Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ајрија темата да ви се множат титулите,и да браво за оној кој ја отворил ми се допаѓа како размислувал! :)

http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...

http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...

И мене не ми е гајле за Нејмар. Летото многу сакав да дојде. Што сака нека прави. Ама мислам дека на крај ќе заврши во некој мал клуб и ќе биде заборавен.

Тевез во Челзи? :nenene:

Честито нова тема и со среќа!!! Позз до Tale_Slash:icon_lol:

позз и од вамос реал, што ме заеба со ливчето :)
ги молам сите членови и присутни да се воздржат од негативни коментари барем додека направиме 10 страни темава :)
UP CHELSEA и од сега на подобро (i hope)

Би замолил некој од модераторите ако сака нека направи само размак во насловот.
Да не биде фанклуб:Челзи,туку да биде фанклуб: Челзи.

Само едно спејс :)

Carlo - 'We deserved to win against Tottenham. We were very close, we will win our next game.'

:)

Нека ви е честито темава, па да ја прославите со победа викендов.

Честито нова тема.

И да, секако ја почнувате со победа.. недела утакмицата е 1 на годината. Се шо имаш да продајш и да клајш на вас :D

Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.

Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.

Тешко. :ne:Кој високо лета, ниско паѓа!!!:smir::baeh:

Честито новава тема.:bravo: Respect!!!:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom