Фан Клуб: Шалке 04

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
mu ebam kopitoto sto igrac ke bese, alal da mu e..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
lol
Излеа само мене ми се прекина програмата пред голот да го даде Раул....

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
2-1
Му ја скина мрежата.
Раул играчиште, каква асистенција :aplauz:
Со оваква игра Шалке може и до финале да стигне !

п.с Многу грци бе у тимот :kesa:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.515
2-1 и во позадина идете химната на Комити во Германска верзија :)
Само слабо пеат, ние за УГЕ сме кока-кола...:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Тоа е тоа. Ги згазивме сосема поштено! Супер игра на Раул, Нојер, Пападопулус и на кинезон иако напрај многу грешки влагаше во дуели и губеше често топки. Раул малце себично ја изигра утакмицава али ај се извади со голот :) Пред гол дрибла низ 5 души а имаше слободни можеше да подаде. И на Ултрас ГЕ им требаа цели 80 минути за повторно да ја запеат нашата химна :) Со Манчестер мислам нема што да бараме, али германски тим никад не сум предвидел па да видиме што ќе биде, кој и да победи среќен ќе сум :) SCHALKE NULL VIEER <3

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Честитки за пласманот во полуфинале. Ховедес ја скина мрежата на Цезар, а и офсајдот ми беше малку сомнителен.

Фергусон уште од сега ве набљудува :) стар лисец е тој ама како што кажа Комиита Ултрас со Германци никогаш не се знае!!!

Н

'Никола'

Гостин
Честитки за пласманот во полуфинале. Ховедес ја скина мрежата на Цезар, а и офсајдот ми беше малку сомнителен.

Фергусон уште од сега ве набљудува :) стар лисец е тој ама како што кажа Комиита Ултрас со Германци никогаш не се знае!!!
Мислиш корнерот. :pos:

Иначе честито пласман, арно ама...Манчестер сезонава не се заебанција, ќе си ги испотите газињата ако сакате поволен резултат.

M

Mario Gómez

Гостин
Тоа е тоа. Ги згазивме сосема поштено! Супер игра на Раул, Нојер, Пападопулус и на кинезон иако напрај многу грешки влагаше во дуели и губеше често топки. Раул малце себично ја изигра утакмицава али ај се извади со голот :) Пред гол дрибла низ 5 души а имаше слободни можеше да подаде. И на Ултрас ГЕ им требаа цели 80 минути за повторно да ја запеат нашата химна :) Со Манчестер мислам нема што да бараме, али германски тим никад не сум предвидел па да видиме што ќе биде, кој и да победи среќен ќе сум :) SCHALKE NULL VIEER <3
Шо бе геј сега за Манчестер ли ќе навијаш? :pos:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Како да се изјаснам.... Перфектно.
Го изгледав второто полувреме, првото не бев во можност... но и тоа Мајсторот и најдобриот стрелец во евро-куповите ги средил..
Малку киксови на почетокот од 2 пол. но одма се стегнаа, постигна дечкото погодок но како што тврдеше коментаторот КОРНЕР, КОРНЕР... се поништува тука има КОРНЕР... сепак потоа си постигна многу поубав погодок-истиот момак.Howedes :]
Раул... Па го гледам и како да го гледам од времето на Реал... ако другите со годините губат барем 60% тој има изгубено околу 20% од брзината и од другите скилови Максимум 10%...
Пасовите, позиционирањето, движењето со и без топка а и погодоците... Маестро!
Многу ми го направивте кеифот, има уште евро занимање за мене...А ако победите против Манчестер... кој јасно е огромен конкурент на Арсенал.. е тек тогаш колку повеќе ќе го засакам тимов не ми е ни мене јасно ^^
Сега за сега, после за после...
Честитки, се најдобро во лигата до следниот меч тука.

P

PoisonLady

Гостин
Во целава ситуација најинтересно ми е тоа што фановите на Баерн многу се радуваат за успехот на Шалке. :pos:
П.С. се надевам дека сите така сложно сега ќе навиваме против Манчестер.

Член од
12 април 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
E sega moze da vikat site shalke 02 mesto porano shto vikat shalke 05 haha.pozz

M

MrzaRules

Гостин
Во целава ситуација најинтересно ми е тоа што фановите на Баерн многу се радуваат за успехот на Шалке. :pos:
П.С. се надевам дека сите така сложно сега ќе навиваме против Манчестер.
па нормално,свршуваат на фактот дека Шалке го направи она кое Баерн Минхен НЕЗНАЕШЕ како да го направи...и демек горди се оти Шалке го елиминираше Интер...а не им текнуе дека овој умрен Интер го елиминираше Баерн Минхен со оваа иста скапана игра..само разликата е во тоа што Шалке знаеше како да го одбрани резултатот а во исто време и да го нападне голот на Интер...што за Баерн тоа беше научна фантастика...знаеше да го нападне голот...ама незнаеше да го одбрани...тоа е тоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom