G
grande-juve
Гостин
ДаОва Четврток значи Среда спрема Четврток или?
ДаОва Четврток значи Среда спрема Четврток или?
Нема смисла тука во овај фанклуб да дискутираме за тоа, така да, пошто имаме различни мислења за тоа, тука јас би прекинал. ПоздравНемојте барем вие фановите на Арсенал да зборите за тоа. Ван Перси со една добра сезона го направивте најдобар напаѓач на светот. Поздрав
Зошто го мешаш Ливерпул? Кој од Ливерпул спомнал вакви работи шо имаш пишано? Очајни се фановите на Арсенал бидејки стигнавте до титула во ЛШ а тие никако да стигнат до тоа па сега излегуваат со тезата дека сте вештачки клуб, дека Абрамович го расипал фудбалот и сл.Па добро бе кој ве е... вас фановите на Арсенал,Ливерпул и сл лузери.
. На ваквите очајни луѓе погоре спомнати уште не им се верува дека нивната екипа го нема веќе ексклузивниот статус (како порано Арсенал и Ливерпул) секоја сезона да се бори за титула во првенството со вложени 6м фунти и неможат да поднесат дека други тимови (со богати и амбициозни сопственици) освен нивните да бидат на врвот..
Не си свесен колку ме израдува со ова, иако сеуште е шпекулација, одличен десен бек, плус во ротација со Бане, маестрален трансфер. Го имам гледано на неколку утакмици како игра Цезар и ќе биде одличен трансфер.L'Equipe are reporting that Chelsea have made a €9million move for Marseille right-back César Azpilicueta.
Од каде инфо дека ќе потпише денес?Не си свесен колку ме израдува со ова, иако сеуште е шпекулација, одличен десен бек, плус во ротација со Бане, маестрален трансфер. Го имам гледано на неколку утакмици како игра Цезар и ќе биде одличен трансфер.
Оскар е наш играч, доби работна дозвола и ги помина лекарските прегледи, официјализирање на трансферот чекајте го денес. Според коментарите на Ди Матео, Оскар ќе игра десно крило или во средина на местото на Лампард.
Јас сум против овој трансфер затоа што повеќе сакам шанса да добие Де Брујн отколку овај, но Роби си знае најдобро.
Од сите англиски медиуми.Од каде инфо дека ќе потпише денес?
Ке обезбедат бесплатна електрична енергија (гасификација) за Стемфорд Бриџ и тренинг центарот на Челзи..'Него Гаспром колку кеш ке инвестира за рекламирањето знае ли некој?