Мислиш корнерот.Честитки за пласманот во полуфинале. Ховедес ја скина мрежата на Цезар, а и офсајдот ми беше малку сомнителен.
Фергусон уште од сега ве набљудува стар лисец е тој ама како што кажа Комиита Ултрас со Германци никогаш не се знае!!!
Шо бе геј сега за Манчестер ли ќе навијаш?Тоа е тоа. Ги згазивме сосема поштено! Супер игра на Раул, Нојер, Пападопулус и на кинезон иако напрај многу грешки влагаше во дуели и губеше често топки. Раул малце себично ја изигра утакмицава али ај се извади со голот Пред гол дрибла низ 5 души а имаше слободни можеше да подаде. И на Ултрас ГЕ им требаа цели 80 минути за повторно да ја запеат нашата химна Со Манчестер мислам нема што да бараме, али германски тим никад не сум предвидел па да видиме што ќе биде, кој и да победи среќен ќе сум SCHALKE NULL VIEER <3
па нормално,свршуваат на фактот дека Шалке го направи она кое Баерн Минхен НЕЗНАЕШЕ како да го направи...и демек горди се оти Шалке го елиминираше Интер...а не им текнуе дека овој умрен Интер го елиминираше Баерн Минхен со оваа иста скапана игра..само разликата е во тоа што Шалке знаеше како да го одбрани резултатот а во исто време и да го нападне голот на Интер...што за Баерн тоа беше научна фантастика...знаеше да го нападне голот...ама незнаеше да го одбрани...тоа е тоа..Во целава ситуација најинтересно ми е тоа што фановите на Баерн многу се радуваат за успехот на Шалке.
П.С. се надевам дека сите така сложно сега ќе навиваме против Манчестер.