Милнер е добар играч бе фантом,се докажа сезонава во Вила.
И тебе па никој не ти чини,агуеро не чинел.
ТОрес не иде кај нас,Милан не го дава Пато,Волфсбург бара милионски суми за Џеко,Игуаин ќе потпише нов договор со Реал..останува само Пацини,али камен играч е.
Милнер се докажал? Со наградата за најдобар млад играч според професионалните фудбалери во Англија, иако е постар и од најдобиот играч според нив (Руни)? Мене ми треба класа плеј бре, ко Деко, со осет за топка, топката очи да добива од тој играч.
Деко кога сме кај него, 90% е сигурно дека оди во Флуминенсе, со среќа нека му е, и син му нека оздрави, пошто главно и заради болеста на син му се враќал во Бразил. Убедливо најталентираниот наш (досега) играч, акцијата за 4 или 5 гол против Астон ВИла беше на Стемфорд Бриџ која тој ја потегна беше страшна, за мене тоа е гол на сезоната. Страшно чувство за топка. А букарот Милнер? :kesa:
Зошто Агуеро да е поблизу до Челзи него Торес или Џеко на пример во моментов? За сите тројца се бараат астрономски суми, а платата на овај кур-ов е најтешка за обезбедување пошто даноците во Шпанија се многу, многу помали од тие во Англија, и за да му се удоволи барем колку шо зема во Атлетико треба да биди убедливо најплатен играч на Челзи.
А за едно исфорсирано копиле кое, не ми се верува дека ова следново го кажувам, ќе грее клупа на сметка на Саломон Калу кој ќе игра прва постава, не вреди такво нешто.
--- надополнето ---
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2054930,00.html