да паметно изигра ливерпул не вика но тие не донесоа некои анонимци за по 5-6 м туку сите беа докажани играчи кои беа платени 20+ мил кои од зимуска па наваму ги коштаа преку 100м како што то кажав претходо ние ги немаме тие пари потрошиве зимуска 70м значи абрамович максимум може да даде уште 50м а сите знаеме дека за тие пари може да се земе 2 добри играчи а и на челзи не му треба некои големи промени 2-3 играчи би завршиле работаИван јас не викам да донесеме „звезди“ еве гледајте Ливерпул како паметно изиграа зар неможе и Челси така да направи туку запнал за Нејмар(кој е тапа) и Модрич кој ете не го даваат си сакаат огромни пари па кој к*р потпишал он 5-6 годишен договор, потпишал па сега нејќе ајде бе.
абе види сега друже јас не сум видовит како тебе па да знам како ке се развие и каде ке заврши али моментално е најголемото копиле почни од ова http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs па црвениот картон со динамо киев башка што не слуша тренер ниту почитува играчи туку си тера по свое нека продолжи вака ке си остане само на титулата НАЈТАЛЕНТИРАН ИГРАЧ ДО 21 кој што нема да го сакаат ни во африка а не па во милан а најмар го има истиот арогантен карактер но не е толку глуп ваков идиот се раѓа еднаш во милион годиниБи завршил како Балотели,најголема глупост кажана на форум во последно време. Балотели после Пато е најталентиран играч до 21 год и е далеку од завршен,остај тоа што не се замара во сити таму си е на печалба. Кога ќе дојде во Милан ќе правиме муабет за неговиот талент.
Се сложувам, како гледач на ПЛ... Бенајун е тип на играч кој може да истрча и да додаде, а и техниката и дриблингот му се на високо ниво... Не знам, зошто но ми е сличен доста на Пирес.... Искрено, Бенајун ми е во топ 10те фудбалери во послените 3 години во ПЛНезнам колку пати до сега имам речено, Бенајун е многу подобар од Лампард на којшто времето му е поминато, игра секоја можна утакмица бидејќи е со најголем стаж заедно со Тери. Освен пенал (што и тоа не му оди веќе) ништо не прави, ни шут од далечина, ни прецизна топка, ни слободен удар, дриблинг никаков, брзина... јок... само никој од тренерите досега посебно Карло неможеше да го седне на клупа ( не на секоја утакмица туку на "одредена"), од едноставна причина што претставува, некаква да речеме, легенда на клубот
За разлика од него, Бенајун може да помине играч со дриблинг, побрзо трча, подобри топки "дава"...
кољам ако некој ми го задевни нигерчетоЗа тие што сакаат Микел да си оди, изгледајте го видеово. Се сеќавате дека додека играше на почеток на сезоната имаше највеќе подавања?
Има некоја повреда, ама изгледа не е ништо сериозно. Отиде во Азија со тимот.Вистина е дека Чех го повредиле?