Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Лукаку машина, колку е брз за неговата градба тоа е навистина феномен. Има потенцијал, ако остане во Челзи сезонава мора да добие сериозна шанса, или нека оди во Фулам да стекне искуство и следната сезона да го избие Торес од прва постава.:icon_mrgr:
Хазард моментално игра одлично иако не е многу забележителен, каква брзина и експлозивност, не помнам дека некој играч во Челзи го имал тоа, можеби Џо Кол делумно и Зола од постарите.
За Марин мислев дека е помлада и побрза верзија на Малимуда, но овој бил подобар во дефанзива што е добро, но за прв тим не верувам дека ќе добие шанса пред Мата.
Мекехран одлично игра, одлична асистенција и глупава грешка, некако ептен е нервозен при дефанзива и слабо се позиционира.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Новите си газат..:cool::cool:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.381
Поени од реакции
26.359
Ми се допаѓа што очигледно не е себичен на терен.
Некогаш знае и да е ;) и како што кажав премногу мотивиран е и имаше изјавено дека преку Челзи се надева дека ќе биде повторно повикан од Јоахим Лев во репрезентацијата.

H

HoT IcE

Гостин
Бенајун, Малуда, Есиен, Какута се надевам дека ќе заминат бидејќи имаме многу поквалитетни играчи на тие позиции.
Стариџ или нека игра на крило, и ротира со Рамирес, или нека оди во ПМ бидејќи јас секогаш би го ставил Лукаку пред него како прв пик во нападот. Плус нема да се трошат пари за Хулк.
Сега во второ сакам шанса да добијат Де Брујн и Пиазон.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
ајде ако има некој сопкаст нека даде наваму..:D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Бенајун, Малуда, Есиен, Какута се надевам дека ќе заминат бидејќи имаме многу поквалитетни играчи на тие позиции.
Стариџ или нека игра на крило, и ротира со Рамирес, или нека оди во ПМ бидејќи јас секогаш би го ставил Лукаку пред него како прв пик во нападот. Плус нема да се трошат пари за Хулк.
Сега во второ сакам шанса да добијат Де Брујн и Пиазон.
Евреионот може и да остане,и Есиен пошто ќе ни треба и искуство на клупа.Стариџ неможе да игра на местото од Рамирес,не е таков играч да трча низ цел терен и при тоа да биде добар и во одбрана и напад. Стариџ или ќе научи да додава или нека си зема парталите. Инаку некако мислам дека нема да го земеме Хулк,40 милиони е пренапумпана цена за него,подобро за тие пари Кавани ќе го земеме.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
ајде ако има некој сопкаст нека даде наваму..:D
http://www.liveonlinetv.biz/chelseatv.php
Ова е најбоље. Ваљда ти го отвара.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 04:41 ---
Евреионот може и да остане,и Есиен пошто ќе ни треба и искуство на клупа.Стариџ неможе да игра на местото од Рамирес,не е таков играч да трча низ цел терен и при тоа да биде добар и во одбрана и напад. Стариџ или ќе научи да додава или нека си зема парталите. Инаку некако мислам дека нема да го земеме Хулк,40 милиони е пренапумпана цена за него,подобро за тие пари Кавани ќе го земеме.
Ако е вистина тоа што го читав (мада ништо чудно да не е, се' само шпекулации деновиве) Порто барале 80 милки :eek:, а Наполи 60 милки.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Ќе искоментирам за неколку играчи
Џош во првите 15 мин беше учесник во секоја акција, има добар прием, одлична контрола и брзо се осободува од топката
Тогаш асистираше и за првиот гол за Сиетл и неколку минути го снема, потоа пак се вклучи во акциите и мислам дека асистираше и на голот на Марин (мислам дека ќе биде запишан како автогол). Се на се одличен играч и мислам дека треба да остане но по доаѓањето на Оскар најверојатно ќе оди на позајмица.

Марин - брз, продорен, себичен особено во 2 акции кога Хазард одлично го проигра овој шутна и вториот пат со Бенајун кога стариот очекуваше повратна но не ја доби...

Хазард - одличен....
Лукаку - ѕвер :)

Тоа е сега за сега.

A

Alexander Nevsky

Гостин
http://www.liveonlinetv.biz/chelseatv.php
Ова е најбоље. Ваљда ти го отвара.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 04:41 ---

Ако е вистина тоа што го читав (мада ништо чудно да не е, се' само шпекулации деновиве) Порто барале 80 милки :eek:, а Наполи 60 милки.
Да бе еден Ибра замина за 30 милиони,за Кавани 60 освен Сити и ПСЖ мада сумљам и тие да се излажат да фрлат толку за него. Над 50 милиони секој играч според мене е преплатен.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Досадно второво, ниеден гол. :( РДМ ги направи сите 11 замени. Блекмен има најбоље фризура. :D

G

grande-juve

Гостин
Хазард јак играч, кога ќе фатеше топка одма шанса се правеше, ќе не направи многу подобар тим. Марин, направи асистенција ама освен брзината според мене не покажа нешто друго, во многу ситуации споро размислуваше и пропаѓаа шансите, иако сметам дека клупата со него ќе биде многу подобра, не очекувам во прв тим да игра. Лукаку добро изигра, си ја заврши работата со 2 гола, ама во 50-та минута ме потсети дека го немаме веќе Дрогба, добива висока топка, отскокнува пред него некаде пред шеснаесетникот, а јас навикнат на Дидие очекувам од прва да ја шутне и мрежата да ја искине... ама ништо :)

H

HoT IcE

Гостин
Како и да е, ова само прв меч од подготовките, а тој што прати фудбал знае дека на подготовки најтешко се игра, јас сум задоволен од играта на целиот тим, како најдобри се истакнаа Марин, Хазард, Лукаку и Де Брујн мене ме изненади многу позитивно, другите беа просечни освен Бенајун кој едвај чекам да си замине.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Негде хајлајтс од мечов има? (или од некаде да го симнам?)
Не можев да го гледам ептен ми се спиеше цела ноќ претходно не спиев.
Сега гледам Марин,Хазард и Лукаку 2 гола.
ПЕРФЕКТНО !

Kajgana Shop

На врв Bottom