Не тоа беше 2 година кога го бапна Креспоhmm.. ova me potseka na prvata godina so murinjo koa stanaa prvaci
Chelsea -wigan
vo 90 minuta Crespo mislam za 1-0
Пацерски ами како, шогебам, во уште недоизградена игра со нова формација, имаме еден тон шанси и удари на гол, против бункер, и победивме. Ова е многу подобро од победа од 5-0 на почеток.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
ТООО ИГОРЧЕЕЕ!!!!!!!! ДРОГБА го постигнува својата втора гол!!! :uraura::uraura::uraura:
Ногу голем мајстор. Ногу. Сите мислеа ќе набацвит, ама му го пикна сосејајца. Ајт наздравје, добро тргна сезонава, иако пацерски, во стотта минута.
Можеби, иако дијамантов не е цело време, и денеска и во неделата гледам најразноразни движења од најразноразни играчи, иако некои од нив ми се спори на терен, како Анелка, Дрогба во неделата....Иначе ова дијамантов на Карло ми е тиња, поубаво да си ја тера својата 4-3-2-1, у Англија ке ломи со истата .
Втората. :smir:hmm.. ova me potseka na prvata godina so murinjo koa stanaa prvaci
Chelsea -wigan
vo 90 minuta Crespo mislam za 1-0
Можеби со притисок да, ама со стресот не се справува, го користи на своја страна. :je:Слаба страна му е тренерот според мене, слабо се справува со притисок ако више почне да тоне бродот...
Слабо Франк(као што вика Игорче),не е баш слабо,затоа што играше полушпиц,нова улога во тимот,а тој игра плеј,затоа..Кога ќе се врати Џо,тогаш ќе играме 4-3-3 и ќе биде подобро.Супер гол на дрогба у ниедно време, солидна игра, Лампард некако слабо, но целокупно земено заслужена победа.
Да, тоа го пропуштив, ме изненадува неорганизираноста во одбраната, иако жабар имаме за тренер. Ај, белки ќе биди и то.Малку сме тапа позади...
И да, во вторник пак го гледаме Челзи.