Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АНЕЛКА ДА ТИ ЕБАМ СЕЛСКИОТ ПОГОДИ ЈА ТОПКАТА!!!!!!!!!1
Ќе ме умрит овај, готово. Беај да не те глеам, нек влезит Стариџ аман. АМАН!

Готово е ова 1-1 ке си остане Лампард дупка невидена ја незнам што го форсира толку ако не купиме некој ехтра играч црно ни се пишува..

фала богууу

Majстор си е мајстор . :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дрогба звер....два извонредни гола....
ух почна нервоза да ме фаќа и тогаш Дрогба бам!....ух:vozbud:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

ТООО ИГОРЧЕЕЕ!!!!!!!! ДРОГБА го постигнува својата втора гол!!! :uraura::uraura::uraura:

Ногу голем мајстор. Ногу. Сите мислеа ќе набацвит, ама му го пикна сосејајца. Ајт наздравје, добро тргна сезонава, иако пацерски, во стотта минута. :)

Ногу голем мајстор. Ногу. Сите мислеа ќе набацвит, ама му го пикна сосејајца. Ајт наздравје, добро тргна сезонава, иако пацерски, во стотта минута. :)

Бољи почеток од тој нема, веруј, ваквите победи се најслатки :D . Иначе ова дијамантов на Карло ми е тиња, поубаво да си ја тера својата 4-3-2-1, у Англија ке ломи со истата .

hmm.. ova me potseka na prvata godina so murinjo koa stanaa prvaci

Chelsea -wigan
vo 90 minuta Crespo mislam za 1-0

Браво браво за Дрогба,го шина голманот на Хал...многу добар гол.

Ајде да не дадеше гол ке скршев нешто по дома,ја иам стаено 1....

Честито победа !

Конечно... нерви искинав веќе

Главен фаворит за титула во Англија сезонава е Челзи...

Слаба страна му е тренерот според мене, слабо се справува со притисок ако више почне да тоне бродот...

Честито први 3 бода

Браво за Дрогба. Прекрасерен погодок. Исто и Чех имаше добра интервенција во последните минути.

Честита победа! :)

Главен фаворит за титула во Англија сезонава е Челзи...

Слаба страна му е тренерот според мене, слабо се справува со притисок ако више почне да тоне бродот...

Честито први 3 бода
Добар е Анчелоти. ЈАс го ценам како тренер но со Милан немаше добар тим минатата сезона за да освои нешто.

Ајде честито победа и први три бода, а и прво место на табелата. :) Се спасивте на крај...

Жпппппппппппп!
Леле,ми се наполни душава,што им го закачи Дидие со све јајца:vozbud:
Како сум урлал низ дома,тоа нешто..
Секоја чест за мајсторот,кажав претходно и ќе кажам дека сезонава Дрогба ќе биде најдобар стрелец,сигурен сум
Нека ни е честито првата победа,и првите три бода во новата сезона.Да ни се множат победите.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom