Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
e radical aerodromka i site sto ste od family aj gledi si ja rabota saa da vi ja opnam taa familija ostavejte go victoranius da ne vi ja skapam na site glavata u sr da ne vi doom u vasto selo ostavejte mi drugaro oti ke ve izbisam od mappata na sveto ne od mak glupaci
За жал поради неоправдани причини бев спречен да ја конзумирам мудроста која ја протагира новиот онаа група која предизвикува просечното IQ на членовите на форумот да оди во над..на линија.

Е сега...дали сакаш да ти дадам адреса на живеење па да дојдеш и да ме избришеш, нешто деновиве не ми се живее? Знам дека имаш јак фат, пошто копачот се држи цврсто за да не ти падне на глава и не те самоутепа, а поради тоа што цврсто сум уверен дека долга низа генерации таа алатка ви била најомилената занимација, не се сомневам дека ќе ме избришеш без некои поголеми проблеми

a vii da prestanata e da izveduvate polnoglavci se vii najaki se vii tava onava site za vas se dolna klasa mamata vasa se pravate gate 13 abe ajde bee gola voda ste i uste ednc ak kazate los zbor za victoranius ke ve ispecam mnogu dobro selodromci
И уште еднаш, за вас сме и ќе бидеме Gate 13. A не се сите долна класа...а со вакви постови, самиот си ја потврдуваш таа класа, без некој да ти каже. Како е само можно Струмичанец да каже за Аеродром село?!? ПАТОТ ДО САЛАТА НЕ ВИ Е АСВАЛТИРАН БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

kako prvo drugar mi vtoro ajduk treto piperka hmmm da ne mislas na cuska a? more vii nemate pari glupaci virani da da gospod ne u play off use 1000 godini niso d ane osvoite i use eden zemjotres da ve ekne ke mi bide milo
Уште 1000 години да не излезеш од Струмица...и ако удри земјотрес во Скопје, да има 4 жртви и тие да бидат оние 4-ца што најмногу ги сакаш додека се на екскурзија тука

abe cakor4eto da te prasam edno seriozno prasanje,dali imas uopste pojma koj e drMarjan Stojovski?
Знае колку што знае колку е голема вселената.

posto ne dobiv odgovor na ova,za tebe relativno tesko prasanje aj drugo ke ti postavam dodeka cekas da stane nekoj od dugarcinjata i da ti kaze koj e i sto raboti Stojovski
KOJ e Veljo Tantarov?
Како ти што знаеш кој ни претседател во државава го знае него. За него Вељо е истото она што Тито беше во бивша југославија :drk:

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
bravo radikal,bravo.samo me plasi pomislata da ne go svati ova nekoj premnogu licno,da ne se pronajde u muabetive,dodusa ne eden tuku poveke luge ke se pronajdat(mislam na onie koi sto imaat kapacitet da go razberat ova)
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

V

Viktoranius

Гостин
И повторно се врати снежното момче со неговата глупа замисла дека е Гате 13.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
bravo radikal,bravo.samo me plasi pomislata da ne go svati ova nekoj premnogu licno,da ne se pronajde u muabetive,dodusa ne eden tuku poveke luge ke se pronajdat(mislam na onie koi sto imaat kapacitet da go razberat ova)
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
vepar ne se sekiraj onie vo grupa rabotat, znaes kako vika narodot poveke umovi poubavo mislat , ke smislat nesto!!! VALJDA????? :toe:

V

Viktoranius

Гостин
kopacot vo RAKA momce mlado,i STANCAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJ(POSTO DRUGO I NE TI OSTANUVA VO ZIVOTOT)

Знаеш ме замисли со тоа....и да ти кажам искрено поарно копачот во рака, одколку да бидам Ш..... Знаеш ти што, умен си ќе ти текне.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
ziti sve,ova ti bese najpametnoto sto mozese da go smislis ili ti treba poveke vreme,a?izgleda e vtoroto,posto si ti pameten decko aj potrudise da smislis nesto pokonkretno.ne za drugo nego da ne ti se smeat drugive sto citaat

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
AJDUK daj be ladi si gooo ne go drvi na temava tuka,ti kaza radical te sputi na zemja aj cao!zaboraiv vie ste drughi bianconeri

V

Viktoranius

Гостин
Нема потреба што да мислам, тоа е вистината. Ш...... сте сите до еден.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Нема потреба што да мислам, тоа е вистината. Ш...... сте сите до еден.
AUUUUUUUUU me razocara,zar tvojot tolku razvien,rasetan po evropava mozok ne mozese da smisli nisto drugo.hmmmmmmmmmm
steta,bas mislev deka imas malku poveke potencijal.aj eve treta sansa ti davam.aj razmisli uste mace,a ako ne mozes povikaj prijatel na pomos

V

Viktoranius

Гостин
Фала за третата шанса, ама колку шанси да ми даваш секојпат ке ти ја кажам вистината.

ЗА Ш...... ГАСНА КОМОРА ! (мислам знаеш на кој се однесува тоа)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ауууууууу Вепар си ме разочарал. Зар од В.....АНУС очекуваше да смисли нешто мудро. Јас реков кога он ке смисли нешто мудро, ќе прекинам да навивам за Мзт

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Фала за третата шанса, ама колку шанси да ми даваш секојпат ке ти ја кажам вистината.

ЗА Ш...... ГАСНА КОМОРА ! (мислам знаеш на кој се однесува тоа)
so ova dokaza deka definitivno gi ispolnuvas uslovite i strogo propisanite normi za da dobies dozvola za MOTOKULTIVATOR.dokolku sakas da dobies i za traktor ke treba uste malku umstven trud ama mislam deka toa ke ti bide tebe tesko pa zatoa e dobro i vaka.a da ne si pomislil na dozvola i za priklucno vozilo(prikolica),posto veruvaj ke treba da se trudis uste 20 do 25 godini.zatoa"uzmi sta ti zivot pruza" i brkaj rabota,da ne kazam trkalaj gumata

V

Viktoranius

Гостин
Ауууууууу Вепар си ме разочарал. Зар од В.....АНУС очекуваше да смисли нешто мудро. Јас реков кога он ке смисли нешто мудро, ќе прекинам да навивам за Мзт
so ova dokaza deka definitivno gi ispolnuvas uslovite i strogo propisanite normi za da dobies dozvola za MOTOKULTIVATOR.dokolku sakas da dobies i za traktor ke treba uste malku umstven trud ama mislam deka toa ke ti bide tebe tesko pa zatoa e dobro i vaka.a da ne si pomislil na dozvola i za priklucno vozilo(prikolica),posto veruvaj ke treba da se trudis uste 20 do 25 godini.zatoa"uzmi sta ti zivot pruza" i brkaj rabota,da ne kazam trkalaj gumata

Вистината боли, така ли е Ш...... ?

Kajgana Shop

На врв Bottom