Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај у ПМ Арсенал тепаа значи само уште ние останавме од "Фаворитите" за "кикснување"
:mad: Се надевам дека сум грешка

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај уште утре да тепаме па слободно да славиме Нова Година расположено :D (иако не ми се верува да тепаме утрe) !

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
И јас мислам дека утре ке биде тешка утакмица, и со бод сум задоволен, но можеби ке изненадат, останува да видиме :)

H

HoT IcE

Гостин
tumblr_meq7d13aCf1rb6fzko1_500.gif tumblr_m3kccawXzR1rrcqugo1_500.jpg
Не ми се верува дека нема да добие нов договор. Каков клуб сме ние? Како овој клуб ја искажува својата почит спрема легенда од тип на Дрогба и Лампард? Ебати и клуб и клупска политика. Дегени, ретардирани ѓубриња од Управа. Мамето ваше! Уште пак Бенајун го носат за негова замена, и еден квази Демба Ба, море идите гоните се у 3 лепе.

Attachments

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лампард не сакал да прифати едногодишен или не му ни понудиле?

H

HoT IcE

Гостин
Не му ни понудиле. Френки изјави дека топката околу договорот била на страна на Челзи, тој се прифаќал. Ѓубриња, ако не добие Френки нов договор, кај мене ја прелива капкава овој гнасен борд од Директори и Абрамович на чело, ѓубриња.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ништо не се знае само шпекулации на страни како Сан,Дејли Мејл итн.
Ама би требало да е ова второво.

H

HoT IcE

Гостин
Не знам, смачено ми е од овој клуб. Ја изгубив жарта што ја имав порано пред да почне меч на Челзи, ја изгубив таа љубов спрема Челзи што ја имав, поради одлуки како што беа отпуштањето на Ди Матео, заминувањето на Дрогба. Нови квази клупски политики со никаква логика и право пропорционални на пропаст, лошата политика со младите играчи, ми се згади. Плус, сега нема да има ни нови договори за Лампард и Кол, играчи кои се легенди, кои се клучни за тимот и на тие години, играчи кои го направија Челзи познат како што е денес, и посебно за мене, поради Лампард почнав да пратам ПЛ и да гледам секој меч на Челзи, поради тој играч се појави и мојата љубов спрема Челзи, но како што пошла работава, набрзо ќе ја снема. Никаква почит, никаква благодарност и лојалност не покажа Челзи, гадурии.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сега па ми текна дека ретко кога сме ги тепале сите утакмици од последните 2недели во Декември.
Се надевам дека сум грешка али ај со Мата напред одиме во нови победи :D

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

На врв Bottom