Фан Клуб: Шалке 04

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.515
Ту беее да беа малку поснаодливи во завршницата на нападите, сигурно барем 8 гола ќе дадеа денеска...
Кажав дека Интер го сметам за поволна ждребка, ама сигурно не очекував да тепаме толку :pos:
Епа после овие 2-5 слободно можам да кажам дека Шалке е сигурен полуфиналист. Победа од 0-4 во Гелзенкирхен е навистина науна фантастика за овој тим на Интер :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Честито полуфинале! Честитки до цела екипа а посебно Еду играчот кој ме изненади што се вика не се ни знаеше кој е типов секако и до Раул и Нојер :) Криво ми е што ќе треба да навивам и за Шалке и за Манчестер во полуфинале :)

С

Спенсер

Гостин
Шалке 05 :)

Иако сум навивач на ИНТЕР, мора да се четита :) Браво,не исцепавте јако... :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И на другарче му реков уште вчера дека ќе се паднат со Интер,и сигурен сум дека ќе пројдат.
Зашо да не после и у финале. Па да ни резервираат УГЕ 50тина карти за на Вембли xD :pos:
Уште од кога се паднаа со нив бев сигурен дека ќе пројдат.

п.с Кире интер мислам дека нема да сака да иде у Гелзенкирхен повеќе кај УГЕ :pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Честито заслужена победа!Секоја чест!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Фала, предлог до вас пратете писмо таму КИВУ да не заигран и во Малезија веќе ...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.515
Честито полуфинале! Честитки до цела екипа а посебно Еду играчот кој ме изненади што се вика не се ни знаеше кој е типов секако и до Раул и Нојер :) Криво ми е што ќе треба да навивам и за Шалке и за Манчестер во полуфинале :)
Нема да има потреба да бираш, ти кажав уште тогаш спремај се за полуфинале Шалке-Челзи и финале Барса-Шалке :)

P

PoisonLady

Гостин
Честитки и од мене. Ова е одлично и за германскиот фудбал бидејќи веќе има сигурен полуфиналист (малце не ми се верува дека тоа е Шалке но ЧЕСТИТКИ)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Нема да има потреба да бираш, ти кажав уште тогаш спремај се за полуфинале Шалке-Челзи и финале Барса-Шалке :)
НИКАКО! Ако иде и Манчестер кој и да победи ќе се радувам али Шалке финале ќе треба да спотнат гзот и да имаат јака среќа, а и ја имаат така да ништо чудно титула веќе е многу али зашто не... Кога еден Порто можеше зашто не и Шалке башка Германци се, се е можно :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честито победа сите навивачи на шалке па и на навивачите на баерн кој беа позапалени од вас

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
4estita pobedata neka vi e im pokazavte na shinter kako se igra fudbal

Kajgana Shop

На врв Bottom