И мене не ми е гајле за Нејмар. Летото многу сакав да дојде. Што сака нека прави. Ама мислам дека на крај ќе заврши во некој мал клуб и ќе биде заборавен.http://www.goal.com/en-gb/news/2889/south-america/2010/12/13/2259457/chelsea-target-neymar-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-
Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема
Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...
позз и од вамос реал, што ме заеба со ливчетоЧестито нова тема и со среќа!!! Позз до Tale_Slash![]()
Тешко. :ne:Кој високо лета, ниско паѓа!!!:smir::baeh:Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.
На нерешена ми мириса таа, без многу голови....Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.
Дебели, да си стојш да зборот !Carlo - 'We deserved to win against Tottenham. We were very close, we will win our next game.'
![]()
Си стои дебелиов на зборот. Лани рече ако земе засилувања ќе трча гол по снегот.И не трчаше пошто не купи ништо. :smir:Дебели, да си стојш да зборот !![]()
:pos2::pos2:Си стои дебелиов на зборот. Лани рече ако земе засилувања ќе трча гол по снегот.И не трчаше пошто не купи ништо. :smir: