Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Два дена бан.Радикалче-Парталче секако дека постот ке му е на наше ниво....ВИСОКО НИВО, сигурно нема да му е како тебе и твојот ограничен УМ.....упс се извинавам знам дека не може да се нарече ум таа затка од мозок што ја носиш во аеродромската лејка.
И ај молам те не ме ставај веќе во уста, кажи ако имаш нешто паметно за кажување, ако не АУТ !
П.С Имаш поздрав од Христов, рече да одаш да бараш жена.
Ќе следат и за другите.
Два дена и за тебе.Abe selanec za tebe aerodrom e PARIZ!seljacino edna
Два дена.Ако сум јас ископлексираниот, што на мајка ти пи*ката ме колнеш? Пошто си малоумен, незнаеш да дадеш одговор како што треба па почна да ми праќаш пораки од типот УМРИ. Колку ги сакам ваквите како тебе, бедни сељачишта, со прочитано само Зоки Поки и до пола Пајажината на Клементина. Да не си толку трагичен, би бил многу комичен (за Викторнакуроваинус)
Два дена и за тебе.a da mu se iznaebam jas na zenskiot del od familijata na viktoranius moze li?ne mnogu be,sve sto ima do treto koleno
Два дена и за тебе.e radical aerodromka i site sto ste od family aj gledi si ja rabota saa da vi ja opnam taa familija ostavejte go victoranius da ne vi ja skapam na site glavata u sr da ne vi doom u vasto selo ostavejte mi drugaro oti ke ve izbisam od mappata na sveto ne od mak glupaci
Два дена.Ти синко едино што си можел можеш и ке ке можеш до крајот на твојот живот во одност на нас/мене е да му се изнапушиш на куров поканава важи и за другар ти и сите заинтересирани за дружба и интимни кнтакти
Чисто колку да се потсетите на правилата.