- Член од
- 18 јули 2012
- Мислења
- 1.201
- Поени од реакции
- 759
Kako da go poracam noviot dres od Chelsea , nekoja eftina varianta , ima edna stranica na fb od Kosovo 30 e .
Attachments
-
36,8 KB Прегледи: 17
Тука дресовите им се по 1500 ден го нема уште на Челзи ама би требало за брзо да го продаваат.А ќе го има и по али експрес за 20 долари можеш и од тамуKako da go poracam noviot dres od Chelsea , nekoja eftina varianta , ima edna stranica na fb od Kosovo 30 e .
Кој ќе начекаш на али стави и овде линкТука дресовите им се по 1500 ден го нема уште на Челзи ама би требало за брзо да го продаваат.А ќе го има и по али експрес за 20 долари можеш и од таму
https://www.facebook.com/PorackaNaDresoviOrderingJerseys/
Еве на овие страни најдов не на али ама изгледа исто се нарачуваКој ќе начекаш на али стави и овде линк![]()
Остај го бе, збори дека не се замара за трансфери и не прати ништо, и доаѓа после тука критикуваДобро бе тек сеа почна транфер пазарот немора со критики одма. Има шпекулации за пар играчи, ако се донесат ја ќе бидам задоволен.
Чалоба многу веројатно ќе оди во ВотфордХаха кој цар, иначе очекуам на Чалоба и Лофтус Чик да им се даде шанса годинава зош задња шанса им е
A где је Лукаку?Шести ден од почетокот на трансфер периодот - нема нови играчи. Трагедија.
Трпение, Бакајоко и Рудигер се завршени трансфери. Шпиц ќе се зема сигурно, десно крило исто така, освен ако не добие Мусонда шанса во прв тим, резервен голман зедовме, сигурен сум и дека ќе се земе лев бек.
Знам, ме нервираат и мене овие од управата, бавни се у пизду материну, ама засега нема простор за паники.
Според жута штампа во ЛА на мед. прегледи.A где је Лукаку?