina znaminja i transparentiМене да ми украдат главен транспарент ни мочана титула освоена со судии нема да ми биде утеха.
Да а??Браво бе супер.Па дајте им уште едно на овие ајдуци чим имате толку многу може да го преработат да си направат за нив знаме да ги сменат боите:nesvest:da ama nie gi imame dvaesetina znaminja i transparenti
Koга не ги разбирате некој работи , не се бунете