Фан Клуб: Челзи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Бенајунг неможете да го рачунате за 30 и кусур утакмици, дечкото можеби има подобра техника но е стаклен и често се повредува...!!!

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Иван јас не викам да донесеме „звезди“ еве гледајте Ливерпул како паметно изиграа зар неможе и Челси така да направи туку запнал за Нејмар(кој е тапа) и Модрич кој ете не го даваат си сакаат огромни пари па кој к*р потпишал он 5-6 годишен договор, потпишал па сега нејќе ајде бе.
да паметно изигра ливерпул не вика но тие не донесоа некои анонимци за по 5-6 м туку сите беа докажани играчи кои беа платени 20+ мил кои од зимуска па наваму ги коштаа преку 100м како што то кажав претходо ние ги немаме тие пари потрошиве зимуска 70м значи абрамович максимум може да даде уште 50м а сите знаеме дека за тие пари може да се земе 2 добри играчи а и на челзи не му треба некои големи промени 2-3 играчи би завршиле работа

за најмар си во грешка најмар има потенциал да биде како роналдо (со добар тренер) а во спротивно би завршил како балотели бидејки имаат сличен карактер
а тоа што потпишал модрич договор на 5г немора ништо да значи и боас потпиша па заврши кај нас ако се сака се се може

P

PewDiePie

Гостин
Би завршил како Балотели,најголема глупост кажана на форум во последно време. Балотели после Пато е најталентиран играч до 21 год и е далеку од завршен,остај тоа што не се замара во сити таму си е на печалба. Кога ќе дојде во Милан ќе правиме муабет за неговиот талент.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Би завршил како Балотели,најголема глупост кажана на форум во последно време. Балотели после Пато е најталентиран играч до 21 год и е далеку од завршен,остај тоа што не се замара во сити таму си е на печалба. Кога ќе дојде во Милан ќе правиме муабет за неговиот талент.
абе види сега друже јас не сум видовит како тебе па да знам како ке се развие и каде ке заврши али моментално е најголемото копиле почни од ова http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs па црвениот картон со динамо киев башка што не слуша тренер ниту почитува играчи туку си тера по свое нека продолжи вака ке си остане само на титулата НАЈТАЛЕНТИРАН ИГРАЧ ДО 21 кој што нема да го сакаат ни во африка а не па во милан а најмар го има истиот арогантен карактер но не е толку глуп ваков идиот се раѓа еднаш во милион години

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Микел е добар ама многу често паѓа во криза некако со перформанисве

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како што одиме со засилувањава главната цел за следната сезона ке ни биде пласман во топ 4...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Имаме засилување бе лекарот од Шахтјор ќе ни дојде :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Незнам колку пати до сега имам речено, Бенајун е многу подобар од Лампард на којшто времето му е поминато, игра секоја можна утакмица бидејќи е со најголем стаж заедно со Тери. Освен пенал (што и тоа не му оди веќе) ништо не прави, ни шут од далечина, ни прецизна топка, ни слободен удар, дриблинг никаков, брзина... јок... само никој од тренерите досега посебно Карло неможеше да го седне на клупа ( не на секоја утакмица туку на "одредена"), од едноставна причина што претставува, некаква да речеме, легенда на клубот
За разлика од него, Бенајун може да помине играч со дриблинг, побрзо трча, подобри топки "дава"...
Се сложувам, како гледач на ПЛ... Бенајун е тип на играч кој може да истрча и да додаде, а и техниката и дриблингот му се на високо ниво... Не знам, зошто но ми е сличен доста на Пирес.... Искрено, Бенајун ми е во топ 10те фудбалери во послените 3 години во ПЛ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вистина е дека Чех го повредиле?
П.С. И јас се сложувам со Македонец, Израелецов е многу добар играч.

F

fantomX

Гостин
Ма еврото е цар, само дури да почни сезонава пак ќе се повреди гледајќи колку оштро влегува уште од сега, нема сомнеж околу тоа.

И Челзи пак останува со од трите подолгото.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
За тие што сакаат Микел да си оди, изгледајте го видеово. Се сеќавате дека додека играше на почеток на сезоната имаше највеќе подавања?​

кољам ако некој ми го задевни нигерчето :)
нај underatted играч е во челзи, ама секогаш си ја брка работата, лани пред повредата играше супер, потоа малце намали али сепак е важен играч за челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Вистина е дека Чех го повредиле?
Има некоја повреда, ама изгледа не е ништо сериозно. Отиде во Азија со тимот.

Еве го целосниот состав што е во Азија:
Petr Cech, Henrique Hilario, Ross Turnbull, Jamal Blackman, Jose Bosingwa, Paulo Ferreira, Branislav Ivanovic, Alex, John Terry, Slobodan Rajkovic, Nathaniel Chalobah, Ashley Cole, Patrick van Aanholt, Ryan Bertrand, John Mikel Obi, Josh McEachran, Frank Lampard, Yossi Benayoun, Billy Clifford, Yury Zhirkov, Florent Malouda, Salomon Kalou, Daniel Sturridge, Nicolas Anelka, Didier Drogba, Fernando Torres.

COURTOIS UNDERGOING MEDICAL

В

Вори

Гостин
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2395093,00.html

И официјално голманов со чудно име и зафркнато презиме Куртоис/Куртис/Куртиш е играч на Челзи.
Немам ништо против,дури сметам дека е извонредно талентиран голман за негови години.Гледав неколку видеа на интернет и можам да кажам дека сум импресиониран.Рамо до рамо со Де Геа го ставам,дефинитивно.

Како и да е,големо браво за управата.Навистина приоритет годинава ни беше да купиме голман,зошто без пополнување на таа позиција немаше ништо да направиме.Друго не ни треба,си ги имаме Анелка,Калу и Малуда во напад,и Клифорд,Какута и МекЕкран во среден ред,така да одлично.:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom