Фан Клуб: Челзи

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Aj ајрија темата да ви се множат титулите,и да браво за оној кој ја отворил ми се допаѓа како размислувал! :)

В

Вори

Гостин
http://www.goal.com/en-gb/news/2889/south-america/2010/12/13/2259457/chelsea-target-neymar-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
http://www.goal.com/en-gb/news/2889/south-america/2010/12/13/2259457/chelsea-target-neymar-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...
И мене не ми е гајле за Нејмар. Летото многу сакав да дојде. Што сака нека прави. Ама мислам дека на крај ќе заврши во некој мал клуб и ќе биде заборавен.

Тевез во Челзи? :nenene:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Честито нова тема и со среќа!!! Позз до Tale_Slash:icon_lol:
позз и од вамос реал, што ме заеба со ливчето :)
ги молам сите членови и присутни да се воздржат од негативни коментари барем додека направиме 10 страни темава :)
UP CHELSEA и од сега на подобро (i hope)

В

Вори

Гостин
Би замолил некој од модераторите ако сака нека направи само размак во насловот.
Да не биде фанклуб:Челзи,туку да биде фанклуб: Челзи.

Само едно спејс :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Carlo - 'We deserved to win against Tottenham. We were very close, we will win our next game.'

:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Нека ви е честито темава, па да ја прославите со победа викендов.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честито нова тема.

И да, секако ја почнувате со победа.. недела утакмицата е 1 на годината. Се шо имаш да продајш и да клајш на вас :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.
Тешко. :ne:Кој високо лета, ниско паѓа!!!:smir::baeh:

Честито новава тема.:bravo: Respect!!!:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom