Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Тој Фердинанд што го тужи Тери е смешен тип. Тврди дека е навреден и дека Тери го навредил заради црната кожа, но тоа го видел на клипче на ЈуТуб.
Што не иде, не иде, мило ми е за капитенот.
Shto mozes da ocekuvash od familijata Ferdinand.. Isto kako brat mu Rio ... Sve dibeci!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се сеќавате на изјавата на САФ за Дрогба кога си отиде дека демек сега ќе му биде полесно без Дрогба?
Е па Шангај игра пријателска со Јунајтед летово :D

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ОМГ Бенајун ... мора да се отарасиме од овој :S
--- надополнето: 15 јули 2012 во 02:10 ---
Моментот...
--- надополнето: 15 јули 2012 во 02:10 ---
Иначе Дрогба во Среда ќе игра...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како вчера да беше кога 4 минути неможеа да му ја земат топката 4ца играчи на Јунајтед покрај аут линијата.Мислам дека тоа градење на топка ке ми остане цел живот во паметење..
Машина си беше Дрогба :cool::cool:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Како вчера да беше кога 4 минути неможеа да му ја земат топката 4ца играчи на Јунајтед покрај аут линијата.Мислам дека тоа градење на топка ке ми остане цел живот во паметење..
Машина си беше Дрогба :cool::cool:
Тоа е тој момент. Ѕвер. :cuc:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Некој нека го стави тој момент (видео) ке му бидам благодарен :D :D

Инаку,ви текнува на голов ??

За мене еден од подобрите голови што ги имам видено од играч на Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Некој нека го стави тој момент (видео) ке му бидам благодарен :D :D

Инаку,ви текнува на голов ??

За мене еден од подобрите голови што ги имам видено од играч на Челзи
Аууу на овој гол и ден денеска се сеќавам, еден од најдобрите голови за Челси :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Уште не знам што му значи geezers :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ги читав коментарите на темата Трансфери и еден очаен член ми остави впечаток на најнапатен _ Факе (уште и никот ти кажува колку е очаен :eek::eek:)
Не ми се верува колку може човек да се напати за период од 8 години (2004-2012),па човеков не го вади Челзи и Роман од постовите,русинот го направил фудбалот ваков онаков,Челзи му направил тоа и тоа на фудбалот ..:eek::eek:
Па добро бе кој ве е... вас фановите на Арсенал,Ливерпул и сл лузери. Си има пари човекот и ке си инвестира ,ке си купува играчи за колку пари сака,ке си менува тренери секоја сезона,ке си освојува неговата екипа титули во првенство,ФА и Лига купп,ЛШ,сега доаѓа и Светското клупско првенство,ке си направи во иднина и поголем модерен стадион итн..Од кога дојде за рекорден временски период го направи Челзи светски бренд познат низ целиот свет,клуб со голем број на фанови од целиот свет,си направи одлични договори со познати брендови како спонзори (Самсунг,Ауди),парите од дресови си течат од Америка,Азија,Африка,Европа,стадионот секоја сезона се распродава максимално и сл.. На ваквите очајни луѓе погоре спомнати уште не им се верува дека нивната екипа го нема веќе ексклузивниот статус (како порано Арсенал и Ливерпул) секоја сезона да се бори за титула во првенството со вложени 6м фунти и неможат да поднесат дека други тимови (со богати и амбициозни сопственици) освен нивните да бидат на врвот.. Во овој случај како ретко кога, имам голем респект за Јунајтед (сопствениците и управата) кои за разлика од гореспоменатите очајни тимови што се влечат на стара слава сфатија дека без вложување на големи пари нема успех во денешниот фудбал (трансферите на Нани,Андерсон,Харгривс,Тевез,бугаринот и сл го потврдуваат овва)..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ништо од Маикон. Барал 4 години сме му нуделе 2.
Маикон изгледа ќе оди во Реал.
Сега пак се поврзуваме со Вилијан.

Најбитно во моментов е да дојде десен бек и напаѓач не би било лошо да дојде. А овие со цел памет крила и везњаци бараат..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Повторно заедно на тренинг :) . Само сеуште не ми се верува дека го немаме повеќе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom