Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Бидна и првиот трансфер.

Минута закаснив :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.026
Супер зделка со Кабаљеро.

Криво ми е што го продадовме Аке, но до некаде е и исправна одлука. Во Бурнемут му одговара фудбалската клима за напредување. Па здравје за две сезони ќе го платиме 50 мил што со овие 20 ќе излезат 30 што во денешниов пазар добар дефанзивец за 30 мил не може да се најде

Тери го нема, Аке е продаден значи сигурно е дека ќе се купува нов стопер.
Ван Дајк за таа сума е премногу, Бонучи исто...
Манолас го немам многу следено.
Рудигер ми изгледа како играч кој е добар со топка. Го немам многу гледано ама за таа сума ми е ок трансфер...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.026
Koj e more Rogiger???[DOUBLEPOST=1498864699][/DOUBLEPOST]Sea vidog koj e sve li mu ebem. So ke ni e toa crnoto ko stap za orevi cukanje ? Bolje nekoj od Kristijansen Ake da dobieja sansa nego se nosi Roliger cccc. Edino dobro u transmerof e sto nema da se dava 79 mililiona za Virgin Van Dik.
Епа сега е друга ситуацијата за разлика од лани, кога сите знаеја дека очајно ни требаат дефанзивци па си вадеа цена од ракав... Одбија 70 мил за Кулибали кај кој сега ќе бидат среќни ако некој им понуди 50 мил... Сега и не сме така очајни во одбраната, оваа петорка си функционира одлично плус го имаме Зума и Кристенсен кои би внеле свежа крв...
Одлично би било да се донесе уште еден место Кехил или Аспи а Аспи да оди десно на природна позиција...
Сега сме тенки со напаѓач па Евертон е во ситација да не дупчи...
Огромна грешка беше што не вметнаа некој дел во клаузула како кај Аке

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.026
Koj e more Rogiger???[DOUBLEPOST=1498864699][/DOUBLEPOST]Sea vidog koj e sve li mu ebem. So ke ni e toa crnoto ko stap za orevi cukanje ? Bolje nekoj od Kristijansen Ake da dobieja sansa nego se nosi Roliger cccc. Edino dobro u transmerof e sto nema da se dava 79 mililiona za Virgin Van Dik.
Епа сега е друга ситуацијата за разлика од лани, кога сите знаеја дека очајно ни требаат дефанзивци па си вадеа цена од ракав... Одбија 70 мил за Кулибали кај кој сега ќе бидат среќни ако некој им понуди 50 мил... Сега и не сме така очајни во одбраната, оваа петорка си функционира одлично плус го имаме Зума и Кристенсен кои би внеле свежа крв...
Одлично би било да се донесе уште еден место Кехил или Аспи а Аспи да оди десно на природна позиција...
Сега сме тенки со напаѓач па Евертон е во ситација да не дупчи...
Огромна грешка беше што не вметнаа некој дел во клаузула како кај Аке

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Сме купили некое младуче од 16 години, го иам купено и ја на Соцер Менахер, што значи мора да е добар. Етхан Ампаду се вика.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Тери официјално во Астон Вила. Добар избор, очигледно не му се одеше негде само за да се пуни со пари. Нека си поигра уште сезона-две во Англија.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Па добро постои ли играч што не бил поврзан со Јунајтед а фановите на екипата не биле толку глупи да поверуваат на шпекулацијата? :D (неповрзано со хрватов нели)

Зошто мислиш дека фановите на Јунајтед ги прават видеата не ми е јасно. Oтвори го видеово, влези на каналот и види што се има објавувано. :D Се е за views бајо мој, исто ко на ти на фб што ќе испишеш 300 глупости за лајкови. xD

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.221
Поени од реакции
8.330

Зошто мислиш дека фановите на Јунајтед ги прават видеата не ми е јасно. Oтвори го видеово, влези на каналот и види што се има објавувано. :D Се е за views бајо мој, исто ко на ти на фб што ќе испишеш 300 глупости за лајкови. xD
Ја откривме Америка

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.026
Нема бе повеќе играчи како Тери, Гигс, Тоти, Џерард...
Одби понуда од Кина за да остане во Англија и да проба да ја врати Астон Вила помеѓу елитата...
Пример како се сака фудбалот а не марионети како Хулк, Оскар и сите оние 25 годишни што заминаа Русија, Кина, турција

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

А Евертон немало да го намалат барањето од 100 милиони фунти.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.221
Поени од реакции
8.330
Тогаш нека си остане Коста

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
до крајот на денот би требало рудигер да потпиши, се надевам и бакајоко ќе го земат до петок за таман да може да се приклучи одма на почетокот на подготовките.
ако имаат добри подготовки како лани кога се зајачија тактички ќе имаме шанси за успешна сезона, имам чувство дека оваа година уште потешко ќе биди да се освои ПЛ со оглед дека сите екипи се зајачуваат. бакајоко и рудигер сега и барем лев бек и шпиц до крајот на месецот и може да почни сезоната.
јас мислам дека еменало нема да направи грешка како со стоунс пред две години и да се заглавува со еден играч цело лето и после на крајот да крпиме со некоја резерва.
мислам дека Лукаку ќе се мачиме да го земиме пошо евертон планира да лапни големи и нереални суми.
исто така мислам дека треба да го баталат сандро и да одат на хектор од келн чинам беше.
за 3-4-3 како WB е одличен особено за во офанзива.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
IMG_20170704_165344.jpg

Абрахам потпиша нов договор и отиде на позајмица во Свонси. Одлично што ќе се проба на ПЛ ниво. Ако има добра сезона, наредна во Челзи.

Kajgana Shop

На врв Bottom