Фан Клуб: Челзи

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Немојте барем вие фановите на Арсенал да зборите за тоа. Ван Перси со една добра сезона го направивте најдобар напаѓач на светот. Поздрав;)
Нема смисла тука во овај фанклуб да дискутираме за тоа, така да, пошто имаме различни мислења за тоа, тука јас би прекинал. Поздрав :D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Вечер се игра првата утакмица,ваљда ќе има да се гледа негде.
Некој да каже можен состав на Челзи?Би сакал повеќето да се млади играчи што ќе играат.Со Милан и со Псж ќе биде интересно :D

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
L'Equipe are reporting that Chelsea have made a €9million move for Marseille right-back César Azpilicueta.

S

Stivie G

Гостин
Па добро бе кој ве е... вас фановите на Арсенал,Ливерпул и сл лузери.
. На ваквите очајни луѓе погоре спомнати уште не им се верува дека нивната екипа го нема веќе ексклузивниот статус (како порано Арсенал и Ливерпул) секоја сезона да се бори за титула во првенството со вложени 6м фунти и неможат да поднесат дека други тимови (со богати и амбициозни сопственици) освен нивните да бидат на врвот..
Зошто го мешаш Ливерпул? Кој од Ливерпул спомнал вакви работи шо имаш пишано? Очајни се фановите на Арсенал бидејки стигнавте до титула во ЛШ а тие никако да стигнат до тоа па сега излегуваат со тезата дека сте вештачки клуб, дека Абрамович го расипал фудбалот и сл.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ајде доста расправии не е тука фан клуб на кој ќе му текне ќе пишува што сака и како сака..Незнам зашто и нашите воопшто дискутираат со такви луѓе провокатори.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.317
Него Гаспром колку кеш ке инвестира за рекламирањето знае ли некој?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
ОСКАР ГИ ПОМИНА МЕДИЦИНСКИТЕ ПРЕГЛЕДИ ВО ЛОНДОН, ЧЕЛЗИ ЌЕ ПРАКТИКУВА БРАЗИЛСКИ СТИЛ НА ИГРА.
Оскар најверојатно ќе биде следното засилување на ,,сините‘‘ од Лондон!
Во текот на денешниот ден 20 – годишниот бразилец ги помина медицинските прегледи и се очекува по завршувањето на Олимписките Игри во Лондон тој и официјално да стане нов член на актуелниот европски шампион.
Според извори блиски до англискиот клуб, трансферот на Оскар ќе чини околу 25 милиони фунти.
Со најновата аквизиција летните трошоци на Челзи достигнаа до 63.5 милиони фунти, но како што тргнале работите, Абрамович нема да застане овде...
Стратегот на Челзи, Роберто ди Матео, не сакаше да потврди дека ,,сините‘‘ се договориле со Интернационал за трансферот на Оскар...

Колку е ова точно луѓе?Добро е што се носат млади играчи али колку ќе им се даде шанса за игра се зависи од Матео.

H

HoT IcE

Гостин
L'Equipe are reporting that Chelsea have made a €9million move for Marseille right-back César Azpilicueta.
Не си свесен колку ме израдува со ова, иако сеуште е шпекулација, одличен десен бек, плус во ротација со Бане, маестрален трансфер. Го имам гледано на неколку утакмици како игра Цезар и ќе биде одличен трансфер.
Оскар е наш играч, доби работна дозвола и ги помина лекарските прегледи, официјализирање на трансферот чекајте го денес. Според коментарите на Ди Матео, Оскар ќе игра десно крило или во средина на местото на Лампард.
Јас сум против овој трансфер затоа што повеќе сакам шанса да добие Де Брујн отколку овај, но Роби си знае најдобро.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не си свесен колку ме израдува со ова, иако сеуште е шпекулација, одличен десен бек, плус во ротација со Бане, маестрален трансфер. Го имам гледано на неколку утакмици како игра Цезар и ќе биде одличен трансфер.
Оскар е наш играч, доби работна дозвола и ги помина лекарските прегледи, официјализирање на трансферот чекајте го денес. Според коментарите на Ди Матео, Оскар ќе игра десно крило или во средина на местото на Лампард.
Јас сум против овој трансфер затоа што повеќе сакам шанса да добие Де Брујн отколку овај, но Роби си знае најдобро.
Од каде инфо дека ќе потпише денес?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Moже некој да ми објасни што ќе ни е Оскар?

Инаку вечер и официјално ја почнуваме пред-сезоната. Ај со среќа нека ни е и да освоиме 4-5 (ако не и повеќе трофеи) во истата :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Него Гаспром колку кеш ке инвестира за рекламирањето знае ли некој?
Ке обезбедат бесплатна електрична енергија (гасификација) за Стемфорд Бриџ и тренинг центарот на Челзи..'

Kajgana Shop

На врв Bottom