Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Значи се откажавте.Дека пред 3-4 дена видов дека Кејхил бил пред потпис со вас.
Не е точно тоа, имаме солидна одбрана, фали само уште добар десен бек и да бидеме тип-топ, али и тоа не е проблем ако остане Босингва, затоа што сигурно еден од Анхолт или Бертран ќе биде прекомандуван во РБ.
Јас сум импресиониран од играта на Чалоба и Калаш, не знам за другите што мислат, но мене добар впечаток ми оставија против Портсмут.
--- надополнето: Jul 18, 2011 5:33 PM ---
Каква утакмиза изигра Чалоба свака му част 2-3 пута го заеба Хиларио :D
Има само 16 години, и нормално е да направи такви киксови на тие години, а башка не беше само он крив, туку и самиот Хиларио затоа што истрчуваше на секоја топка и комуникацијата беше сведена на минимум.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Но најважно е дека успеа да се извади тие 2-3 пати тоа е најважно смирено си изигра лагано и си се извади

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Добро е за Хатчинсон добар дефанзивец беше ако се врати супер
Пробвам да се сетам на детето, но не ми текнува.. Пред две сезони, скоро, играше во младинскиот тим, па потоа беше прекомандувам во резервниот тим, уште кога дојде Анџелоти, или грешам !? Знам дека се сеќавам на него, и тој е еден од оние фудбалери „шо исчезнуваат“ и никогаш нема да дознаам кај се.. Имам дузина на ум, но не ми текнуваат сега.. :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^^ Не исчезна човекот,имаше сериозни повреди на коленото и реши да се откаже од фудбалот после сезоната 2009-2010... Летово изненадувачки се враќа на тренинзи,откако имал неколку успешни операции изминатава сезона..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Зато кладов наводници... :) Фала на информација, најдов и детали :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Според мене имаше голем потенцијал ко дефанзивец ако биде истиот како што беше ќе биде супер

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Што беше работава со овој бразилецот, има потпишано договор но во 2012? Како и да е, добар е, неговата игра навистина наликува на играта на Кака, а бидејќи е во развој, и има само 17-18 години, одличен избор.. :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Неможе да дојде во Челзи додека не наполни 18 години... Затоа ке дојде во јануари 2012,тогаш ке биде полнолетен,нешто слично како со Пато и Милан..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
fantomX, нели Челзи немал нискоинтелигентни фудбалери кои ќе излезеле во јавноста да кажат дека X фудбалер би било добро да дојде и одлично ќе го засили тимот? Ова што е?

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2016547/John-Terry-wants-Luka-Modric-Chelsea.html

До фантом е прашањево, не ме сфаќајте погрешно :) Пис.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што има тука ниско интелигентно ? Фантом мислам дека рече во Челзи нема нискоинтелигентни фудбалери што ке го критикуваат сопственикот на Тотенхем ...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што има тука ниско интелигентно ? Фантом мислам дека рече во Челзи нема нискоинтелигентни фудбалери што ке го критикуваат сопственикот на Тотенхем ...
Не викам и јас дека има нискоинтелигентно ако ме прашуваш мене, Фантом рече дека во Челзи немало фудбалери/екс фудбалери што би излегле во јавност да кажат е овој фудбалер фали во тимот, треба да се земе. :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^^ Не беше така:

Даниел Леви треба да сфати дека подобро е Тотенхем да земе 30 милиони фунти одколку да има незадаволен играч во своите редови.
И сонот на Лука бил Челзи а не Јунајтед како што пишаа некои.
Точно така. Но Челзи нема такви бивши играчи со минус коефициент на интелегенција како Манчестер Јунајтед кои ќе излезат јавно и со рафали ќе распалат по Тотенхем за целава ситуација.

Тери изјави само дека би било супер во Челзи да дојде играч како Лука...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^^^ Не беше така:

Даниел Леви треба да сфати дека подобро е Тотенхем да земе 30 милиони фунти одколку да има незадаволен играч во своите редови.
И сонот на Лука бил Челзи а не Јунајтед како што пишаа некои.
Точно така. Но Челзи нема такви бивши играчи со минус коефициент на интелегенција како Манчестер Јунајтед кои ќе излезат јавно и со рафали ќе распалат по Тотенхем за целава ситуација.

Тери изјави само дека би било супер во Челзи да дојде играч како Лука...
Ок тогаш, моја грешка, погрешно сум сфатила :)

Kajgana Shop

На врв Bottom