Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Ептен подпросечна игра, сите дрва освен Ивановиќ и Калаш, добар впечаток ми остави детето.
Инаку, па купуваме нов голман затоа што Делач си замина бидејќи не ги задоволуваше апетите на Лоличон, Трнбул е уште тука за не дај боже, и во следните сезони Хиларио и Трнбал си идат, место нив Куртоис и Вокер.
Очајно ни треба креативец(Модриќ, Хамшик) и крила, без крила јебали смо јежа.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Ми се допадна бенајун како изигра :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
просечна игра јбг последици од ланската катастрофална сезона го чека боас многу работа младиве не се толку лоши али не се уиграни ич т.с им фали минутажа али ако сакаме титули мора да донесеме минимум 3 топ засилувања и да се одкачиме од босингва анелка малуда

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
tocno, mladite izigraa bas super
iskreno, prvo poluvreme mi bese pointeresno od vtoro
dali vidovte didie kolku e baven? mu dadoa edna topka za sprint a toj trcase pobavno od mojot debel dedo
tolku li nema koj da gi kupi anelka drogba....
esien go namase, a obi trcase cudo nekoe
inace man of the match e definitivno visokiot ben tromav :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
според мене со ова што го видов би требало да се шитнат: Трнбол, Босингва,Бенајун,Малоуда,Анелка,Калу и да се донесат некои нови 5 и тек тогаш може да се тргне на премиер лига али со овој тим тешко дека у први 4 ќе завршиме

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде, Бенајун вчера дојде и одма шиткање :) Дајте му шанса, повреда имаше првата сезона.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Хиларио,Турбуљ :) Босингва,Бенајун,Анелка,Калу па и Дрогба = АУТ

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Бенајун не беше лош денес, што го ставате одма на листа. И на предходната одличен гол даде. Јас сум сигурен дека минатата сезона ќе беше поуспешна доколку не се повредеше, и играше место Лампард додека овој беше повреден.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
според мене со ова што го видов би требало да се шитнат: Трнбол, Босингва,Бенајун,Малоуда,Анелка,Калу и да се донесат некои нови 5 и тек тогаш може да се тргне на премиер лига али со овој тим тешко дека у први 4 ќе завршиме
да бидеме реални ова нема шанса да се случи т.с да донесеме 5 нови топ играчи т.с тешко дека и 3 ке донесеме бидејки во денешно време добар играч испод 20милиони нема шанса да се донесе а ние зимуска потрошивме 70мил е .
е сега како што викаш дарк "кога би ги продале" тие играчи би зеле околу 30-40 милиони и би го покриле трансверот на модрич но би останале со никаква клупа а доколку би донеле квалитетна замена за сите нив тоа би коштало околу 100-120м +70(лани) би било невозможно абрамович за толку кус период да потроши 200м

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Незнам колку пати до сега имам речено, Бенајун е многу подобар од Лампард на којшто времето му е поминато, игра секоја можна утакмица бидејќи е со најголем стаж заедно со Тери. Освен пенал (што и тоа не му оди веќе) ништо не прави, ни шут од далечина, ни прецизна топка, ни слободен удар, дриблинг никаков, брзина... јок... само никој од тренерите досега посебно Карло неможеше да го седне на клупа ( не на секоја утакмица туку на "одредена"), од едноставна причина што претставува, некаква да речеме, легенда на клубот
За разлика од него, Бенајун може да помине играч со дриблинг, побрзо трча, подобри топки "дава"...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Иван јас не викам да донесеме „звезди“ еве гледајте Ливерпул како паметно изиграа зар неможе и Челси така да направи туку запнал за Нејмар(кој е тапа) и Модрич кој ете не го даваат си сакаат огромни пари па кој к*р потпишал он 5-6 годишен договор, потпишал па сега нејќе ајде бе.

Kajgana Shop

На врв Bottom