Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Тоа Дрогба што си отиде нема никаква врска со договорот. Самиот си реши дека сака да си оди и правилна одлука си донесе. Немаше да има подобар момент да го напушти клубот.

А ова со Лампард и Кол, не верувам ништо додека не видам официјална објава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тоа Дрогба што си отиде нема никаква врска со договорот. Самиот си реши дека сака да си оди и правилна одлука си донесе. Немаше да има подобар момент да го напушти клубот.

А ова со Лампард и Кол, не верувам ништо додека не видам официјална објава.
nah грешка си за Дрогба. Не успеале да се договорат за договорот и на крај си отиде Дрогба :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Само не знам што замена ќе донесат за Кол , Лулич или подвижната грмушка од Кокошкине.:ROFLMAO: Денес и со бод остануваме на 3 место не знам што се вознемирувате дека мора да се победело , колку утакмици имаше што мораа да се победат сезонава за оваа ли е проблем.

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Со Еден Хазард во тимот можеме да победиме секого, статистиката нема везе но Хазард е убедливо најдобриот фудбалер на Челзи а ако не и во целата ПЛ. Движечка сила на тимот.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Официјален судија Howard Webb... очекувајте црвен за Луиз и непостоечки пенал

L

Löwe

Гостин
Teпаме ако е овој составот.
--- надополнето: 30 декември 2012 во 13:46 ---
Само што јас би го ставил Марин место Рамирес, или Мозес.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Одсекогаш било fucked up (за Челзи) да се игра со Евертон,поготово на гостински терен..Среќа шо Фелаини нема да игра,истото ми дава надеж дека може да извадиме и позитивен резултат..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ако Луиз и Лампард играат добро, ќе биде многу полесна работата на Мата и Хазард па ќе може да се тепа.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Како може прва минута гол да примиме цц:tapp:.Иди играј сеа да те видам.

Kajgana Shop

На врв Bottom