Исто мислење го делам со Донев, ако некој си оди од Фабрегас - Матич сум за Матич.
Првата сезона ја одигра феноменатлно, убедливо најдобриот играч на таа позиција, ама после таа бламажа со Мурињо не е истиот. Сезонава врати само дел од таа форма, многу пати сезонава знаеше да ја гњави безпотребно топката, да биде спор во транзиција итн. 50 мил се повеќе од доволно за него. Бакајоко е 99% замена за него.
Таа сума за која го зимаме е бестбај, сетете се само колку чинеше еден Џака или Погба.
Ако ништо друго барем ќе добиеме нешто ново во играта а и да не го биде Фабре е тука да земе место. Така да зијан нема.
Не ми е јасно што толку се крена прав околу алекс сандро. Алонзо имаше супер сезона. Сандро е одличен бек да не се разбереме погрешно, ама кога имаш бек кој имал солидна сезона да кешираш други 50 мил ми нема логика...
Бертранд давај слободно
Стоунс факинг каменот беше кеширан 50 мил, еден Чемберс беше платен 20 мил...Аке кој беше столб во Бурнемут и одигра одлични партии за Челзи секогаш кога ќе добиеше шанса многу биле 20 мил ...
Грешка ќе биде според мене но ајде ако има бајбек клаузула па и ќе прежалам некако, но сигурен сум да добива поконстантно шанса ќе биде подобар од Кехил.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk