Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Честито победата, ѕвер си бил од секогаш Дргба.

Годинава баш сакам да видам како Џон Тери го крева пехарот од Премиер Лигата повторно.

:helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Знаев дека ке тепаше Челзи, иако губеше 0-1.
И еве, 2-1 за Челзи, браво.

П.С: Голот на Дрогба многу беше добар !!:Намигнува::Намигнува:
ЧЕСТИТО.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Честито нека ви е првата победа во премиер лига. :smir:

Член од
24 декември 2008
Мислења
46
Поени од реакции
16
Супер гол на дрогба у ниедно време, солидна игра, Лампард некако слабо, но целокупно земено заслужена победа.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Честиткии!!! Доминиравме цело 2 полувреме и редно беше да дадеме гол. Ме наежи 2 гол на Дрогба:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Честитки за првата победа.
За малку ке се отепав од пцуење, ќе ме скиневте на 1.20 коефициент :smir:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Браво за победата, нека продолжат така ...

F

fantomX

Гостин
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

ТООО ИГОРЧЕЕЕ!!!!!!!! ДРОГБА го постигнува својата втора гол!!! :uraura::uraura::uraura:

Ногу голем мајстор. Ногу. Сите мислеа ќе набацвит, ама му го пикна сосејајца. Ајт наздравје, добро тргна сезонава, иако пацерски, во стотта минута. :)
Пацерски ами како, шогебам, во уште недоизградена игра со нова формација, имаме еден тон шанси и удари на гол, против бункер, и победивме. Ова е многу подобро од победа од 5-0 на почеток. :vozbud:

Иначе ова дијамантов на Карло ми е тиња, поубаво да си ја тера својата 4-3-2-1, у Англија ке ломи со истата .
Можеби, иако дијамантов не е цело време, и денеска и во неделата гледам најразноразни движења од најразноразни играчи, иако некои од нив ми се спори на терен, како Анелка, Дрогба во неделата....

hmm.. ova me potseka na prvata godina so murinjo koa stanaa prvaci

Chelsea -wigan
vo 90 minuta Crespo mislam za 1-0
Втората. :smir:

Слаба страна му е тренерот според мене, слабо се справува со притисок ако више почне да тоне бродот...
Можеби со притисок да, ама со стресот не се справува, го користи на своја страна. :je:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Солидна игра. Малку сме тапа позади ама добро е, барем се надевам дека ќе е подобро. Ова беше еден од оние денови ко ништо не сакаше да влезе, ама Дрогба не извлече. За прв меч, поминува.

И да, во вторник пак го гледаме Челзи.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честито победа,благодарение на Дрогба кој мислам сезонава ке биде топ стрелец.Ај барем да го купиме Агуеро зашто Абрамович најави трошење ама никој не купи освен Жирков. Иначе следниот викенд со кој играме?

В

Вори

Гостин
Супер гол на дрогба у ниедно време, солидна игра, Лампард некако слабо, но целокупно земено заслужена победа.
Слабо Франк(као што вика Игорче),не е баш слабо,затоа што играше полушпиц,нова улога во тимот,а тој игра плеј,затоа..Кога ќе се врати Џо,тогаш ќе играме 4-3-3 и ќе биде подобро.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Од неизгледна позиција тресна гол браво..Анелка мислам дека се изгуби малце на утакмицава подобро да играше некој друг.Честитки победа и од мене.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ех Дрогба ДРогбааааааааааааааааа, ај асл плс млс клс флс дај 7-8 гола у ЛШ и донеси титулааааааа

F

fantomX

Гостин
Малку сме тапа позади...

И да, во вторник пак го гледаме Челзи.
Да, тоа го пропуштив, ме изненадува неорганизираноста во одбраната, иако жабар имаме за тренер. Ај, белки ќе биди и то.

Со Сандерлед мислам, со нив очекував поголеми проблеми, иако од друга страна, се со многу нови играчи, па можиме да искористиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom