Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
За жал поради неоправдани причини бев спречен да ја конзумирам мудроста која ја протагира новиот онаа група која предизвикува просечното IQ на членовите на форумот да оди во над..на линија.e radical aerodromka i site sto ste od family aj gledi si ja rabota saa da vi ja opnam taa familija ostavejte go victoranius da ne vi ja skapam na site glavata u sr da ne vi doom u vasto selo ostavejte mi drugaro oti ke ve izbisam od mappata na sveto ne od mak glupaci
Е сега...дали сакаш да ти дадам адреса на живеење па да дојдеш и да ме избришеш, нешто деновиве не ми се живее? Знам дека имаш јак фат, пошто копачот се држи цврсто за да не ти падне на глава и не те самоутепа, а поради тоа што цврсто сум уверен дека долга низа генерации таа алатка ви била најомилената занимација, не се сомневам дека ќе ме избришеш без некои поголеми проблеми
И уште еднаш, за вас сме и ќе бидеме Gate 13. A не се сите долна класа...а со вакви постови, самиот си ја потврдуваш таа класа, без некој да ти каже. Како е само можно Струмичанец да каже за Аеродром село?!? ПАТОТ ДО САЛАТА НЕ ВИ Е АСВАЛТИРАН БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕa vii da prestanata e da izveduvate polnoglavci se vii najaki se vii tava onava site za vas se dolna klasa mamata vasa se pravate gate 13 abe ajde bee gola voda ste i uste ednc ak kazate los zbor za victoranius ke ve ispecam mnogu dobro selodromci
Уште 1000 години да не излезеш од Струмица...и ако удри земјотрес во Скопје, да има 4 жртви и тие да бидат оние 4-ца што најмногу ги сакаш додека се на екскурзија тукаkako prvo drugar mi vtoro ajduk treto piperka hmmm da ne mislas na cuska a? more vii nemate pari glupaci virani da da gospod ne u play off use 1000 godini niso d ane osvoite i use eden zemjotres da ve ekne ke mi bide milo
Знае колку што знае колку е голема вселената.abe cakor4eto da te prasam edno seriozno prasanje,dali imas uopste pojma koj e drMarjan Stojovski?
Како ти што знаеш кој ни претседател во државава го знае него. За него Вељо е истото она што Тито беше во бивша југославијаposto ne dobiv odgovor na ova,za tebe relativno tesko prasanje aj drugo ke ti postavam dodeka cekas da stane nekoj od dugarcinjata i da ti kaze koj e i sto raboti Stojovski
KOJ e Veljo Tantarov?