Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Можеби ќе дојде подобар , можеби и полош менаџер , но тешко дека ќе се повтори ова ... :unsure: :( Ќе ми фали ова жими се ....

Uploaded with ImageShack.us

Да,,,со цело срце се радуваше на постигнатите голови... :( И мене многу ќе ми фали.
--- надополнето: 5 март 2012 во 19:04 ---

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

До кое ниво дојдовме да се чудеш.Убаво изгледаат двајцата :D

[Официјално] Еди Њутон како асистент на првиот тим

Фудбалскиот клуб на Челси му посакува топло добредојде на Еди Њутон, кој ќе му се приклучи на Роберто Ди Матео како асистент до крајот на оваа сезона.

Стив Холанд ќе остане како асистент на првиот тим и Кристоф Лоликон ќе остане како тренер на голманите.
Крис Џонс, кој е во клубот од 2006-тата година ќе добие унапредување и ќе биде фитнес-тренер на првиот тим. Жозе Марио Рока, кој претходно беше на таа позиција заедно со Даниел Соуза го напуштија клубот. Тие беа дел од тимот кој дојде заедно со Андре Вилаш-Боаш.
Њутон му се приклучи на Челси уште на 13-годишна возраст и успеа да одигра 214 натпревари за клубот. Неговото деби беше во 1992 година кога тој се естаблираше како играч од средниот ред во првиот тим на Челси и успеа да го подигне трофејот во ФА Купот во 1997-та година каде го постигна вториот гол во финалето против Мидлсброу откако Ди Матео го отвори резултатот по само 43 секунди.
Њутон исто така беше дел тимот кој победи во Лига Купот и Европскиот Куп на Победници во 1998 година за да го напушти тимот и се пресели во Бирмингем Сити идната година.
Кога неговата кариера како фудбалер заврши поради повреда, Еди се врати во клубот и доби улога во Академијата каде работеше со тимот за играчи под 16 години како асистент.
Тој исто така беше дел од тимот на Ди Матео во МК Донс и ВБА.

FreshPrince.jpg

Како близнаци се :icon_lol: .Btw Еди Њутон , братучед на Исак Њутон :D низ годините овај од лева страна , овај од десна Will Smith :D.
Eпа со среќа нека му е и нека редат успеси заедно со Ди Матео па и целиот тим :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
После отпуштањево на АВБ ја прежалив сезонава.Некое време бев така така ама со ВБА ептен ме нанеривираа па уште и отказот капак на се беше.
Со АВБ имавме некакви шанси да ги минеме Наполи.
Сега останува да се надеваме дека со РДМ ќе ни се повтори судбината на Грант ама не ми се верува.
Утре со Бирмингем нема да го гледам мечот.Само резултатот ќе го пратам.Вака сега си мислам дека ќе ми биде криво ама ако гледам уште повеќе ќе се нервирам.Барем ЛШ има тоа време. Најверојатно подобро ќе играат ако не ги гледам.
Сега единствено нешто што ме интересира е дали ќе дојде Мурињо.Од сите овие потенцијални кадидати само Мурињо ми прави мерак било кој друг да дојде тапа ќе ми биде.

The Special 1 is ready to make a spectacular return as Chelsea manager.Mourinho is quitting Real Madrid in the summer to come back to England.And Mourinho is keen on resuming his old job in SW6.
A top source close to Mourinho revealed last night:"Jose would go back to Chelsea."
The only stumbling block is that this time Mourinho will insist Roman Abramovich gives him total control of team affairs,free from any interference.
The source added:"He knows things are a mess there right now.He also knows it would be difficult to go back and make the same impact as before.Winning the Premier League title back to back in his first 2 years at a club that had not been champions for 50 years was incredible.That's why he's still loved by the fans and why he still loves the club.They were special days.But before agreeing,he would want things very clear between him and Roman Abramovich.He would say "Roman,you are the owner and I am the boss here.Let's work together and the power is in our hands'.For Jose that would be the perfect partnership."
Mourinho believes he has unfinished business.He won all 4 domestic trophies:Premier League,FA and Carling Cups and Community Shield but never captured the Champions League crown.Adding Chelsea to his previous successes with Porto and Inter Milan would be his top aim an ambition shared by Abramovich.

--- надополнето: 6 март 2012 во 00:21 ---
Andre Villas-Boas is understood to have left in tears after being sacked by Chelsea – despite getting a £10million pay-off.
The Portuguese was also said to be upset that the majority of the squad did not say goodbye or wish him luck.
One player however, did show his support. Brazil centre-half David Luiz wrote on Twitter: “Thanks AVB! U r amazing guy! Big hug.”
Villas-Boas' assistant Roberto Di Matteo took training on Monday after being put in charge for the rest of the season and, though he was unpopular under AVB, it is understood players liked his methods.

И сега како да не ти е криво?
Ај у ПМ нека идат и играчи и управа и све.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Според мене заслужено си доби отказ Боаш,доста му беше.Не дека беше ептен лош али човече какви измени праеше,цел свет мајтап играше..Сигурен сум дека ќе си најде некој добар тим и ќе му тргне добро..Али не е се во тренерот,оваа година и играчите се тапа,зборевме треба чистка да се напраи и видете што се деси..Стварно се донесоа некои играчи али мислам дека со Балак,Анелка,Алекс и повеќе у игра со Калу многу подобри ќе бевме оваа година и ќе се боревме за 3-то место..
Како нов тренер би сакал да дојде Бенитес пошто човекот знае како се игра у Англија и доста добро се покажа во Ливерпул..

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
l

--- надополнето: 6 март 2012 во 00:21 ---
Andre Villas-Boas is understood to have left in tears after being sacked by Chelsea – despite getting a £10million pay-off.
The Portuguese was also said to be upset that the majority of the squad did not say goodbye or wish him luck.
One player however, did show his support. Brazil centre-half David Luiz wrote on Twitter: “Thanks AVB! U r amazing guy! Big hug.”
Villas-Boas' assistant Roberto Di Matteo took training on Monday after being put in charge for the rest of the season and, though he was unpopular under AVB, it is understood players liked his methods.

И сега како да не ти е криво?
Ај у ПМ нека идат и играчи и управа и све.
Оф бе стварно не се нормални овие од кај нас, претпосавувам чиво дело е ова.... Многу ми е криво за Андре, требаше и мораше шанса да му се даде и наредната сезона... Му посакувам се најдобро и многу титули во иднина, а нас господ не не спасува веќе, потонавме.

L

Löwe

Гостин
Сега читав, наводно Роман и Јоаким Лев се сретнале и преговарале за ангажман.
Па богами за Челзи само Германец е.. Дисциплина малце.. Лев би бил и те како одличен тренер за нас.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Сега читав, наводно Роман и Јоаким Лев се сретнале и преговарале за ангажман.
Па богами за Челзи само Германец е.. Дисциплина малце.. Лев би бил и те како одличен тренер за нас.
Сега биро ќе имаш колку сакаш конкуренти по весниците :D

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Тери ќе биде на клупата вечер, но по се изгледа нема да биде пуштен во игра...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Требало да го стави Лукаку во прв тим.
И не ќе беше лошо да го одмореше Мата

Ashley Cole has not recovered from an ankle injury so is not involved but two weeks after undergoing arthroscopic surgery, John Terry is on the bench.
Frank Lampard is also among the subs with Raul Meireles returning to the side. John Mikel Obi also rejoins the midfield and there are two changes up front with Fernando Torres and Salomon Kalou starting.
Ryan Bertrand will play left-back with the rest of the defence unchanged.
For Birmingham, Nikola Zigic, missing for the first games, starts at centre-forward.
Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:
Birmingham are expected to line up in the following 4-3-3 formation:
Doyle; Spector, Davies (c), Ibanez, N'Daw; Elliott, Mutch, Gomis; Rooney, Zigic, Redmond.
Subs: Myhill, Burke, Valles, Packwood, Jervis, Reilly, King.
The referee is Anthony Taylor.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Чех, Ивановиќ, Луиз, Кејхил, Бертранд, Микел, Рамирес, Миерелеш, Калу, Мата, Торес
клупа: Хиларио, Тери, Есиен, Лампард, Дрогба, Лукаку, Стариџ

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вечер нема да го гледам мечот да не се нервирам.А и така ваљда подобро ќе играат :).
Инаку изгледа ќе им фалат некои играчи на Бирмингем па би требало да победиме конечно.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Вечер гледам ќе паднат комедии па што сака нека е :D .
Kaко и да е КTBFFH :)

Kajgana Shop

На врв Bottom