Фан Клуб: Шалке 04

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Па има ли некој навијач тука на Шалке? :pos:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Честитки за победата а воедно и за новиот надимак 05 :pos:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Честито нека е петардата . . . Сосема заслужено !!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Кире добар ? :)
Немам коментар,брука е ова!Иначе за аватарот памтам уживај,ова треба да ми биде поука во животов и да знам за другпат да не го потценам противничкиот тим!

--- надополнето ---

Уште од кога се паднаа со нив бев сигурен дека ќе пројдат.

п.с Кире интер мислам дека нема да сака да иде у Гелзенкирхен повеќе кај УГЕ :pos:
Кошмари ке ми бидат цел живот,со какво лице да отидам и да имам шанса!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Па има ли некој навијач тука на Шалке? :pos:
Има бе :)
Јас, Saber Rider, DracevoTheCity мислам, gooner4life и упте 1-2ца ако има а не се изјаснили само ме чуди Poison Lady ја гледам со Schalke аватар, а се ми се чини ко за Баерн дека беше :)

--- надополнето ---

Немам коментар,брука е ова!Иначе за аватарот памтам уживај,ова треба да ми биде поука во животов и да знам за другпат да не го потценам противничкиот тим!

--- надополнето ---

Кошмари ке ми бидат цел живот,со какво лице да отидам и да имам шанса!
Гелзенкирхен - Скопје оОоОоОо ..... :) Со Гумберзбах имаме нивна поддршка да дојдеш :pos:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Има бе :)
Јас, Saber Rider, DracevoTheCity мислам, gooner4life и упте 1-2ца ако има а не се изјаснили само ме чуди Poison Lady ја гледам со Schalke аватар, а се ми се чини ко за Баерн дека беше :)

--- надополнето ---

Гелзенкирхен - Скопје оОоОоОо ..... :) Со Гумберзбах имаме нивна поддршка да дојдеш :pos:
И јас сум за Шалке. И секој навивач на Вардар треба да биде после она што лани го учинија за нас.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
И јас сум за Шалке. И секој навивач на Вардар треба да биде после она што лани го учинија за нас.
Нема врска тоа што го направија за нас ... Тоа никогаш нема да го заборавам јас а веројатно и сите Комити и не постој начин на кој можеме да им се оддолжиме за таа работа, но тоа беше само мал моитв уште повеќе да го засакам Шалке и поредовно да го гледам и од пред тоа сум за Шалке. Али ете кире Комита а против Шалке :pos:И има доста дечки од Комити што не се за Шалке туку за Борусија и други екипи ...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
A шо напраеле, пошо не сум толку упатен ??
Доволно е да се каже само дека да не беа они Вардар немаше да постој! Донираа голем број на средства во Германија правеа маички кој ги продаваа и средствата ги уплаќаа за Вардар.

P

PoisonLady

Гостин
Абе за Баерн сум јас, ама ова со аватарчево е чисто онака. Во знак на поддршка за бундеслигашите :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Честито Комити,браво за Шалке,ми го разубавија денот...
Petardi.jpg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Јас сум за Шалке во Германија многу пред нашето пријателство со УГЕ. Само работата е што тимот ми е најсимпоатичен во Германија, го следам резултатски во секое време, ама не сум нешто којзнае колку запален по нив :)
Си се радувам на порази, се разочарувам на порази, али пошто не го познавам толку добро моменталниот состав, и нема нешто повеќе да коментирам. Во цела сезона сум гледал едвај 10-тина меча на екипата....
Ова е голем успех за екипата. Штета што во германија ни оди релативно слабо, но добро е што сме во финале на куп и што мора да го освоиме сои оглед на противникот (шанса која не смее да се пропушти), а тоа е и единствената шанса за Европа, освен ако не се освои ЛШ:)

Kajgana Shop

На врв Bottom