Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Аке денес ќе го комплетира трансферот. Требаше да почекаат прво да потпишат некој друг според мене, ама добро.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Koj e more Rogiger???[DOUBLEPOST=1498864699][/DOUBLEPOST]Sea vidog koj e sve li mu ebem. So ke ni e toa crnoto ko stap za orevi cukanje ? Bolje nekoj od Kristijansen Ake da dobieja sansa nego se nosi Roliger cccc. Edino dobro u transmerof e sto nema da se dava 79 mililiona za Virgin Van Dik.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.700
Рудигер страшна сезона даде, одличен играч е не знам оти би ви сметал трансферот. Од Луиз е една класа подобар во се ко ништо

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.310
Поени од реакции
3.365
Нека му е со среќа на Тонка кај вас :place:...Кој ќе видам и мило мие што бар кај вас заврши...

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Вака, мое мислење. Бакајоко е готова работа според мене, деновиве треба да се официјализира. Алекс Сандро мислам дека ќе дојде исто, чим го продадоа Аке (иако можда и директно не играа на иста позиција, но Аке во Боурнмут играше лев бек). Ако е вистина за Рудигер, во одбранбената тројка ги имаме овие играчи: Луиз, Кејхил, Дејв, Рудигер, Зума, Кристенсен (не знам што ќе биде со овој). Последниве 2ца нема да ме чуди да одат на позајмица, поготово Кристенсен. Фали некој да биде конкуренција со Мозес на десна бочна страна. Освен ако не планираат Дејв да биде стартед таму, па да го ротираат со Мозес...ќе видиме. Тоа место ми е сумњиво многууу.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мојсие цар си беше цела сезона не го гибајте.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Изгледа ќе сме го зимале Рудигер
[DOUBLEPOST=1498884287][/DOUBLEPOST]Прв suggestion на видеово:
upload_2017-7-1_6-43-48.png

Па добро постои ли играч што не бил поврзан со Јунајтед а фановите на екипата не биле толку глупи да поверуваат на шпекулацијата? :D (неповрзано со хрватов нели)

Кај и да е ќе излезе видео Usain Bolt <3 Welcome to Manchester United 2017 *BEST SKILLS, DRIBBLES AND SHOTS MIX COMPILATION*

Attachments

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.221
Поени од реакции
8.330
Него ова енергетскиот пијалок го има ли кај нас да се купи ?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Интересни ствари али цениве на Најк боли глава :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Новиве дресови - ебени. Не очекував ваков дизајн од Најк, воопшто. Позитивно изненадија. Едни од подобрите дресови во последните 15 години, сигурно. Сите три.

Рудигер - убав трансфер. Добар играч, млад, доколку го заобиколат повредите може да биде уште подобар. На пазарот, изборот за реални трансфер цели е многу тесен, особено кога се работи за играчи од одбраната. Ме радува тоа што не дадовме смешни 68 милиони за Ван Дајк, за кого сметам дека е преценет играч генерално (солиден сосема, но засега ништо повеќе од тоа), а го зедовме Рудигер за дупло помала цена, стопер кој во најмала рака поседува идентични квалитети како Холанѓанецов.

Во меѓувреме, бидна и првиот официјален трансфер летово, Кабаљеро. Палец горе. Коректен голман, продадовме замена на Куртоа за 10-15 милиони, го доведовме пеналџијава за џабе.

Бонус, за Донев и сличните на него:

Kajgana Shop

На врв Bottom