Можеби ќе дојде подобар , можеби и полош менаџер , но тешко дека ќе се повтори ова ...![]()
Ќе ми фали ова жими се ....
Uploaded with ImageShack.us
Да,,,со цело срце се радуваше на постигнатите голови...

--- надополнето: 5 март 2012 во 19:04 ---

Можеби ќе дојде подобар , можеби и полош менаџер , но тешко дека ќе се повтори ова ...![]()
Ќе ми фали ова жими се ....
Uploaded with ImageShack.us
Оф бе стварно не се нормални овие од кај нас, претпосавувам чиво дело е ова.... Многу ми е криво за Андре, требаше и мораше шанса да му се даде и наредната сезона... Му посакувам се најдобро и многу титули во иднина, а нас господ не не спасува веќе, потонавме.l
--- надополнето: 6 март 2012 во 00:21 ---
Andre Villas-Boas is understood to have left in tears after being sacked by Chelsea – despite getting a £10million pay-off.The Portuguese was also said to be upset that the majority of the squad did not say goodbye or wish him luck.One player however, did show his support. Brazil centre-half David Luiz wrote on Twitter: “Thanks AVB! U r amazing guy! Big hug.”Villas-Boas' assistant Roberto Di Matteo took training on Monday after being put in charge for the rest of the season and, though he was unpopular under AVB, it is understood players liked his methods.
И сега како да не ти е криво?Ај у ПМ нека идат и играчи и управа и све.
Сега биро ќе имаш колку сакаш конкуренти по весницитеСега читав, наводно Роман и Јоаким Лев се сретнале и преговарале за ангажман.
Па богами за Челзи само Германец е.. Дисциплина малце.. Лев би бил и те како одличен тренер за нас.