Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
Па има ли некој навијач тука на Шалке?
сите шо навиваат против интер (90% од фан клуб баерн милан барса реал јуве рома итн итн)Па има ли некој навијач тука на Шалке?
Ретко, али затоа има повеќе фанови на Раул :tv:Па има ли некој навијач тука на Шалке?
Немам коментар,брука е ова!Иначе за аватарот памтам уживај,ова треба да ми биде поука во животов и да знам за другпат да не го потценам противничкиот тим!Кире добар ?
Кошмари ке ми бидат цел живот,со какво лице да отидам и да имам шанса!Уште од кога се паднаа со нив бев сигурен дека ќе пројдат.
п.с Кире интер мислам дека нема да сака да иде у Гелзенкирхен повеќе кај УГЕ
Има беПа има ли некој навијач тука на Шалке?
Гелзенкирхен - Скопје оОоОоОо ..... Со Гумберзбах имаме нивна поддршка да дојдешНемам коментар,брука е ова!Иначе за аватарот памтам уживај,ова треба да ми биде поука во животов и да знам за другпат да не го потценам противничкиот тим!
--- надополнето ---
Кошмари ке ми бидат цел живот,со какво лице да отидам и да имам шанса!
И јас сум за Шалке. И секој навивач на Вардар треба да биде после она што лани го учинија за нас.Има бе
Јас, Saber Rider, DracevoTheCity мислам, gooner4life и упте 1-2ца ако има а не се изјаснили само ме чуди Poison Lady ја гледам со Schalke аватар, а се ми се чини ко за Баерн дека беше
--- надополнето ---
Гелзенкирхен - Скопје оОоОоОо ..... Со Гумберзбах имаме нивна поддршка да дојдеш
Нема врска тоа што го направија за нас ... Тоа никогаш нема да го заборавам јас а веројатно и сите Комити и не постој начин на кој можеме да им се оддолжиме за таа работа, но тоа беше само мал моитв уште повеќе да го засакам Шалке и поредовно да го гледам и од пред тоа сум за Шалке. Али ете кире Комита а против Шалке И има доста дечки од Комити што не се за Шалке туку за Борусија и други екипи ...И јас сум за Шалке. И секој навивач на Вардар треба да биде после она што лани го учинија за нас.
A шо напраеле, пошо не сум толку упатен ??И јас сум за Шалке. И секој навивач на Вардар треба да биде после она што лани го учинија за нас.
Доволно е да се каже само дека да не беа они Вардар немаше да постој! Донираа голем број на средства во Германија правеа маички кој ги продаваа и средствата ги уплаќаа за Вардар.A шо напраеле, пошо не сум толку упатен ??